Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berzso

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Biztos tudjátok, hogy én vagyok a rettenthetetlen kislány. Nem tudom, miért nem félek semmitől. Lehet, hogy egyszerűen nem tanultam meg félni, mert kicsi koromban az anyukám ott volt velem mindig, és aztán később, amikor nagy lettem, már késő volt a féléshez. De az is…..
berzso 2010.11.30 11:21:28
...avagy Firenze, időterv 2.0 A zabszemeffektus beindult. Próbálom magam nyugtatgatni, csak egy hosszúfutás, nem ez a naaaagy célverseny, odamész, lefutod, hazajössz, oszt jól van. De a maraton az maraton. És a maraton mindig veled van. (Még Kispálfilmnézés közben is.) Érzem, hogy a…..
berzso 2010.11.26 13:20:17
  Nos, nézzétek el nekem, hogy nem sikerült alliteráló címet kitalálnom, mint Gilderoy Lockhartnak, habár az általam fentebb emlegetett lény még sokkal rettenetesebb, mint azok, amelyekről a jeles (vagy jeltelen) író műveiben beszámol.   Szóval megígértem, hogy mesélek…..
Reggel alighogy kinyílt a szemem, azonnal felültem az ágyban. Húha, itt vagyunk a Nyaralás nevű helyen! Ahol vannak halak, meg kavicsok, és fürödni fogunk a Balatonban! Csöndesen szóltam Anyunak, hogy „cici! cici!”, a másik ágyon alvó berzso igazán csak egy kicsit ébredt…..
Ezen a héten lett egy éves a blogom. (Tizedikén, azaz tegnapelőtt, csak nem értem rá írni, mert más dolgom volt.) De sohasem feledem az elsőt.Holnapután pedig én leszek tizenöt hónapos (de azt már nem várom meg az újabb poszttal, ki tudja, mi jön közbe megint.) Ja, és tegnap volt…..
berzso 2009.08.12 11:33:58
Mindennapi tevékenységemben újabb paradigmaváltás következett be. A rágható játékok és a vihető játékok korszaka után mostanában az olyan dolgok érdekelnek, amiknek fedelük van.   Az egész a szájápoló rudacskával kezdődött. Már jó rég kinéztem magamnak; először…..
Yeeeee! Itt volt a nagymamám, és megszerelte a futós babakocsimat. (A nagymamám bármit meg tud szerelni.)Ha nagy leszek, én is mindenfélét megszerelek majd. Már most is szoktam gyakorolni. De a legjobb szerelnivalókat folyton kiveszik a kezemből (távirányító, mobiltelefon...) Múltkor…..
berzso 2008.11.27 13:28:18
 Ranschburg bácsi szerint ha a szülő örül, hogy a gyereke figyelmét milyen könnyen el lehet terelni a rosszalkodásról, valószínűleg nem gondol arra, hogy a koncentrációs készség nagyrészt veleszületett dolog, és ugyanennek a gyereknek talán gondjai lesznek az iskolában az…..
A védőnő azt kérdezte, mit eszik Anyu, hogy ilyen durván gyarapszom a tejétől. Még mindig heti 20 dekát, vagyis egy hónap alatt több mint egy kilót. (De izomra megy, kérem szépen, nem zsírra! Meg hossznövekedésre is. Na jó, egy kicsit zsömlefejem lett közben, annyi baj…..
Mostanában sötét erők mozgolódnak bennem. (Nem, nem a pelenkámból időnként hallható mennydörgésre gondolok.) Egyszerűen muszáj mindenhonnan lemásznom és kimásznom, még nem tudom, hová megyek, de valami ellenállhatatlanul hív. Nyilván az Erő sötét oldala.Lehet, hogy nem is…..
Breaking news (azon kívül persze, hogy ma vagyok 16 hetes) -- ma reggel legalább negyed órán át elvoltam egyedül a szobámban, míg Anyu mosakodott és felöltözött. Az ágyon trónoltam, takaróval kicsit feltámasztva, hogy messzebbre lássak, és nevetgéltem magamban. (Mielőtt…..
Végre véget ért a kánikula! Ki nem állhatom a hőséget. Négy-öt nap alatt még a mi szellős, hűvös házunk is átmelegszik, és ilyenkor valami arra késztet, hogy sokszor egymás után, nagyon panaszosan azt mondjam, hogy "veeeee... ve, ve, ve, ve, veeee", miközben a hajam…..
Már egészen nagy kislány vagyok, majdnem három hónapos, és mégis ez az első blogbejegyzésem. Mert apu eddig elzárt a világhálótól! De majd most.Szóval itt lesz mindenféle érdekesség rólam, meg (jön! jön! jön!) képek is, de a "Nyávogi" nevet a leghatározottabban…..
berzso 2008.08.21 10:42:05