Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libellule

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő nagyobb hadművelet egy másik völgy ellen irányult, ide is éjszaka hatoltunk be, de itt másnap reggel nem akart senki ránk lőni. A helyi tálib parancsnokot már az első nap elfogtuk. Befészkeltük magunkat a falvakba, az afgánok házaiban aludtunk és közöttük éltünk, az utánpótlást is ide…..
libellule 2014.08.20 21:26:01
@Kronenbourg: Az egy dolog, hogy a "nyugati" ember sem jobb, de azért különválasztanám azt, ami békeidőben és háborúban történik. Háborúban senki sem a legjobb arcát mutatja és bárkiből előjöhet a barbár, nemzetiségtől és vallástól függetlenül.
A geriszab által említett egyre nagyobb muszlim jelenlét Európában pedig teljesen más tészta. Harmincezres francia városban élek, az ablakból átlátni Svájcba, vagyis nem a világ vége. Viszont rengeteg muzulmán él itt. A liftben nem értem, amit a szomszédaim beszélnek egymás között és ez nem azért van, mert nem tudnék franciául. Nyugat-Európa, a nő három lépéssel a férje mögött tetőtől talpig bebugyolálva. Nagyszerű. Ezzel még semmi bajom nem lenne, ha nem várnák el tőlem ugyanezt. Kedves szomszédasszonyaim rendszeresen piknikelnek a mellettünk lévő parkban, csak az arcuk van szabadon. Ha bikiniben kifeküdnék napozni, csoportos nemi erőszak áldozata lennék. Már azért kurvának tartottak, hogy egyedül élek. Rendes nő vagy a férjével, vagy a családjával él, de nem egyedül. És nem tetszik, hogy a muszlim jelenlét miatt eléggé oda kell figyelnem arra, hogy milyen ruhában hagyom el a lakást, ha nem akarom, hogy a szomszédasszonyok véres rongyként tekintsenek rám, a pasik pedig prostituáltként kezeljenek. Pedig nem miniszoknyában, köldökig érő dekoltázzsal flangálok, hanem irodista szerelésben. Nagyon örülnék némi integrációnak.