Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
Miky 2014.07.30 18:02:05
@kigyurt álat:

"Meg van még a lódenkabátod? Ne tedd el messzire!"Csak át kell festeni és aktuális.
- SZIVAROS.BLOG.HU - SZIVAR 2013.09.12 07:00:00
   A szivart és annak élvezetét sokan, többek között, hobbiként, életstílusként vagy egy bizonyos érzésként emlegetik. Természetesen nagyon eltérő hozzáállása van az embereknek minderről. Más egy pipázó, cigarettázó, hölgy vagy férfi, vagy bárminemű dohányfajtát nem…..
1.) AlaptényezőkNév: Cohiba Típus: SIGLO II ( szabvány méretezés szerint Corona) Hossz: 130 mm Gyűrűméret: 16 mm Készítése: Kézi sodrású. Hol készült: Kuba ( El Laguito Factory ) Magyarországi forgalmazó: Raiker Kft. Ár: 6000,- Ft körüli érték Értékelés (1…..
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..
Belsőség Szülinapi Suzuki lopás 2008.09.05 16:40:00
Zoli csupán hét percet késett. A parkolóház kamerája szerint éppen az orruk előtt lopták el a Swiftjét. Szülinapi bulira mentek a 11. kerületi Trófea étterembe, a kocsit a ház pincegarázsában, a fizető parkolóban hagyták. A kapuban egy Post-it cédulkát kaptak, rajta az…..
Egy nagy törzs, három vastag ág, kilenc vékonyabb ág, huszonhét gally és 54 levél. Ezekből áll össze a töltőfa. Méghozzá a napelemes töltőfa. Úgy néz ki, mint egy bonsai, de bármilyen kütyüt hozzácsatalkoztathatunk, hogy feltöltsük. A Yankoo Desing koncepciója. ..
Miky 2008.09.01 10:56:11