Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bummricsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vitairat, készítői nem is annak szánták ezt a zártkörű protestelőadást: inkább egyértelmű állásfoglalás az otthon szülés jogának szabadsága mellett és Geréb Ágnes elmúlt három hete ellen. Most nem az utca a helyszín, babakocsik és transzparensek sincsenek, de világos, hogy demonstráción…..
bummricsi 2010.10.27 14:17:45
@Rowar Atkinson: Ha esetleg vetted volna a faradsagot es megnezet az Origo riportjat,nem kerdezned ezt..Meg nem keso;)Amugy nekem tetszik ez az egesz,hogy igy kiallnak az otthonszules mellett..De ezt jo lenne szabalyozni minel elobb,aztan aki ugy dont az szuljon csak otthon,legyen joga hozza.
A katasztrófák természetüktől fogva is épp elég borsot törnek az orrunk alá, de ilyenkor még az is tetézi a helyzetet, hogy az átlagost jelentősen meghaladó mértékben burjánzanak a groteszk emberi magatartásminták. Az alábbira Zoltán nevű olvasónk hívta fel a…..
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
bummricsi 2009.04.15 16:34:16