Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rrh19

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Mi is az a fasizmus 2024.02.19 11:26:03
Általában nem jellemző rám, hogy definíciókon lovagoljak, elvégre minden normális ember tisztában van a legtöbb alapfogalommal, de a Csillagközi Invázión kirobbant sokadik vita után úgy éreztem kénytelen vagyok kicsit jobban elmélyedni a témában, hátha a ballerek tudnak valamit, amit én nem. Már itt…..
rrh19 2024.02.25 03:23:09
@Deansdale: Finkelstein írta a Holokauszt-iparban, hogy az amerikai kárpótlásvadász zsidó szervezetek évtizedek óta trükköznek a "túlélők" definíciójával. Ahogy kezdetben valóban csak az számított túlélőnek, akit a táborokból vagy a gettókból szabadítottak fel, ma már a trauma "öröklődik", így kb. egy a Holokauszt előtti Németországból elmenekült zsidónak a már a Holokauszt utáni Amerikában született gyereke is lehet túlélő.
Deansdale Pedofilügy 2024.02.13 09:44:27
Előszóként annyit, hogy a pedókat minden normális ember elítéli, amelyik pedig gyerekhez nyúl azt minden normális ember drasztikus büntetéssel sújtaná - aki ezzel mismásol az utolsó féreg, vagy haladár, de ez a kettő voltaképp ugyanaz. Viszont én személy szerint sajnálom, hogy a pedók rühellése…..
Nyugati nemzetek politikusainak sora jelentette be, hogy a Hamász-szimpatizánsokat ill. az antiszemita bűncselekmények elkövetőit deportálni fogják. Ebből világosan látszik, hogy a migránsok deportálása lehetséges, és akkor is az lenne ha helyi fehérek ellen követtek el bűncselekményeket, csak a…..
rrh19 2023.10.21 01:10:22
@Deansdale: Valójában Izrael a világ első számú nagyhatalma. Amikor még egy amerikai elnök (Biden személye lényegtelen, a mindenkori elnökre gondolok), a világ elvileg első számú atomhatalmának vezetője, a világ elvileg legbefolyásosabb és legerősebb embere is csak a legmélyebb alázat hangján szól hozzájuk, amire ők csak egy ilyen félvállról odavetett "kösz csicska, jó fej vagy, ma megdicsérlek" szinten reagálnak, akkor kristálytisztán látszanak az erőviszonyok.
Reggel 7:33. A kelések mindig kritikusak. Kábán fekszem az ágyban, hason, alattam a felgyűrődött lepedő ráncai, meg a kőkemény reggeli merevedésem. A fejemben pedig az előző esti pornós ámokfutásom emlékképei. Rohadt kanos vagyok, ki kéne verni. Csak egy gyors reggeli maszti, hogy lenyugodjak.…..
rrh19 2022.09.04 10:04:32
rrh19 2022.09.04 14:25:20
@Függősrác: Több mint 10 éve csinálok nofapot :D
Utólag mindenki hápog, hogy erre az eredményre senki nem számított, holott ha engem kérdeznek a választás előtt, nagyjából lekottáztam volna nekik. Persze lehet azt mondani, hogy csak utólag okoskodok, és erre mindenki azt gondol amit akar, de szerintem ennél kiszámíthatóbb választásunk nem volt a…..
rrh19 2022.04.11 21:59:32
@icipicicsipa: Lásd még:

www.youtube.com/watch?v=T-zlYBIpj7w

"Nehéz időszaknak nézünk elébe. De persze nem mi, csak önök."
Az alábbi írás a korábbi poszttal – alkoholizmus a Kádár-rendszerben – összefüggésben született. Nem teljes, mindenre kiterjedő elemzés, hanem néhány tény és összefüggés rövid felvillantása. Az első grafikon „szívderítően” indul: 1953/54 környékén mérhetően kevesebben lettek hazánkban…..