Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJ Yano

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
peeetikeee WHY? 2. rész 2010.07.09 17:54:00
 Why? Says for What? Miért van az, hogy mindig valaki alul marad, rossz döntést hoz, vagy épp csalódik. Tudom, ez az élet rendje, de akkor is: MIÉRT?Vannak emberek, akik nem tanulnak más hibáikból, és sajátjukból sem. Az őszinte embert lehet csak bántani, sebezni, az orránál…..
Értekezés az első crossover formációról, mely velejéig gonosz mulatós-elektro eleggyel támadt rá pszichikai védőpajzsunkra.                          OFF: Mellesleg az egyik kommentelő állítása szerint az együttes…..
Digital Scream: Túlélem én Bár a Digital Scream nagyon is valós formáció volt a 90-es évek elején, a mai napig amolyan rurális lidércfényként él emlékezetünkben. Talán nem véletlenül, feltételezhető ugyanis a kazánfűtő szintipop úttörői alkották meg az első láncszemet a…..
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..