Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuveMI

0 bejegyzést írt és 981 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
JuveMI 2024.05.02 12:43:49
@dringo: Lehet, hogy te nem kérsz belőle, de a felesége igen... és a normális futballszurkolók is.
JuveMI 2024.05.02 15:34:29
@babo0410: Miért fáj neked, hogy lelibsiztem az angol társadalmat? Egyetlen itteni szurkolót sem bántottam!
JuveMI 2024.05.02 15:39:18
@dringo: A lány még hajadon volt az eset bekövetkeztekor... ha annyira szörnyű dolog történt volna vele, akkor nem hiszem, hogy folytatni szerette volna, sőt gyereket szülni neki!
Tehát a te értékrended szerint... egy el nem ítélt ember, aki hibázott, de a lehető legkomolyabb körülmények között megoldotta hibáját... a te társaságodból/csapatodból takarodjon! Lelked rajta...
A legújabb sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund erősödő érdeklődést mutat a Juventus fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen iránt, aki a jelenlegi szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti. A mindössze 19 esztendős Huijsen 2021-ben a Malaga együttesétől érkezett Torinóba, ahol az U17-es…..
Massimiliano Allegrit a Milan elleni gól nélküli döntetlen után a DAZN mikrofonja előtt először is Dušan Vlahović cseréjéről kérdezték, mivel a szerb csatár elég dühösnek tűnt a pálya elhagyásakor. „Szokványos csere volt, Dušan Vlahović jól teljesített, de friss lábakra volt szükségem a pályán. A…..
A Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre. A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
JuveMI 2024.04.24 07:56:54
@juve2121: Azon gondolkozom, hogy kik lehetnek azok a sokkal jobb Lazio középpályások?
- a totálisan kiégett és motiválatlan Felipe Anderson, vagy Luis Alberto??
- a középszernek is gyenge Marusic, vagy Cataldi?
- a futáson kívül mindenre képtelen Ghendouzzi?
A védelmük harmadrangú (Hysaj, Romagnoli, Gila)
A csatáruk meg egy szánalmasan visszataszító balf@sz... akiből nagyot csináltak a brazil védőink! Ilyen gyenge Laziot még soha nem láttam!

Az edzőjük meg pont a szemünk láttára épített ebből a sz@rból várat... 3 hét alatt!!!!
JuveMI 2024.04.24 08:18:48
@juve2121: A sintér egy támadó felfogású 352-t játszik egy olyan edző vezetésével, aki zseniálisan meg tudja tölteni modern tartalommal a felállást... emellett képes tűzben tartani a levitézlett calhanoglu/mikhtarjan-féle 35 éves trógereket.
A mi mesterünk egy őskori, defenzív 352-t játszik, amelyben szánalmasan néz ki a pressing, ahol abban merül ki a játékosoknak nyújtott taktikai séma, hogy old meg, ahol csakis szélről belövöldözött labdákkal akarunk meccset nyerni... ehhez még hozzátette az egyéb baromságait, mint pl. a hamis 9-es poszton játszatott tankszerű befejezőcsatár, vagy pl. az egy szélsős (félkarú rabló-szerű) támadójáték...
Persze, hogyne... most Pogba meg Fagioli tud focizni.
Pogba: valóban tud focizni, de köztudott, hogy rühelli a kötött-defenzív játékot... ha játszhatna már hónapok óta Allegri megbuktatásán dolgozna (lásd MU).
Fagiolo: (nem megbántva) hát nem Ő az, aki tud itt focizni... egy stabil és lelkes labdaszerző középpályás.
JuveMI 2024.04.24 08:33:25
@juve2121: Igen összehasonlítom a sintér és a Lazio játékrendszerét is a minénkkel! Tisztán látni az edzőik keze munkáját a játékukon... a miénken is sajnos!
Áltathatjuk magunkat abban, hogy gyenge a keret, de az edző által hozzáadott érték, ami igazán gyenge.
u.i.: És van egy olyan sanda gyanúm, hogy Rabiot jövőre pont a sintérben fogja megmutatni, hogy hogyan is játszik Mikhtarjan helyén egy jól kialakított rendszerben.
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Romeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően. „Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
JuveMI 2024.03.29 22:40:37
@venember83: Viszont Bremer árát egy 8-ba jutással össze lehet kukázni... miközben nem adod el az egyetlen top-védőt... a lóvé meg fedezné a csapat fél évi fizetését, bónuszokkal.
Micsoda kockázat... egy Juventusnak bármelyik évben el kellene érnie ezt! És nem csak a múltban élek!
JuveMI 2024.03.29 22:53:56
@venember83: Azt rebesgetik, hogy a jövő évi 'szuperliga' BL-ben már nagyobb lesz a húsos-fazék... a rút arcú Krajna-i és szaracén urai (közkívánatra) engednek a (kádár-i) nadrágszíjon...
Ahhoz viszont, hogy nagy bevételre tegyen szert egy klub... nos ahhoz foci kell... olyan, amellyel akár a mór "overlordok" csapatait is meg lehet fektetni... nem könnyű harc... főleg top-játékosok (mint Bremer, Chiesa, Vlahovic) nélkül tűnik nehéznek!
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
A Juventus egykori meghatározó játékosa, Alessio Tacchinardi mostanában gyakran nyilatkozik az Öreg Hölggyel kapcsolatban, legutóbb pedig Matías Souléról és a klub jövőjéről beszélt a La Gazzetta dello Sport számára. „Megnéztem s újranéztem Matías Soulé gólját az U23-as argentin válogatott meccsén,…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
JuveMI 2024.03.21 07:26:51
@ggbuffon: Szerencsére nem láttam a PSG-ben futballozni... annyira azért nem szeretem a focit, hogy francia bajnokság szintjére lemenjek. Szintén nem nézem, a számomra legvisszataszítóbb nemzet válogatott meccseit... egy meccset biztosan láttam tőlük (amikor Fiola leszop@atta Varanet)... emlékezetes meccs volt, de arra nem emlékszem, hogy Rabiot játszott-e vizesnyolcas poszton.
Elég volt őt megnézni a Juventusban... a látottak alapján fenntartom a véleményem.
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventusnak a következő években igencsak költségtudatosan kell működnie a játékospiacon, mivel megközelítőleg 120-130 millió eurós pluszt termelő átigazolási időszakokra lesz szüksége idén és a következő két pénzügyi évben. A bianconero klub eddig…..
JuveMI 2024.03.12 23:29:21
@Marci04: ++
JuveMI 2024.03.12 23:46:18
@Bonav70: Dehogy talál ki! 8 millió Zebra él csak Olaszországban! Ha igazi nézőszámot/bevételt akarnak a sápolók, akkor Európa két legnagyobb... és legjobban tönkrement sztárklubja (Juve, MU) ott kell, hogy legyen a klubVB-n!
Ez a két 'roncsderbi' több embert érdekel, mint egy sintér-szarzenál bármikor a galaxisban!
JuveMI 2024.03.13 00:00:34
@Bonav70: ++
Viszont a 'sötét nagyurak' is csak bevételi lóvéból élnek... kb. minden második 40-50 év közötti (fizetőképes fogyasztó) a világon, aki pénzt tud áldozni a sápolóknak bizony Juve és MU szurkoló... mert ezen nőtt fel!
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
A Juventus kapcsán a sajtóban az idei hullámvölgyek alatt többször felmerült az edzőváltás gondolata, és Romeo Agresti nemrégiben közölt mondatai is egyértelműen a váltásra utalnak. „Új edző? Én egy feltörekvő, gyors, friss edzőt látok magam előtt. Például nem számítok Antonio Conte…..
JuveMI 2024.03.06 20:25:16
@dringo: Conte 10-15 évvel ezelőtt egy korszakalkotó/újító edzőzseni volt (az akkori szinten modern, 3 védős játék atyja). Manapság viszont annyira túltolták az edzők a taktikát, hogy mindenképpen újítani kell (inverted back, pivot 6-os, false 9-es, gegen-pressing, meg a tököm tudja)! Itt már képtelen megélni egy motivátor... főleg egy régi-vágású filozófiával!
A Juventus számára a Bologna csapatánál szereplő Riccardo Calafiori lehet az elsődleges kiszemelt a védelem megerősítésére, amire már csak azért is szükség lehet, mert a Manchester United a pletykák szerint nyáron ajánlatot tehet a torinóiak brazil védőjére, Gleison Bremerre. A zebramezesek a…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
JuveMI 2024.03.03 23:15:12
@OneT: Nem leszek olyan csoro, hogy belemenjek ebbe a szánalmas attitűd vitába! Szar a bizonyítványom... oké, rendben... lépj túl rajtam.
JuveMI 2024.03.03 23:54:35
@OneT: Hát igen... ilyen világot élünk! Ez van... ezt kell (kötelező) szeretni! Te győztél!
Apró fény az alagút végén, hogy a hasonló (és mégis más) demagógiára épülő történelmi 'izmusok is gyorsan véget értek.
u.i.: Az adminok természetesen jól jártak el... ezt törölni kell... nincs más lehetőség...