Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richi1076

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal végéhez érkeztek a Paulo Dybala lehetséges szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalások a klub igazgatói, valamint a játékos képviselői között, s mivel a felek nem jutottak közös nevezőre egymással, az argentin támadó hét Torinóban töltött szezont követően távozik a…..
Richi1076 2022.03.22 07:22:58
@Zidan: sérülés miatt látszik, hogy nem úgy akar már mint eddig? Ezt nem értem! Ahogy nézem a sérüléseket, most pl. Vlaho is az…, a fél csapat nem úgy akar!? Sztem az utóbbi években sokkal többet dolgozott a mezőnyben mint az első 3-4-ben! Az, hogy akkor volt olyan középpálya, akik kiszolgálták, a védekezést levették a csatárokról és csak az előre játékra kellett koncentrálni… Az erőnléti stábnál vmi nem jó, ha ennyi izomsérülés van. Misternél anno is sok volt! Ráadásul a jvezetők nagyon engedik ellenünk a durva játékot… Én sajnálom, és kíváncsian várom hogyan oldjuk meg a 10-es posztot! Ha ő nem kell, akkor komoly igazolás kell helyette!
A Sampdoria otthonában aratott győzelem kulcsfigurája Álvaro Morata volt, aki két találattal járult hozzá a zebramezes csapat sikeréhez. "A szezon elején beszéltem az edzővel. Amikor a főnököd bízik benned, az jelen valamit, mert mindannyian szeretnénk hallani azokat a szavakat, amelyek önbizalmat…..
Richi1076 2022.03.14 03:32:25
@DelPiero2: igen nyomják az intert a játékvezetők… a napoli meccsen i vicc volt a kiállítás! És azért tőlünk is vettek el jó pár pontot az ítéletek! De azért már érzik a közeledtünk… szorul a hurok… majd kiderül mire képesek ilyen nyomás alatt…
A Juventus egyik nem titkolt célja a nyári átigazolási időszak során az lesz, hogy megerősítse középpályáját, s az olasz sajtó értesülései szerint a klub arra készül, hogy egy szuper ajánlattal csábítsa vissza egykori játékosát, Paul Pogbát, kinek szerződése lejár a Manchester Unitednél. A 28…..
Richi1076 2022.03.05 12:56:09
@Rocky80: Sztem jó… tud gólt lőni, labdával bánni, védekezni is ha akar. Még jó pár év benne van. Ilyen szintű középpályást nem 20 millióért adnak…
A Juventus megnyerte az Olasz Kupa-elődöntő első mérkőzését, Juan Cuadrado beadása kapuba pattant Lorenzo Venutiról a meccs utolsó szakaszában, így az idegenben lőtt gól előnyével várhatja a Juventus az áprilisi torinói visszavágót. „Gratulálnunk kell a Fiorentinának a jó teljesítményért. Az első…..
Richi1076 2022.03.04 06:20:18
@venember83: én meghallgatom a véleményeket, el is fogadom, hogy mindenki másképp látja, de egy győzelem után, ennyi negatív komment… van egy csapatra való hiányzó, húzó, akár meccseket eldöntő játékosok. Védelem is kiegészítő játékosokkal. Ellenséges közeg, bírkózás, ütnek-vernek mindenkit, a játékvezető minden ötödik faultot fújja be kb… az ellenfél élete meccsét játsza szitu… ilyen meccseket mostanában nem nyertünk meg! Forza Juve!
Richi1076 2022.03.04 07:40:23
@venember83: Chiesa nagyon hiányzik. Középpályára meg jól kell igazolni. Plusz egy jó bal oldali védő. Fiatalokat is jó lenne beépíteni akár.
Richi1076 2022.03.04 08:05:54
@venember83: sztem ketten jók lesznek. Kell a kreatív, gyors játékos. Egy jó Dybala melléjük, aztán megvagyunk elöl. Morata, Kean kispadra… Középpályára Pogba, Zaniolo…