Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foxit

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Hölgyeim és Uraim! Íme Horváth Csaba szocialista főpolgámester-jelölt kampányfilmje: Ami mindent visz: a szarrá rombolt műjégpályán rázzák a melósok (meló helyett?).....
foxit 2010.09.24 12:36:14
Tamás a Ticket Expressnél szerette volna megvenni a Metallica jegyét, tudatos vásárlóként pedig előre érdeklődött náluk, hogy kerekesszékesként milyet és hogyan kell vásárolnia. A TEX viszont meglepte a válasszal: bár a szállaítási módjaik között szerepel a futáros…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
foxit 2009.05.04 15:45:59
Tardai történetek Negyvenkilenc 2009.04.15 08:00:00
Húsvétkor az Ignác faterja átmegy pusztítóba. Nem csak pia vonalon. Pár éve kurva hideg volt így április elején, azt' az öreg, mivel már eltüzelte a bespejzolt fa meg szén nagy részét, egy alkesz vasutas spanjával belement az okosságba, és nagypéntek éjjelén a kisbusszal…..
foxit 2009.04.17 11:45:38
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..