Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New Altair Társulat könyves blog

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
 A CASTINGOK ELKEZDŐDTEK LEHET JELENTKEZZNI. A New Altair Társulat egy új darab felkérést kapott,mely igen megtisztelő. N.Fülöp Beáta iró (Gyémántfelhő kiadó) magyar iró. Tudod, semmi nem olyan meglepő, kiszámíthatatlan és érdekes az életben, mint az a folyamat, amelynek során egy emberből…..
A várkapu mindkét nehéz, vasalt szárnyát szélesre tárták. A magányos lovas bevágtatott a várudvarba. A várúr hajlongva sietett elébe – maréknyi lovagja és szolgálója kíséretében. – Hosszan megvárattál, Zirkai! – vetette oda a lovas, majd lepattant almásderes paripája hátáról. Szélesvállú,…..
New Altair Társulat könyves blog 2023.01.03 03:41:23
A  New Altair Társulat színpadra viszi Diana Soto nagy sikerű könyvét amelynek címe: Marie Antoinette, avagy   Az ártatlan bűnös. Maga a könyv próza, a színdarabot viszont lírai formába öntve alkotta meg az írónő . Az elsö  Marie Antoinette darab, amely verses formába lesz látható a nagyközönség…..
New Altair Társulat könyves blog 2023.01.02 22:43:15
  A New Altair Társulat egy újabb darabot visz színre Ferenc K.Zoltán:AZ ördög evangéliuma krimit,mely eltér az eddigi darabok tól,amelyeket játszanak.Igazán megnyerő s bátor döntés napjainkba is szinre vinni egy ,politikai darabot. A New Altair Társulat igazgatója Kocsi Monika Sophie kezdte el át…..
New Altair Társulat könyves blog 2023.01.02 17:54:30
A fáraó lánya Az egyiptomi kéjnő után vágytam rá, hogy újabb hasonló, egyiptomi történetet olvassak el, Jean-Pierre-től. Ráadásul a borító nagyon jól sikerült, így rögtön a kezembe is vettem és nekiálltam olvasni.A könyvben a leírások ezúttal is csodálatosak, ugyanakkor itt a palotát ismerjük meg…..
Az egyiptomi Kéjnő Már a címe is izgalmas. Férfiaknak és nőknek is egyformán ajánlott élvezetes olvasmány.A címe igen sokat sejtet. Nedzsita egy papiruszkészítő lánya, aki a szerelme miatt és apja konoksága okán kéjnő lesz. Az ő életét követhetjük nyomon."Combod között nincs pihenés, a jámbor, ki…..
Cselenyák Imre Cselenyák Imre nagyban emelte az est fényét a New Altair Társulat legutóbbi fellépésén. Cselenyák Imre - akiért régebben még, mint Jean-Pierre Montcassen rajongtunk - több, mint harminc kötet szerzője! Rauscher György-díjat nyert 2011-ben, Libri Aranykönyv top-10-es szerző…..