Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GPeti07

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Ide elfelejtettem kirakni a Te Béla! teaser trailerét, de most pótolom. Itt mögötte pedig egyből megtekinthető az első Te Béla epizód is. A Te Béla sorozat lényege, hogy két személy beszélget, az egyik Mari, a másik Béla. A rajzokat nem ebből a célból dobtam…..
GPeti07 2011.12.04 09:50:23
Game World blog Bari számít rád! 2011.02.03 23:59:00
Köszönöm, hogy támogatod, Bari a bárányt egyetlen klikkeddel!Duty Calls bemutató ott lent!      ..
Peti mindig akkor tűnik el, amikor megtelik a játékokban az előszoba (lobby). Ez egy teljesen mellékes infó, de elég vicces, hogy mindig akkor tűnik el, amikor kellene... A másik: Elkészítettem a Crysis Wars bemutatómat. Szuperlaggos Edition. A felvevő programmal együtt nem bírta a…..
Elkészítettem a Medal of Honor Anniversary Unboxing videóját! Sajnos a relikviákból hiányzik egy csodálatos Dragon Age poszter, mert mire én mentem már elfogyott. De ha bárkinek van ilyenje, a videóban látható bármelyik poszterre cserélem! :D "Intro" Zene: Command…..
GPeti07 2010.11.11 19:46:27
És Petiék megleptek engem egy életnagyságú Dragon Age táblával :)..
GPeti07 2010.11.11 19:43:48
Game World blog Viszlát 2180 Ft... 2010.09.23 21:47:00
..., de üdv Colin MCrae Rally Dirt 2 és Operation Flashpoint: Dragon Rising.  Ma Codemasters napot tartottam, azon belül is EGO Engineset. Érdekesség, hogy ezek az első Codemasterses játékaim, szóval újdonság erejével hatnak. A Media Marktban 1090 Ft volt darabjuk. Nem bírtam…..
Hol volt, hol nem volt, volt egy Resident Evil című játék, amiből már sok rész készült és egy csomó film is. A lényeg az, hogy tömegével mentünk megnézni, érdekesség hogy most találkoztunk legtöbben először egymással továbbá a jelenlévők felének kis túlzással kb fogalma…..
Annyit vitáztunk a StarCraftról twitteren, hogy inkább felvettem egy küldetést. Így sokkal jobban élveztem az egészet :D Máskor nem hiszem, hogy teszek ilyet, mert hosszúak a küldetések és sok helyet elemésztenek a vinyómból. Viszont, hogy meglegyen az egyensúly, gyorsan…..
Olyan megtiszteltetésben van részünk, amiben ritkán lehet szerencsénk. A tegnapi Gamerapleys.org bajnokságban is (elvileg) győzedelmeskedtünk, bár annak csak az elején vettem részt, ugyanis hiányban voltunk, ketten Sanraith-tal indultunk el a 3v3 meccsen, veszítettünk is, így a vigasz…..
Nincs mese, ezt a játékot meg kell vennem, a Criterion túl messzire ment, nekem meg követnem kell őket :D  November 16, ááá, libabőrös vagyok ettől a videótól, nagyon tetszik!..
GPeti07 2010.06.15 14:18:06
Game World blog Akkor most offline 2010.04.23 16:59:32
Elhagyom Budapestet, a net nélküli vidékre megyek. Legalább nyugodtan csinálhatom azt az aranyos dolgot amit elkezdtem :) Hétfőn elkezdem szivárogtatni az anyagot :) Hamarosan minden kiderül, remélem ti is pozitívan álltak majd hozzá :)A kommentelőim egy része talán jól is jár…..
Fejszász Géza, történetünk főhősének az élete az utóbbi 4 hónapban brutális fordulatot vett. Egy szerencsétlen autóbaleset következtében elvesztette a látását, majd a kórházban fogságba esett. Azóta meggyógyult és szökése után rájött olyan összeesküvés elméletekre,…..
Fejszász Géza élete nem mindennapi fordulatot vett. 3 hónappal ezelőtt egy csúnya autóbalesetet szenvedett biciklijével a parkolóban. Géza emiatt elvesztette a látását és kórházba került...Gézának nem volt családja. Egyedülálló képregény-kereskedő volt, magának teremtett…..
Történetünk főhőse a Budapesti születésű Fejszász Géza, akit 3 hónappal ezelőtt egy autóbaleset ért. Sajnálatos módon a balesetben elvesztette látását és kómába esett, csak 3 hónapra rá tért magához egy különös betegséggel ami az agyrázkódás következménye. Az ő…..
Igen, elérkeztünk a verseny légvégéhez, az eredményhirdetéshez is. 3 hónapja, agusztus elején indítottam a blogomat, nem kisebb céllal, minthogy nyerhessek valamit. Október végén befejeződött a verseny, még az utolsó pillanatban is hoztam létre bejegyzéseket, reménykedvén…..
GPeti07 2009.11.11 22:30:04
Game World blog Hát igen 2009.10.24 01:47:00
Jelenleg 01:42 van, tehát inkább éjszaka, mintsem normális ébrenléti időpont.De pár dolgot le kell írnom röviden, ami a napokban történt. Kezdem a legelején.Peti átjött hozzánk, itt éjszakázott, jól megvoltunk, sütöttünk pizzát amit ő elrontott, de azért jó volt :) Hát ide…..
Game World blog Önéletrajz 2009.10.05 12:34:00
Vagyis legalább amit ECDL órán írtam... Sose voltam őszinte az ilyen szövegekben amit iskolában kell beadni, ezt mondjuk az irodalomtanárom is tudná bizonyítani, ha szeretné. Nem tudom mennyire örült neki, de én nem szeretem így leírni magamról a dolgokat. Meg annyira…..
Kimentünk ma apukámmal a Hungaroringre, és ott megnéztük Talmácsi Gábor körözgetését. Elég sokan voltak, bár kicsit többre számítottunk, Talmácsi elég soká jött ki, amikor kijött, akkor egy kört tett meg aztán bement a boxba. Viszont a királykategóriás motor az valami…..
Game World blog Bejegyzés 2009.08.07 20:12:00
Nagyon meglepődtem a napokban. TM és Peti újra életjelet adtak magukról, sőt, sikerült velük Command and Conquerezni, sőt, Petivel elég sokat is játszottunk és hamarosan vissza megyünk megint :)Ez nagyon pozitív, és nagyon meglepett. Ők azok, akik a World of Warcraft nevü világban…..
Hát nem mondom, hogy könnyű dolog ez. A szabdságnak ára van? Van és ez most nyomaszt egy kicsit. Ma reggel egy hosszabb beszélgetés folyamán arra jutottam Morpheussal, hogy a teljes Magyar C&C közösséget othagyom. Ha nagyon akartam volna, maradhadtam volna, de ilyen feltételekkel…..
Gondolkoztunk olyanon hogy nyitunk egy új oldalt, és a bloghoz hasonló módon különféle játékokkal foglalkoznánk, persze a c&c előnybe. Az oldal cime http://www.worldofgames.hu/ lenne, talán, ami még nem 100%-os. Nekünk nem mindenki tudja, de több oldalunk is van. pl:…..