Regisztráció Blogot indítok
Adatok
underwaterspace

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia Népakarat 2010.05.20 22:33:00
Jön az MSZP, és nyávognak, hogy nincs elég nagy jogköre az egyharmad alatti ellenzéknek, meg úgy egyáltalán abban a kevesebb, mint egyharmadban az egymáshoz még csak véletlen sem közel álló három ellenzéki pártnak külön-külön. És persze hogy a Fidesz majd ki fogja használni a…..
underwaterspace 2010.05.21 10:44:15
Szerintem a valaha volt legundoritobb népszavazási kérdés volt a kettős állampolgárságról feltett kérdés, mégpedig azért, mert az embereknek mindkét szarrágó párt politikai nézet függvényében megválaszolandó kérdéssé tette ezt az amugy teljesen evidens témát. Az persze más kérdés, hogy a szocik elb@szták, (elnézést elkurták), mert ha ők maguktól a saját szájuk íze szerint alkottak volna jogszabályt erről, akkor nyilván ma nem erről szólna a fáma, esetleg ők tetszeleghetnének nemzetegyesítő szerepben, de hát ők egyrészt meglehetősen impotensek sokmindenben, másrészt még azokat a magaslabdákat is képtelenek jól lecsapni, amiket feladnak nekik, ezért nem "szereti" őket ma már szinte senki. Az meg egy másik kérdés, hogy ilyen kérdést feltenni egyszerüen számomra gyusztustalan, ennél már csak az lenne felháborítóbb, ha azt kérdezték volna, hogy maga szerint magyar-e Magyar Attila székelyudvarhelyi lakos. Az szintén más lapra tartozik, hogy azóta a viktorizmus terjesztői tulajdonképpen nem tekintik a nemzet nemesebbik felének az összes olyan embert, aki inkább pecázott, vagy piknikezett aznap. Az meg egy harmadik kérdés, hogy a szlovákok paranoiásak, de ez betudható annak, hogy a magyar közélet egyes szereplői időről időre olyan megnyilatkozásokat tesznek, amik azt fejezik ki, hogy nem nagyon kell beleélniük magukat, mert nem végleges az ő országuk létezése. Persze valószínüleg minden más lenne, ha a pártok nem csak abban értenének egyet, hogy mennyi pénzt lophassanak.
underwaterspace 2010.05.21 11:11:28
@Várúr: Az lehet, hogy hal, illetve haspárti, ugynakkor nem lehet, hogy egyszerüen nem akart egy olyan kérdésben megnyilatkozni, amiben mindenképpen valamelyik párt erkölcsi győzelmét hirdette volna, pusztán politikai alapon? Mert az a NSZ egyáltalán nem a nemzetről szólt, hanem a politikáról, épp ezért volt gusztustalan. Pártok kampányoltak politikai sikerért. Szartak nagyon nagy ívben az összes nemzettagra. A nép alkotja a nemzetet, és fordítva, a kettőt szétválasztani elég nagy könnyelműség. A nemzet nép nélkül nemlétezik, a népet viszont a nemzeti tudat teszi azzá, ami. Ha két politikai erő ezen lovagol, akkor az nem a nemetről szól, hanem őróluk. Sok embernek ennyi volt a baja, akinek nem, annak meg az, hogy szégyeltek volna nemmel szavazni, ezért nem mentek el.
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
Nagy dobások nélküli, de korrekt ajánlattal várják a csatornák a nyaralásból hazatért tömegeket. A kora esti kínálatból a Johnny Depp-Jack Sparrow trilógia harmadik részét valószínűleg nem kell különösebben ajánlgatni (A Karib-tenger kalózai - A világ végén, HBO, 20:00),…..
underwaterspace 2008.08.31 19:37:21
Amint az a Magyar Hírlapból valamint a Kékfény című rendőrmagazinból kiderült, az idei Sziget-fesztivál portfóliója speciális elemekkel bővült: láthattunk színes bőrű drogdílereket, akiket narancssárga térdnadrágos rendőrök tepertek a földre, bemutatták a világ egyik…..
Nekünk ugyan nem küldözget a TV2 sajtóközleményeket (ki tudja miért, muhaha), de attól még megtudtuk azt, amit már korábban is jeleztünk, mint nyílt titkot: a csatorna aláírt egy hosszútávú megálapodást a Sony Pictures Internationallal, így az általuk gyártott filmek/sorozatok…..
Szomorú hírük van hétvégére: a Csillagkapu Csk-1 (jézus, SG-1) után a Sci-Fi Channel bejelentése alapján az ötödik évaddal búcsúzik a képernyőtől a spinoff Atlantisz is, ezek szerint amit lehetett, felfedeztek a Pegazus galaxisban, vagy hol a fenében is játszódott a történet.…..
Mint az néhány hónapja várható volt, a fodorizált SZDSZ dekriminalizációs javaslattal fogja nyitni az őszi évadot a parlamentben. Még ezt sem merték arccal bevállani, ezért Léderer András, az Új Generáció elnöke viszi az ügyet: "Azt akarjuk, hogy a fogyasztókat ne…..
underwaterspace 2008.08.21 21:40:13
Sziasztok!
Olvasom a témát amióta kinnt van, most jutottam el oda, hogy kiírjam magamból amit erről gondolok. A sok ellenzőnek egy srófra jár az agya: minden fiatal szívni fog, aztán meghal a heroinba. Akik ezen a véleményen vannak, valszeg nincsenek képben azzal, hogy gyakorlatilag így is minden 20. fiatalember szív több-kevesebb rendszerességgel, azaz már így is "mindenki" szív, aki akar, mert egész egyszerűen hozzá lehet jutni. A baj ezzel az, hogy illegálisan. Én nem gondolom, hogy minden szert legálisan kéne árulni, mert a spanglin kívül mindegyiknek vannak KOMOLY veszélyei. Ugyanakkor mindegyikre könnyű rászokni, de talán a fű az egyetlen, amit lehet mértékkel csinálni, pont azért, mert nem veszi el az ember valóságérzetét olyannyira, hogy semmi mással ne foglalkozzon (mielött lehülyézne az ellentábor: az alkoholra rászokott emberek sokkal nagyobb százaléka veszti el valóságérzetét olyannyira, hogy menthetetlen legyen lsd: Blaha, falusikiskocsma stb.). A fűfogyasztás max egy-két évig vicces "mértéktelenül", egy idő után unalmas, és ha az embernek van esze, erre rá is jön. Mielőtt az "ellentábor" nekemesne: a fiatalok (nem városi, nem vidéki, hanem fiatalok 15-25 között) jelentős része ma is fogyaszt füvet, szerintem a fogyasztók 25%-a mértéktelenül, de a 20 felettiek, akik már úgymond megtalálták a helyüket a világban ráébredtek arra, hogy ENNEK SEMMI ÉRTELME, tehát az un. füves életmódjukat igyekeznek hozzáigaítani a társadalom elvárásaihoz. A probléma az, hogy jelenleg őket is "üldözik". Nem szó szerint, de a lehetőség megvan arra, hogy egyszer őket is elkaphatják, valamint kénytelenek "bűnözni" ahhoz, hogy szerezzenek. Ellenben: azok a fiatalok akik 15-20 éves koruk között elkezdenek inni, szintén rájönek arra, amire a füvesek 80%-ka rájön kb. 22 éves korára, mindezt legálisan megtehetik. A két "tábor" között tehát különbség nincs. Mindenkinek benő a feje lágya, ahogy azt mondani szokás. Azonban van egy jelentős különbség: azok a piások, akiknek mégsem, nagyobb eséllyel lesz agresszív, ostoba és bajkeverő, mint az aki otthon (bárhol) elszív x mennyiségű füvet. Természetesen nem jelenti azt, hogy mindenki, aki hétvégén berúg 15-20 között, az rühes tetves alkesz lesz... Mindkét oldalon lehet hozni szélsőséges példákat, pl.: a szomszéd Zotya annyit szívott, hogy elhülyült, meghogy a szomszéd Jóska annyit ivott, hogy széjjelrobbant a mája stb., de ezeket most hagyjuk. A kérdésem az lenne, hogy nem lenne-e célszerübb és észszerűbb ellenőrizni azt, hogy a füvező emberek mennyit szívnak, ebből némi adót beszedni, és nem azért, hogy többen szívjanak, hanem azért, MERT MÁR ÍGY IS szívnak, azok, akik szívni AKARNAK? Aki nem akart sosem ill. most nem akar, az úgy sem fog (máshoz sem)hozzányúlni, aki meg akar, azmeg a tiltás ellenére megteszi.