Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasasnyul

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én még nem voltam olyan szabadréti koncerten, ahol ne lett volna óriási buli a kapukon kívül is, pedig már 1990-ben ott álltam sorban a keskeny réshez az MTK stadion falánál, ahonnan csodálatos rálátás nyílt a színpadra és David Bowie-ra hátulról. A rendezők persze…..
Attila egy csomagot adott fel a gödöllői postán, ami közben betondarabokkal bombázták nehezítésként: A következő eset a mai napon ( januar 24) délelőtt történt a gödöllői postán. Az eseményről rövid videót is csatolok. Belépve a várakozóba egy jómunkásember éppen a…..
Janicsák Veca Papp László Sportarénában tartott fellépése hírére többen is felkapták a fejüket. Na nem azért, mert akkora tábora lenne a tavalyi X-Faktorban feltűnt énekesnőnek, épp ellenkezőleg: teljesen elképzelhetetlennek tűnt, hogy az egyetlen lemezzel rendelkező…..
vasasnyul 2011.11.08 15:00:50
Aki az idei nyalarálását arra tette fel, hogy már az új velencei műtengerpart homokjában fetrenghet, azt sajnos el kell szomorítsuk. December 31-ra tolták ki az átadást, amikor már elég hideg a víz. Gép elől nehéz megítélni, hogy pontosan miért bénáznak 1,2 milliárd…..
Pár hónappal ezelőtt Kirk Hammett, a Metallica gitárosa furcsa nyilatkozatot tett egy stúdiózásról, ahol egy nem teljesen Metallica-dolgot rögzítenek majd. Ahogy az most a zenekar honlapjáról hivatalosan is kiderül, a titokzatos projekt tényleg megvalósult, egész pontosan egy…..
Ez az a kérdés, amire maga Mike Patton, a tavaly a Szigetet is megjárt zenekar frontembere sem tud válaszolni. "Nem tudom miért pont tavaly álltunk össze megint. Azt sem, hogy a Faith No More egy fontos zenekar-e most, vagy csak egy nosztalgiabuli a rajongóknak. Van valami az emberi…..
Ereces menedzserek egy helyet szerveznek, melyen rengeteg stexedet elvesztheted. Persze egyszer-egyszer nyerhetsz, de ez nem lesz rendszeres. Jelenleg ezeknek befellegzett, mert nem egyenesen rendeztek e tendert. Telekcsere, meg egyebek.. eh fegyenctelepre ezekkel sebesen! ..
B-oldal TOP5 Queen dal EVÖR 2009.03.02 07:20:00
Áh, lehetetlen. TOP5 Queen dalt összeállítani kb. olyan nehéz, mint Freddie Mercury-t pótolni. Azaz akkor nem is nehéz, hanem lehetetlen. Mivel 8 éves korom óta rajongásig szeretem a zenekart, kimondhatom, hogy már nem is kell hallgatnom őket ahhoz, hogy halljam a zenéjüket. A CD-k,…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..