Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3Dneked

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában ritkábban készítek bármit is, de a mai napon mégiscsak elkészültek ezek a kekszecskék..  Egy alap tésztából négy féle ízesítéssel. Vaníliás, mákos-citromos, kókuszos és fahéj-mézeskalács ízű Hozzávalók : Tésztához: 200 g zabliszt 400 g Schar Mix B gluténmentes liszt 3 tk…..
Mostanában sokszor olvasom a srácoknak Nadányi Zoltán tollából "Az első pogácsa" című versikét, aztán a mondóka végén hozzáteszem, "na anyátoké se jobb, mint a Katié.." Ezidáig így is volt, mert hát minden pogácsám, akármilyen tuti receptet is kaptam kőkemény kavicsra…..
A hét végén elkészítettem egy adag gyömbéres vajas kekszet és kidíszítettem. Itt nézhetitek meg az eredményt: ..
KekszesSutemeney Keksz 2018.04.16 09:12:05
  A mai kekszek, a sütemények, a csokoládé és a cukrászáruk története az emberiséggel egyidős. Az ősember mézzel és édes gyümölcsökkel elégítette ki az édes íz iránti természetes igényét. A civilizációk kialakulásakor ugyancsak a méz és a gyümölcsök voltak az édességek fő alapanyagai, amelyeket…..
Szerelmi történet vagy recept? Mindkettő. Ha romantikára* és édességre vágysz, akkor olvass tovább... Ami a boldogsághoz szükséges: 20 dkg igazán lágyszívű margarin 23 dkg kristályként ragyogó cukor 1 csomag vaníliától finom cukor 1 csodálatos, gömbölyded tojás 13 dkg (2 dl) finoman fehérlő…..
Hozzávalók: 15 dkg vaj vagy margarin, 10 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 1 tojás, 25 dkg finomliszt, 8 dkg finomra vágott mandula vagy dió, 5 dkg étcsokoládé. Elkészítése:A vajat vagy a margarint habosra keverjük a cukorral, majd állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojást, lisztet,…..