Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunterwolf

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Nem az van, hogyha nagyon bejön neked valaki, hogy azonnal látni akarod újra? És miért baj, ha csak rákérdezel?” - Örök kérdés: meddig kell várni az első üzenettel az első randit követően?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
Hunterwolf 2024.01.23 20:46:58
                       „Mindenki olyan párt választ, akinek a tulajdonságainak egy része benne is megvannak - és bennem is volt ilyen régebben, hogy mindig felülkerekedni és kiosztani” – … ám Levélírónk mindezen tud uralkodni, párja viszont nem. Azt sem érti, miért csak társaságban jön elő belőle a…..
Ez a kapcsolat tavaly ősszel indult, de semerre nem halad, így Posztolónk eltökélte, hogy nem húzná a dolgot idén őszig. A barátnőjelölt mindentől elzárkózik, csupa titok és minden kérdés túl intim számára.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Hunterwolf 2022.01.14 11:23:50
@bordon: igen, ki is javítottam magam. Pár sorral feljebb megtalálod.
Hunterwolf 2022.01.15 14:30:19
@szamaritánus: Te mi a faszt másolgatsz gugliből, mielőtt elolvasnád, hogy már elismertem korábban, hogy ezt benéztem!
Hunterwolf 2022.01.15 14:31:40
9 év még nem 90, Levélírónk mégis úgy érzi, hogy már csak a megszokás maradt. Arra kíváncsi, milyen lehetőségeik vannak együtt, mert ha szakításra gondol, azt megint nem tartja előnyös megoldásnak.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt…..
Hunterwolf 2022.01.14 08:17:25
@bordon: Az önismeretre hegyeztem ki a mondanivalóm lényegét, amiből a posztoló láthatóan erősen deficites. Külső cselekedetek random kipróbálása valóban nem hozza meg a felismeréseket, viszont kizökkent aból a lelki katatóniából, amiben szerencsétlen éppen (vagy már régóta) tengődik.
A poárkapcsolati/munkahelyio/közösségi, etc. problémák nagyrészét saját magunk/traumáink nem-ismerete okozza.
Olyan nincs, hogy valaki semmilyen, legfeljebb azzá szürkül az évek során. Ezért kell lebontania magáról a félelemből/megfelelési kényszerből magára öltött páncélt, ami átlátszóvá tette a "párja" előtt.