Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmm...

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
 Gr3g* küldte be az alábbi ügyeskedést, amivel magam is találkoztam már valamelyik kínai gyorsbüfében, csak sajnos nem emlékszem, melyikben.BME diákként többször ettem a Karinthy Frigyes út és Egry József út sarkán található kínai étteremben (Ruyi kínai büfé), de eddig…..
December 29., Koncz Zsuzsa koncert, Papp László Budapest Sportaréna. Kb. nyolcezer látogató. Kint kurva hideg.A szektorhoz tartozó ruhatárban két kislány, ránézésre amolyan szedjük-össze-az uv-ra-valót típusú beugró segéderő. Ruhatár 200,- Ft/fő. Cucc bead, biléta eltesz,…..
hmm... 2009.01.12 15:50:21
@fehso2: Ha jól tudom az automaták mentesítve vannak ez alól, pl. a parkolásról is úgy kapsz számlát, ha a parkolócetlivel besétálsz az adott céghez és kérsz. Az automatáknál nem tudom hogyan bizonyítod a vásárlást, ez is érdekes téma lehetne.
Max az a fajta vásárló, akinek a méz is savanyú: mécsestartó házikója fenekén gyúlékonyságra figyelmeztető cetlit talált, ő erre, ahelyett hogy a Pálma Trend Kft. őszinteségét dicsérné, olyanokat hörög, hogy "a kereskedelem hülyesége határtalan!". A kereskedelem…..
hmm... 2008.12.08 09:21:21
Attila hiába próbált beszuszakolni egy százast a parkolóautomatába, miközben ott küzdött, pár másodperc alatt jól megbüntették. A sztori alapján valószínű, hogy direkt figyelték, aztán villámgyorsan lecsaptak. Kevesebb, mint negyedórával a bűvös délután 6 óra előtt.…..
Az adóhivatal érdekes módon egyirányúsította ügyfélszolgálati kommunikációját. Ha nekik van bármi problémájuk akkor vigyázzba kell állni, ha a t. adófizető szeretné vissza a pénzét, iwiwen is előbb lesz meg az illetékes, mint az irodában: Ma már ezt az emailt irtam…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
hmm... 2008.09.03 11:43:48
Hónapokkal a papíralapú számladíj bevezetése, majd eltörlése után még mindig kap a Homár jelentést áldozatoktól. Zs.P.-nek a csoportos beszedését lőtte ki a +96 forint, viszont a UPC nem szólt a tartozásról, ami csak akkor derült ki, amikor kikapcsolták a tévét: Azt hiszem,…..
hmm... 2008.08.28 13:42:20
Az alábbi történet sokakat érintő problémát vet fel, amit a jog elég nehézkesen kezel. Ki téríti meg az értékcsökkenést, ha egy épülő ház eltakarja a régi kilátást? Meg tudnak-e hiúsítani a lakók egy ilyen építkezést a szomszédságukban?   Kedves…..
Kaptunk egy pár fotót. Mi a furcsa rajtuk? Délután megmondom, ha nem találja el senki! ..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
hmm... 2008.08.21 20:27:11
Ezt végigolvasni nem semmi volt. :)
Kezdtem panelproliként jó volt de szülők miegymás felnőttem csak boldogulni kellene valahogy, szerencsére a munkahelyem biztosított egy lakást (némi lakbér+rezsi ellenében)ami szintén panel volt. Fűtés marha sok és fáztam télen. A rendszer is annyi idős mint a ház ugye, persze a lakók mind "bérlők" voltak költeni senki se nagyon akart. Lehet hülye voltam, de egyszerűen visszaadtam mindenféle térítés nélkül a tulajdonosnak. Belevágtam egy nagy lakáshitelbe, és egy öreg kertes házat vettem Bp-n. nem sokkal drágábban mintha panelt vettem volna. Szigetelés nem túl jó fűtés itt is drága. A fizetésem fele elmegy a hitelre pénzem nincs arra, h. vállalkozóval csináltassam meg a szigetelést. Nő létemre elég sok mindent megcsináltam a házon, eddig a tetőszigetelést sikerült befejezni. Szúrt, nem kaptam levegőt, stb. de inkább ezt választottam, mint az ingyenpanelt. Ezzel nem akarok leszólni senkit, de valóban rossz, h. pl. én nem tudok felvenni semmilyen támogatást erre, mert amikor a kőzetgyapotot, meg a fóliát meg tudtam venni, akkor éppen nem volt támogatás a kertes házakra. Ha lesz pénzem akkor a falak szigetelését is meg fogom csinálni, és szintén nem vállalkozót fogok igénybe venni. Nyaralni hát azt nem nagyon, bár idén sikerült mert kaptam üdülési csekket a munkáltatómtól, (béremelés helyett) és nem voltam hajlandó félpénzért eladni.
Vannak munkatársaim akik továbbra is az ingyenpanelban laknak, ők el tudnak menni valóban nyaralni akár több hétre is, de télen ők irigyelnek amikor én nem fázom ők meg 33 m2-en havi 20k fűtés mellett igen. A fűtéstámogatás nekem nem jár egy picit nagyobb a fizetésem, (ami teljes mértékben adózott)és az, h. a fele elmegy a lakáshitelre az senkit nem érdekel. Én mind a két oldalt megértem, de valóban gondolhatna az állam a maradék 8 millió emberre is, hiszen a kertes ház sem biztos hogy új és még az új sem fenékig tejfel. :)