Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Rohadt jó, milyen lenne? A jelenleg futó animációs sorozatok legeslegjobbika (igen, szerintünk jobb, mint a South Park) a legtöbb Emmy-díjjal (eddig 23) jutalmazott ütődött család története itton egy évaddal van csak lemaradva a kinti vetítés mögött (ezért simogatás jár a…..
A kritikus gusztustalan, nyálkás dolog, nem is ember: állat. Piócaként szívja rá magát mások alkotásaira, genyózik, észrevételez, mindent jobban tud. Nem is ragozom, ismerjük ezt a férget. Megszelídítésének, kezelésének két módja lehetséges. Az egyik a Szeretet…..
geri 2006.08.31 00:50:01
Mindennek van világnapja, a szaglástól kezdve (április utolsó szombatja) a bábákig (május 5), miért ne lenne a maszturbálásnak, a világ egyik tömegsportjának? Augusztus 5-re esett a választás, az eredet San Francisco, és mi másról szólna az egész, mint az…..
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..
geri 2006.07.17 11:20:59
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..