Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baszottelet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovén Maribor elleni első mérkőzésünk nagyjából kiegyenlített játékot hozott, bár a sok hazai kiállítás rányomta a bélyegét a mérkőzés képére. Nem Kordisz András volt ilyen szigorú, hiszen a pénteki zebramezt lila-fehérre cserélve a mai napon már csapatunk negyedik…..
Dunaújvárosba látogatott ma ifjúsági csapatunk, ahol jó kezdés után 8:4-es vereséget szenvedett a Dab.Docler jó erőkből álló ifi gárdájától, a Dunaferrtől. Két meghatározó hátvédje, Zalavári Bence és Sommer Tamás nélkül felálló csapatunk 13 perc elteltével Pichler…..
baszottelet 2008.09.02 22:20:46
Sokakban felvetődhet a kérdés, kik vagyunk, és milyen szándékkal hoztuk létre ezt a remélhetőleg az emberi szem számára tetszetős blogot. Erre próbálunk most választ adni. Szerveződésünk május végén indult útjára, amikor is többen elhatároztuk, megmentjük az újpesti…..
Az iglói négyes torna utolsó napján 14 órától a HC Csíkszereda ellen próbálunk meg minél jobb eredményt elérni. A mérkőzés történéseit ismét igyekszünk ezen az oldalon folyamatosan követni. Ezért javasoljuk, hogy akit érdekel a mérkőzés alakulása, gyakran nézzen vissza…..
baszottelet 2008.08.22 16:36:45