Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumpili

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már a változás szele: a Foursquare mobilalkalmazásának új funkcióit immár nem iPhone-ra, hanem Androidra dobta ki először. (Innen tölthető.) A fejlesztők szerint az app új verziója nem csak kisebb lett (az alapból 1,47 megás alkalmazást - miként a korábbi verziót is -…..
Korábban már beszámoltunk a VeddVelem.hu indulásáról. Nemrégiben startolt el egy hasonló, csoportos kedvezményeket kínáló szájt, a BónuszBrigád.hu is. A szolgáltatás egyik alapítóját, Kaprinay Zoltánnal beszélgettem... Hogyan jött az ötlet? Egyáltalán, miért gondoltátok…..
Keddtől szeptember közepéig húsz készülék húsz forintba kerül a Pannonnál. A Pannon új akciót indított az alsó szegmensben, 2008. augusztus 5. és szeptember 14. között érvényes akciójában az új lakossági számlás előfizetést vásárlók 20 forintért vehetnek maguknak…..
Valami több mint fél éve lőttük el az Indafotót, vagyis az Inda fotómegosztó szolgáltatását. Aztán szűk két hónappal később máris jött egy nagyobb fejlesztési csomag. És akik azt gondolták, hogy ráültünk a babérjainkra, azok most nyilván értetlenkedve fogják fogadni a…..
Ismertetnénk a nap vicces (ám egyben érdekes) kutatási eredményét. A helyszín ezúttal Ausztrália, a felmérés készítője pedig egy ügyvédi iroda, a Deacons. Arra voltak kíváncsiak, hogy a munkavállalók számára mennyire fontos, hogy munkaidőben is használhassák az olyan…..
Webisztán A hi5 spam marketing 2008.03.27 17:00:00
Ti nem kaptok mostanában ilyen e-maileket a hi5 social networkről?"Szeretnélek felvenni a hi5 barátaim közé. Ehhez meg kell erősítened, hogy barátok vagyunk; ha megteszed, akkor mindketten további tagokkal ismerkedhetünk meg. Kérlek, hagyd jóvá vagy utasítsd el a kérésemet az…..
Vista Elszállnak a darvak 2007.02.15 08:50:00
Nevezetesen három dolog szálldos, az Explorer, az IE7 és tegnap ugye az Opera. Leggyakrabban az Explorer csinálja, pl. most az előbb is:Mint a Vistában bárhol, itt sincs értelme a Check online...-ra kattintani, soha nem talál semmit. Kiváltó ok nem nagyon van, olyankor is elesik, amikor…..