Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hudakdomi

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből.  A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is…..
A Juventusnak van mit feledtetnie, hiszen a a nyolc mérkőzés hosszúságúra nyúló győzelmi és kapott gól nélküli sorozat lezárásaként a zebramezesek hétvégén kiábrándító pofonba, megalázó vereségbe futottak bele a bajnoki éllovas Napoli vendégeként.  Massimiliano Allegri csapatának most az Olasz Kupa…..
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
Tegnap a Parma Milánóban játszott az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, a vendégek csapatát pedig Gigi Buffon vezette a Giuseppe Meazza/San Siro pályájára. A pár nap múlva 45. születésnapját ünneplő kapuslegendának ez volt az 50. alkalom, hogy az olasz válogatott vagy egy klubcsapat mezében a milánói…..
A Juventus a januárt győzelemmel kezdte, hisz sikerült Cremonában a meccs utolsó perceiben gólt lőni, és így az Öreg Hölgy továbbra is a bajnoki tabella élmezőnyében tanyázik, sőt, a Napoli veresége nyomán a déliekkel szemben sikerült a hátrányát is csökkenteni. A következő ellenfél az Udinese…..
Hudakdomi 2023.01.07 18:40:53
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Mi tagadás, voltak már boldogabb és emlékezetesebb éveink, szívünknek kedves csapatunk körül sötét fellegek gyülekeznek, de bízzunk benne, hogy a szezon második felére a…..
Az Arsenal elleni idegenbeli győzelem után a Juventus ma Torinóban, zárt kapuk mögött lejátszott mérkőzéssel folytatta a felkészülést. Az ellenfél a horvát Rijeka együttese volt, amely nem illetődött meg a zebramezesek otthonában, s a házigazda végül a több komoly lehetőséget is elpuskázó Moise Kean…..
Hudakdomi 2022.12.22 18:19:31
A CBS Sports munkatársa, Ben Jacobs szerint a Juve és Dušan Vlahović is nyitott útjaik elválására, ám erre csupán 2023 nyarán kerülhet sor, viszont a távozás esélye igencsak valós. Az Öreg Hölgy és a fiatal szerb csatár szerelmi történetét több felhő is beárnyékolta az elmúlt időszakban, ezek…..
Tegnap este a Juventus teljes vezetősége lemondott, azonban John Elkann ma megerősítette, hogy a földindulásszerű változások ellenére a zebramezes csapat továbbra is Massimiliano Allegri irányítása alatt marad. "Mindig nagyon pozitív érezni a részvényesek támogatását, ezért köszönöm John Elkannak…..
Hudakdomi 2022.11.29 23:15:19
@Del Pybala: én egy deschampot vagy egy tuchelt várok a padra, de még Conte is jöhet
Leandro Paredes az argentin kerettel Katarban dolgozik a minél jobb vb-szereplésért, miután a Juventusszal az elmúlt időszakban nem sok szerephez jutott. Leandro Paredes kölcsönben érkezett a Juventushoz augusztus végén, s az elmúlt hónapok nyomán komolyan megkérdőjeleződött a torinói maradása. A…..
Hudakdomi 2022.11.22 00:07:47
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
Hudakdomi 2022.11.10 16:29:39
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
A Juventus mélyrepülése tovább folytatódik, a Maccabi Haifa elleni idegenbeli győzelemmel a csapat lényegében elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban a vezetőség egyelőre kitart Massimimiliano Allegri mellett, s inkább edzőtáborba rendelte a keretet, ettől várva a pozitív fordulatot. A…..
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A rendkívül gyenge rajt után a Juventusnak a címvédő AC Milan otthonába látogatva kell bizonyítania, hogy a Bologna és a Maccabbi Haifa csapatai elleni győzelmek és jobb teljesítmények nem csupán átmeneti fellángolások voltak, s a zebramezesek útja innentől felfelé folytatódik majd. A huzamosabb…..
Hudakdomi 2022.10.08 19:35:55
A rendkívül gyenge rajt ellenére a Juventus vezetősége úgy döntött, hogy egyelőre kitart Massimiliano Allegri mellett, bízva abban, hogy a válogatott szünet alatt a szakember rendezni tudta a sorokat a zebracsíkosok keretében. A torinóiak vasárnap este a Bologna csapatát fogadják az Allianz…..
A Juventus hullámvölgye ellenére úgy tűnik, hogy egyes játékosokért komoly klubok érdeklődtek vagy érdeklődnek. A két célszemély Dušan Vlahović és Manuel Locatelli, előbbiért a Sportmediaset értesülései szerint nyáron bejelentkezett a Manchester United. A 24 éves középpályás azonban nem kívánt az…..
A Juventus rendkívül rosszul kezdte az idei szezont, kilenc meccsre mindössze két győzelem jutott, ezek mellé pedig négy döntetlent és három vereséget tud felmutatni Massimiliano Allegri csapata, a BL-ben elszenvedett két vereséggel pedig igencsak nehéz helyzetbe hozta magát az Öreg Hölgy. A…..
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
Hudakdomi 2022.09.18 16:50:45
@The king of alibis: Monza >juventus
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
Hudakdomi 2022.09.14 22:58:40
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
Hudakdomi 2022.09.11 22:47:24
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
Hudakdomi 2022.09.03 15:06:28
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
Hudakdomi 2022.08.31 22:22:38
Hudakdomi 2022.08.31 22:37:24