Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NortonGirl

17 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Ne játssz a szőrrel! 2011.06.09 10:33:00
 Gyantakörkép nektek, itt és most…   A jó idő beköszöntével most talán még fontosabb, hogy a ruhából kikandikáló testrészeink a lehető legjobb formájukat hozzák. Aki nem akar naponta a borotvával bíbelődni és az epilátor sem a barátja, de mégis tartós…..
NortonGirl 2011.06.09 17:58:32
A lájkolók között  L'Occitane makeup ajándékcsomagot sorsolunk ki!A feladatod tesztelni az új Peónia kollekciót, majd kendőzetlenül megírni nekünk és a Nesze! olvasóknak, hogyan jött be!   ..
NortonGirl 2011.06.08 14:02:33
Nesze!szer Egy csepp Kneipp 2011.05.14 16:37:00
  Nem kell mindig kaviár - még a hajunknak sem.A héten Nagy Viktor igazította meg töredezett fürtjeimet. Azt hittem minden praktikát ismerek már, de a kreatív hair-stylist - aki a napokban készítette elő Mihalik Enikő Glamour címlap hajkoronáját - meglepő tippet adott…..
Eljött egy új év számos nehézséggel és kihívással együtt. Mivel régen blogoltam, és szükségem lenne egy listára, leírom újévi fogadalmaimat és terveimet.Akkor...NortonGirl Újévi Fogadalmai:1, Megcsinálok egy Goethe B2-es nyelvvizsgát. Ahhoz képest, hogy mennyire németutáló…..
A Lost in Blue 2 volt az első NDS játék amit kijátszottam ( a post bejegyzése előtt 10 perccel fejezetem be:D) Kellemes élmény volt, sok téren hozta az elvárt színvonalat, habár amikor megszereztem a játékot sokan eléggé negatívan írtak róla és, hogy abszolút nem éri meg a…..
 Ma amikor barátom telefonon bejelentette, hogy beiratkozott a bécsi egyetemre olyan mély letargiába estem, hogy valamit muszáj volt csinálnom, hogy eltereljem a gondolataimat.Felpattantam a biciklimre és eltekertem a város szélén fekvő AlphaPark és Family Center komplexumba ami…..
 Végre, at least, yes, yes, yes it's summer! :D Vagy talán mégsem? Lassan már fél hete folyamatosan esik az eső, ami a teljes életkedvemet elveszi. A vakációm kellemesen indult, ugyanis 90%os lett az angol érettségim, 33/33 pontos szóbelivel=-) A bizi jó lett, csak a kémia,…..
Íme egy anime ami egyesíti azt ami nekem kell. Sci-fi, harc, nagyon lightos mecha beütés, posztapokaliptikus Világ, romantika és egy jó sztori:) Utoljára a Wolf's Rain (höhö első igaz  animém volt még annak idején) volt rám ilyen "NÉZNI AKAROM!!!" hatással. A sztori…..
A pénteki napon végre alkalmam nyílt, az Animaxon megtekinteni a NANA című kedvenc animémből a 3. és 4. epizódot. A kérdés csak az volt, hogy mennyire lesz kiábrándító a szinkron?Gyorsan bemutatom a történetet azoknak akik még nem ismernék: Két 20 éves lány találkozik egy…..
Ùjabb blogpost, immàron eggyel kevesebb nyüggel a vàllamon. Ugyanis vègre tùl vagyok a vàrva vàrt angol közèpszintü ìràsbelin. El`ösdzör is elnèzest Kérek az esetleges helyesìrasi hibàkèrt, mert jelenleg baràtom gèperöl ès Német billentyüzetèröl ìrok amin egyelöre nem…..
  Egy hónapos késéssel, de újra visszatértem:) Úgy alles történt velem pár érdekes dolog.   Például a soproni Polgármesteri Hivatal újra megadta a lehetőséget, hogy Kazunóból japán diákok és felnőttek utazhassanak Sopronba augusztusban. Ennek örömére egyik pénteki…..
 Újra visszatértem a sajátos agytrösztjeimmel:) Érdekes módon poénkodás nélkül sikerült megúsznom az Április 1.-jét. Az utolsó posztom óta 2x voltam beteg és talán 4 napot ha tudtam dolgozni a mekiben. Sajnos úgy néz ki hirtelen túl sok lett az alkalmazott, de ezzel…..
Már lóg a lábam a következő hétbe így leírom mi történt velem az utolsó postom óta.Csütörtökön mentünk a győri illemtanversenyre. Szerintem jól sikerült, majd az eredményeken megmutatkozik. Nehezebb kérdésekre számítottam, a helyzetelemzős feladatok tetszettek a legjobban.…..
A mai napom úgy ahogy vidám volt hála osztályfőnökömnek és iskolatársaimnak a mai poénkodások sem maradtak el:) Egy fekete színvolt kissé belerondított a pozitív kedélyállapotomba, de már legalább a melónak hála nem figyelek annyira az ilyen energiavámpír felesleges emberekre.…..
A mai napom érdekesen alakult. Reggel 8tól illemtan és protokol versenyre készültünk és mint kiderült Csütörtökön lesz... Suli után veszett száguldás a cirka 300 méterre lévő McDonald's-ig, hogy szóljak a főnökömnek, Anitának, hogy nem tudok bejönni csütörtökön. Mondta,…..
Pár hete rámjött a gondoskodószerelménekmásnaprabentótkészítgetőanyakezdemény hajlam így nagy filózgatásba kezdtem arról, hogy milyen bento összeállítást kéne készítenem a barátomnak. Mielőtt leírnám két órás szöszmötölös-pepecselős próbálkozásaimat a konyhában…..
Jó régen nem írtam. Érdekes, hogy pont akkor jön rám a blog írósdi amikor, kivételesen sok időm van egy vasárnap délután vagy éppen nem ájuldozok a fáradtságtól. A legutóbbi bejegyzésem óta kaptam hideget-meleget az élettől (főleg a jegesebbik oldal felé kanyarodtam az…..
Egy csepp gondolat Emlékek őre 2007.12.07 16:48:10
Emlékek őre   Még kislány voltam, amikor a kezembe került Loius Lowry nagysikerű könyve az Emlékek őre. Elolvastam egyszer, kétszer, háromszor, de még negyedszerre is ugyanazt a varászt váltotta ki belőlem, mint az első olvasatra. Nagy szavak voltak akkoriban ezek, mert tudnia…..
  A 2008-as Őszi Con alkalmával láttam ezt a mozit. A programfüzetben 18+ ragyogott a film címe mellett. Mint ahogyan azt a magyar műsorújságokban megszoktam két esetben kap egy film 18as jelzést: szexuális tartalom vagy gyilkolás. Ezeket a filmeket általában úgyahogy megnézem…..
DramaCon - avagy egy történet a subkultúra közreműködésévelDramacon egyike azoknak a történeteknek amiknek a végén iszonyú melankóliába estem amiért véget ért. T_T Kérdéses, hogy a mű igazi mangának sorolható-e, de ez lényegtelen ha az élvezeti faktorát nézzük A…..