Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k_istván

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        De kiderült, hogy ez sem igaz. (?) Sorra dőlnek meg hitek a nyugati világrend, egyértelműen felsőbbrendűnek tartott liberális demokráciájáról, jogállamiságáról, állandóan szajkózott (és talán ezért is kiüresedett szavakká váló) értékeiről. Egyre világosabb, hogy…..
k_istván 2022.03.09 22:12:59
Segítek a blog írójának megvilágítani, hogy miért nem lehet ezeket a párhuzamokat megvonni az események között. Putyin a teljes nyugati világgal háborúzik. Az a baja, hogy Ukrajna inkább ide akar csatlakozni, nem pedig hozzá.
Az USA nem Németországgal háborúzott, hanem csak Irakkal. Bizonyos arab országok ezt kivetítették a teljes muszlim vallásra. Büntették is érte az amerikaiakat, és egyébként az európaiakat is. Ebben az esetben Németország maximum semleges állam, de a gyakorlatban inkább az USA szövetségese, bár emlékeim szerint nem akart és nem is vett részt a hadműveletekben.
Az izraeliek a palesztinokkal állnak harcban. Nem Németországot támadják. Hasonló a szitu az előbbihez. Egyébként meg az Izrael területén élő palesztinokkal békében él. Gázában vannak feszültségek.
Nem azt kérték az orosz művészektől, hogy Oroszországot ítéljék el, hanem Putyint és holdudvarát. Ennyit kellett volna tenniük. Ez persze okozhat nekik kellemetlenséget, de ha nem haragszol, akkor jobban sajnálom az ukrán és orosz ártatlan civil vagy nem civil (pl. besorozott kiskatona) áldozatokat. Ez olyan, mint ha egy magyarnak Orbánt vagy Gyurcsányt (bármi behelyettesíthető) kellene elítélnie. Nem a magyarokat, és nem Magyarországot. Úgy látom, hogy ezt mind a két oldalon magyarok százezrei megteszik saját önszántukból. Kérni se kell minket erre. Amerikában pedig voltak művészek, leginkább színészek, akik elítélték Bush-t az iraki háború miatt. Maguktól!