Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nazubyra

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 December 13-án a Szigetszentmiklósi Önkormányzat facebook oldalán egy szomorú bejegyzés látott napvilágot. Eszerint az előző napon ismeretlen tettesek a Tebe sornál lévő csapadékvíz kifolyónál jelentős mértékű ipari, pontosabban olaj szennyezést öntöttek ki, amely a Kisdunába folyt, s amelyet…..
Nazubyra 2022.03.15 11:34:03
@Szegedi_Krisztina:
Az a baj, hogy a postahivatalból és innen is kompletten hiányzik egymás iránti tiszteletadás, tehát nem tisztelik sem az ügyfeleket, sem egymást. Vonatkozik ez a vezetőségre is. Itt, a fórumban is ez van! Tudomásul kellene venni mindenkinek, hogy nem mindenki szeret ilyen-olyan dolgokkal foglalkozni, beleértve az olajszennyezést is. Nem mindenki szeret politizálni sem! Azért adjuk már meg azt a tiszteletet egymásnak(vezetőként főleg), hogy nem erőltetnek semmit sem a másikra úgy, hogy nem szeretne vele foglalkozni. Ebbe beletartozik az is, hogyha pl. az olajszennyezésnek köze lehet a Vágány utcához, akkor nem dobjuk rá a másikra az oda szóló nyugdíjakat, amikor feleslegesen - feltételezhetően a női munkatárs idézte elő ezt is - kell azzal így is foglalkozni. Csak azért, mert valaki leélt egy egész életet vagy mert vezető beosztásban van, illetve vannak gyerekei, nem kellene ennyire tiszteletlennek lennie.

Ahogy én olvastam itt és máshol is a hsz-eket, abból arra következtettem, hogy a szomszéd problémát az okozza, hogy a munkatárs pechére 2, valahonnan egy fatornyos kis Istenháta mögötti faluból érkeztek a szomszédai és ráadásul 2 oldalon lakik ilyen szomszéd. Tudni kell ezekről az emberekről nagy általánosságban, hogy a lakhelyükön a szokás a mindennapi élet megbeszélése - vagyis a bácsi, ha kimegy a lakásból és találkozik a szomszéddal, akkor mindent meg akar vele beszélni, ami a távoli múltjában illetve az elmúlt napokban történt vele. Ezzel az a gond, hogy nem mindenki szereti ezt hallgatni, vele beszélni. Ha valaki megmondja neki, hogy ezt nem szeretné, akkor azt a bácsi tiszteletlenségnek fogja venni és elvadulnak az indulatok, tehát ez sem megoldás. Ha a néninek/bácsinak nincs közeli hozzátartozója, akivel megbeszélhetné a gondokat - feltételezem, hogy ez súlyosbítja a problémát ekkora szintre - akkor az az egyetlen megoldás, ha a postai munkatárs(mint szomszéd) ebben az esetben felhúz egy olyan kerítést, aminél nem lehet átlátni a szomszédba és akkor a bácsi - illetve a másik oldalon lakó néni - nem fogja őket zavarni és ebben is meg kellene adnia a postai munkatársaknak azt a tiszteletet az érintett munkatárs felé, hogy nem akadályozzák, hanem segítik ebben őt és nem fölényeskednek. Ha valakire ráerőltetnek valami ilyesmit, az tiszteletlenség - vonatkozik ez a Facebookra is! Nem hívjuk/hívat-tatjuk fel a másikat a Facebookkal kapcsolatban sem, amikor a másikat az nem érdekli! Az ügyfelek és a L. Gábor időhatáron túli benntartott levelei sem érdekelnek senkit pár emberen kívül, ez a vezetőség dolga, problémája!

Még valami: nem szükséges olyan eszközökhöz sem nyúlni, hogy a néni és ő közötte lévő kerítést nem a funkciójának megfelelően építjük fel! Ezek csak pár dolgok a sok közül.

Nem kell egymás alá rakni sem, mert az olaj a tűzre, végezze el mindenki a munkáját és menjen haza! Mindenki csak és kizárólag a munkájával foglalkozzon, mert a többi elenyésző esetben érdekel bárkit is!

Az olajszennyezésnél meg a rendőrségi kihallgatás megtörtént a munkatárs részéről, majd foglalkozik vele a rendőrség!

Summa-summarum: meg kell adni egymásnak a tiszteletet.