Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morrison

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Kiiktatnád az atmoszférából Mezei Dánielt, hát elment a józan eszed?! Futótűzként terjed a hír: kussoltatható a kommentátor. DE arról senki sem tájékoztat, mit veszíthetsz. Rengeteget. Elmondjuk nyolc pontban, ami azért nyolc, mert valójában végtelen.   1: PoénokA…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Roger Waters 2 évvel ezelőtt már járt nálunk, igaz akkor éppen Arénákban turnézott a Fallal. E korszakos alkotás, a hozzá tartozó egészen lenyűgöző körítéssel méltán érdemli ki a világ legnagyobb stadion produkciója jelzőt. Ráadásul, ha csak Mr. Waters nem gondolja meg…..
A tegnapi adás főleg ismétlésekből állt, ami azért jó, mert el tud közben kapcsolgatni az ember. A legfontosabb tanulság, hogy Kovács Áron egyedül nem is volt olyan rossz. Eddig idegbajt lehetett kapni a szóvicceitől, de most elég jól látszott, hogyha egy normálisabb…..