Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokomtele2022

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mailvadász régóta figyeli Dezsőt az e-mailjein keresztül. Szerinte valami nincs rendben Dezsővel. Most úgy döntött, megosztja Dezső életét mindenkivel. Mailvadász nem kommentálja Dezső leveleit. Ezt nathanp rábízza az olvasóra...
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Dezsőmail Subject: Munka+élvezet 2010.03.30 12:45:00
From: Huncam Voyeur Date: 2010/03/16 Subject: Munka+élvezet To:brigidezsi@imail.hu   Helló! Valós, otthonról végezhető webcamos munkát kínálok,(18 éven felüli) lányoknak, pároknak. Saját szobádban webcamozhatsz, akivel csak akarsz. Nem számít a beállítottság, csak a…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/28 Subject: Narancs a múltkori foci után To: focilista-sátrasfoci Szevasztok! Köszi, hogy felvettetek a focilistára! Aki nem tudná, én szoktam egyedül jönni a keddi sátras focira. Fehér Adidas pólóban, általában védő vagyok. Mondjuk szerintem…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/29 Subject: Házibuli RSVP Facebook To: Csák Piroska Szia Piros! Láttam a Facebookon egy bulimeghívót, amin Te is "attending" vagy. Milyen buli lesz, kik lesznek? Dezső (Brigi volt barátja)   From: Csák Piroska Date: 2010/01/29 Subject: RE:…..
tokomtele2022 2023.12.22 03:52:53
Dezsőmail Mit tudunk Dezsőről? 2010.02.01 13:57:00
Hegedűs Dezső. 34 éves, átlagos figura. Egyedül él garzonlakásában, Budapesten a Pipacs Lakóparkban. Key Account Manager. Jól keres. Nem szereti a munkáját. Kevés barátja van. Alkalmi szexre vágyik. Ismeretlenekkel focizik keddenként. Egy 4 éves japán autót hajt. Maga szerint…..
Kurva sokat gondolkoztam már azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyes emberek még a tök üres buszon sem ülnek le soha, inkább állnak órákig, mint fasz a lagziban. Tüntetően állnak, mintha valami jellemhiba lenne leülni az egyébként pontosan erre a célre elkészített székek egyikére.  Azt értem,…..
Komolyan a faszom kivan már, hogy vannak olyan embereknek nevezett, de valójában maximum félemlősnek nevezhető képződmények, akik se írni, se olvasni nem tudnak, de elvárják, hogy a nagy büdös semmire is kapják a pénzeket, és sajnos nem csak elvárják azt. És akkor örüljünk, hogy munka után…..
Egyszerűen hihetetlen, hogy ahányszor egy privát Facebook csoportban járok, MINDIG van olyan poszt, ami alá agyaska odaírja: NEM LEHET OSZTANI TEDD OSZTHATÓVÁ stb. Emberek! Mióta is van Facebook, illetve mióta is használja azt napi szinten, órákon keresztül a magyar társadalom? 10-12 éve? És…..
Oké, vannak sokkal idegesítőbb dolgok ennél, de régóta gondolkoztam már ezen a blogon, és most épp ennél baszódott fel annyira az agyam, hogy eldöntöttem, most már tényleg belevágok.     Tehát: Mi a brokiért írod oda a hirdetésedhez, hogy "Máshol is hirdetem"?   Szerinted, de most őszintén,…..
Azért, mert nap mint nap felbassza az agyam valaki/valami. Valahol le kell vezetni a feszültséget, úgyhogy elkezdem írni ezt a blogot. Faszom se fogja olvasni szerintem, de leszarom! Ha mégis ide tévedtél a legidegbetegebb blogra, akkor légy üdvözölve itt! Nem irodalmi blog, itt nincsenek…..