Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puskinos

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 21-én jelenik meg Here and Now címmel az új Nickelback-nagylemez. A rendkívül népszerű kanadai rockcsapat hetedik albumáról az első kislemez a When We Stand Together volt, ami szeptember 22-én vált elérhető a honlapjukon, de csak audio formában. A dalhoz mostanra készült el…..
hogyvolt VV5 - 1X02 2011.09.14 12:25:00
Nem is tudom, mit mondhatnék. Mindenekelőtt a női nem nevében bocsánatot szeretnék kérni a T. olvasóktól a tegnap este látottak és hallottak miatt. Mert persze, van, amikor azon kapjuk magunkat és lemegyünk kutyába – gondolok itt elsősorban a hajnalban, takonyrészegen, az…..
puskinos 2011.09.14 14:26:55
@sangria: nekem D.Gergő szimpatkus volt, főleg a másik két faék mellett (Beló az úszómester, aki az élet és halál ura, az anyjával él egyszobás lakásban és 1000+ nője volt, wtf?), és én úgy értelmeztem, hogy nem a börtönéveire büszke, hanem, hogy rosszat tett, elkapták, lecsukták, leülte és új életet kezd.
puskinos 2011.09.14 14:30:45
@foxglove: én azért drukkolok a kolleginának:D

@Holabög Rém: és a szűz kategória nem pont az, amit körülírtál, Rém? szvsz a szélsőségekre van igény és egy 35 éves szűz kb. olyasmi szélsőség mint egy kurvás ügyvédnő egy realityben
puskinos 2011.09.14 15:45:24
@Mesüge Ügynök: @Mesüge Ügynök: egyetértek, de annyit megelőlegezek a jogász hp-knak (nem, nem a hiánypótlás rövidítése) is, hogy ragzani legalább megtanulnak akaratlanul is. Az is igaz, hogy egy általános műveltség-értelmi szint nem zárja ki az ordenáré hülyepicsaságot...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Erika Simone egy 25 éves francia származású fotós, aki New York különböző forgalmas részein megszabadult a ruháitól és egy meztelen portré sorozatot készített magáról. Erika Chanel táskában és Christian Louboutins cipőben pózolva az Április 14.-től látható kiállításán…..
puskinos 2011.03.28 16:13:11
@Advanced Flight: Ez neked lógó mell?! Hát Te meg hol és min szocializálódtál?:)

Mert szerintem egy csinos, formás női test van a képeken. És ez a fajta agresszív kommentelés nem való erre a blogra. Akkor már inkább a "sunázók":D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..
puskinos 2009.12.09 14:11:05
@Fozó: thx a linkért, aranybánya!:)

"At least now you can retrieve the black box from the twisted smoldering wreckage that was once your fantasy of dating her and analyze the data so that you don't crash into geek mountain again."

szerintem ez és Sheldon beszólásaink 60-70%-a egyszeráen zseniális, de sajnos leginkább angolul...
Todd Phillips már a Másnaposok forgatása közben is gondolkodott azon, hogy ebből kellene egy második részt is készíteni. Aztán Phillips azt mondta, hogy a tesztvetítések olyan jól sikerültek, hogy a stúdió nem várta meg miképp fog szerepelni a film a mozikban, hanem felkeresték…..
Az Office szereplői készítették ezt a nagyon vicces videóklipet, ráadásul nem is a főszereplők, hanem a sorozat mellett íróként is dolgozó Mindy Kaling és az író/producer BJ Novak, valamint Ed Helms és Ellie Kemper. Sírvaröhögés garantálva. ..