Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris79

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DonDio féllábú nagymamájának - mint utóbb kiderült - 18 ezer forintot kellett volna fizetnie, hogy gyomorműtétje után a kerekesszékét is vele vigyék a kórházból. Jófejség: Most hozta haza a gyomorműtéten átesett 86 éves nagymamát a VIP Mentőszolgálat. Lehet nevet kellene…..
Chris79 2009.07.28 22:45:07
@Mihu: Akkor olvasd el a jogszabályt mely esetben rendelhet el az orvos egyedi szállítást! Kiragadtok egy-egy szemelvényt, és azon lovagoltok, de belátásotok az egészbe semmi!
Nem pontosan de valahogy így van: Egyedi szállítást csak fertőző, vagy olyan rossz állapotú beteg esetében lehet kérni, amely ezt indokolja. Egyedi szállítás után minden esetben fertőtleníteni kell a kocsit!

Gondolj bele, ha egész nap egyesével hordanánk a betegeket, az sokkal jobban megnővelné a költségeket, mind a szolgáltató, mint az állam részéről! Hogy miért? Ez a finanszírozási rendszer hülyesége! Arról nem is beszélve, hogy várod otthon haza családtagod, és valamikor éjjel majd odaérünk vele, mert egyesével hordtuk a betegeket. Napi 300-400 betegszámnál, és kötött gépjárműmennyiségnél ez már elgondolkodtató.

Az hogy a kollegák hogy viselkedtek, az más kérdés, azt nem vitatom hogy nem volt humánus, és nem is amiatt írtam.
Azt megoldhatták volna betegbarátabban is.

mr.guargumi:
Külömbséget kell tenni államilag finanszírozott szállítás, és a között a szállítás között amit az OEP NEM finanszíroz! Fizető szállításban minden megoldható, mivel azt a beteg vagy hozzátartozó fizeti, az OEP-es szállításnál csak arra bvan lehetőség amiért a szolgálat a pénzt kapja az államtól, vagyis az adófizetőktől.
Fizető szállításban miért tudunk elvinni több csomagot, kerekesszéket? Nagyon egyszerü: Mert akkor csak az az egy beteg van a kocsiban, több a hely, tudjuk biztonságosan rögzíteni a kerekesszéket!
Mondom, nagyon bonyolult szabályozása van ennek az egésznek.

Amúgy a 18.000 ft-ot én sokallom kicsit, bár azt nem tudjuk hogy honnan hová történt a szállítás.

És az a megjegyzés hogy nem vagyok ember.... lehet... csak akkor az a sok barom, aki nem tud segíteni felszálni egy idősnek a buszra, csak néznek, vagy akik nézik ahogy az anyuka cipeli fel egyedül a buszra ababakocsit akkor ők mik? Lehet én vagyoka bunkó, meg a troll, de inkább vagyok bunkó meg troll, de a köszönöm az emberektől mindig jólesik a hétköznapokban.
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
Chris79 2008.12.21 11:34:57
Egy kis ráadás a mai naphoz, drága jó narancsos pártunk ott rohadjon meg ahol van:

Index főoldal:

A Fidesz a sztrájkolók oldalán áll

* MTI -
ugyelet@mail.index..hu

| 2008. december 21., vasárnap 09:36

Rendkívüli ülést tart hétfőn az Országgyűlés költségvetési bizottsága a szakszervezeti sztrájkok miatt, az ülést a Fidesz képviselői kezdeményezték - tájékoztatta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombaton az MTI-t. A kormányszóvivő erre úgy reagált: nem helyes politikát keverni munkavállalók és munkáltatók közötti bérvitába.

index.hu/politika/belfold/fidszt1221/