Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellinda

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság  férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb…..
bellinda 2008.08.21 18:17:08
Ez még tavaly novemberben történt:

Amit most leírok, ezt úgy érzem, hogy meg szeretném osztani mindenkivel, mi is történt meg velem a hétvégén, amiről soha nem is mertem volna álmodni.
28 éves vagyok és már gyermekkorom óta rendszeresen imádok harisnyába lenni. Főleg ilyen télidőben, de inkább a kellemes viseletért szoktam felvenni. Persze erotikus töltete is van a dolognak, mivel mindig lázba hoz ha harisnyát veszek fel.
A harisnyás fórumok rendszeres látogatója is vagyok, általában bellinda néven szoktam hozzászólni a dolgokhoz.
Mindig is irigyeltem azokat a férfitársaimat, akiknek már sikerült elérniük a barátnőjük előtt, hogy nyíltan viselik előttük a harisnyát ill. hogy a barátnőjük még partner is ebbe.
Na valahogy így kezdődött az a bizonyos szombati napom:

Egy ünnpségre készültünk, aminek a nagyobb része kint zajlott és tudtam előre, hogy a vékony öltönynadrágba fázni fogok. Öltözködésnél meg is jegyeztem a barátnőm előtt, hogy hideg van kint és megfogok fázni ha nekem egész nap ebben a vékony nadrágban kell lennem. Erre ő is mondta, hogy igazad van és máris megnézi a bátyja szekrényében nincs e valami meleg alsógatya. Pár perc múlva visszajött és közölte velem, hogy nála nem talált. Ekkor viccesen megjegyezte, hogy max harisnyát tudna adni az övéiből. Na ez volt az a pillanat, amire egész életemben vártam. Mondtam, hogy Ok és mosolyogva elővett egyett, de még egyszer megkérdezte, hogy biztos felvennék-e női harisnyát??? A válaszom igen volt és a kezembe nyomta. Figyelt. Mivel harisnyafelhúzásban volt már rutinom szépen feltekertem és elkezdtem felhúzni a lábaimra. Nem hitt a szemének. Pasi szilonharisnyában. Megtörtént, mondogattam magamban, erről álmodoztam mindig, hogy a barátnőm előtt szabadon vehessek föl harisnyát. Annyira hihetetlen volt, hogy egész nap csak ez járt a fejemben, nem gondoltam volna, hogy partner lesz ebben a dologban.
Este mikor hazaértünk, levettem a nadrágot és csak úgy harisnyában fetrengtem mellette az ágyon, élveztem minden pillanatot.
Másnap ismét kiruccantunk és öltözködésnél már automatikusan nyúltam a harisnyámért. Barátnőm arcán ismét a mosolyt láttam, de már olyan természetesen csináltam mint még soha. Közöltem vele hogy télhöz veszünk 2-3 darabot, legyen nekem is mindig kéznél, mire megkaptam rá a választ: minek vennél, van a szekrényemben elég, vagyél ki bármikor nyugodtan. Szóhoz sem jutottam, bennem ragadt a szó. Este még egy kicsit harisnyában tengtem-lengtem előtte, mellém feküdt és mondta menyire szeret.

Komolyan mondom, még most is olyan hihetetlennek tűnik az egész. Most már elhiszem sok férfitársamnak a véleményét, hogy bátran, kerek perec, semmit sem szégyelve barátnőnk előtt nyugodtan mondjuk, hogy bizony szeretünk harisnyában lenni, de mindehhez a barátnőnek is partnernek kell lennie a dologban.

Minden férfitársamnak üzenem, hogy vannak még csodák, mert nekünk már sikerült.