Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wallstreetbull

0 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baszódjál meg KDNP! from apazenel on Vimeo. Zenemuzsika. Csak fel ne jelentsenek provokálásért, jóóóój! KÖszi Krisztián!..
Wallstreetbull 2015.03.20 09:43:48
@vazsmegyeigerdezsház: Neked egy 250 m2-es bolt már nagy ? Amúgy meg a kicsiknek is zárva kell lenni, ha nem a tulaj szolgál ki benne.

De nem is ez a lényeg. Hanem hogy mi a búbánatos sz*ros értelme van ennek az egésznek ??????????
A "senkit se lehessen kényszeríteni vasárnapi munkára" nagyon ótvaros duma, kérdezz rá csak egy állattenyésztőnél, vagy pincérnél, arról nem beszélve, hogy a hülyegyerekek ezek szerint nem tudják, hogy 1848, azaz a jobbágyfelszabadítás óta SENKIT nem lehet semmilyen napon se munkára kényszeríteni (kivéve persze a BV "vendégeit") !

Úgyhogy a dal korrekt, találó, bár én egy kicsit viszafogottnak érzem ahhoz képest, hogy egy elcseszett virtuális párt csuklóztatja az egész társadalmat szintíszta, agyament hülyeség okán !
Gyöngyszemre bukkantunk. A magyar Alkotmánybíróság (AB) gazdaságideológiai és gazdaságtörténeti fejtegetésbe kezdett annak kapcsán, hogy gyakorlatilag teljes egészében elutasították a takarékszövetkezetek integrációja (értsd: államosítása) ellen érkező beadványokat.…..
Wallstreetbull 2014.07.18 15:47:15
@polgári kór: "A végrehajtó hatalom szervilizmusa alapvető életfeltétele minden demokráciának is."

Kibújt a virtigli fideszes (azaz kriptobolsevik) szög a zsákból: a bírói hatalmi ág a végrehajtó hatalom része lett !
Úgy demokratikus és jogállami ez, ahogy a jegesmedve vegetáriánus.
Wallstreetbull 2014.07.18 16:23:25
@polgári kór:
Miért is lenne köze, hiszen a nevében az van bíróság.
És minden szervezet, amiben a bíróság szó szerepel a végrehajtó hatalom része.
Legalábbis ez az közép-ázsiai hatalmi rendszert kiépítő fideszesek szemében.
Wallstreetbull 2014.07.18 16:47:32
@polgári kór: "az AB soha nem bíráskodott"

De. Az AB mindig is bíráskodott. A törvények alkotmányhoz való megfeleltetését bírálta el. De természetesen mióta a fidesz kitömte hű taplnyalóival, de facto a végrehajtó hatalom része lett.

Az ettől független marhaság, hogy szerinted de jure is a végreható hatalom része.
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Wallstreetbull 2014.06.11 14:36:28
@jahaha: Naív vagy, mint az egyszeri paraszt, aki megnyalta a kilincset a hóviharban !
Az egész arra megy, hogy a fideszhaveri tulajdonú, ám veszteséges TV2-ből ugyanolyan pénzszivattyút csináljanak, mint a Class FM-ből ! A hülyeséget mert nyomatni fogja a TV2 is tovább, mert a felcsúti maradona csak akkor marad hatalmon, ha a nép egyre hülyébb !
Wallstreetbull 2014.06.11 16:55:18
@jahaha: Azt írtad eredetileg: "lehet huhogni, hogy fideszberenc vagyok, pedig nem, csak nem erdekel a proszto bulvarmedia"

Na itt írtam, hogy naív vagy. A fidesz nem azért akarja kicsinálni az RTL Klubot és csinálta ki a Neo FM-et, mert szívén viseli a magas kultúrát, és nem akarja, hogy az emberek szemetet nézve hülyüljenek,
hanem azért, hogy a sok lovetta mind a haveroknak folyjon be a sok szemétből, s ezzel két legyet üssön egycsapásra:
1. továbbra is marad a néphülyítő bulvárműsor, uralkodni ugyanis a hülyék felett sokkal könnyebb
2. a haveri csatorna csak az MTI híreit, azaz a fideszpropagandát böfögi vissza, tehát hogy "szép vagy gyönyörű vagy Fideszmagyarország". (A hülye RTL Klub próbált pártatlan maradni a kevéske hírműsorában, amely a fideszhatalom szemében ellenséges magatartást jelent.)

Abszolút hHuszadrangú szempont tehát az, ami téged éltet. A Fidesz ugyanis legalább 20-szor annyi kárt okoz az országnak, mint az összes bulvárfostalicska együttvéve !
Vajon milyen karriert futott volna be Einstein, ha a kőkorszakban születik? Vagy mondjuk Nagy Sándor, ha korunkban kellene megvalósítania világhódító terveit? Egyértelmű, hogy a tehetség minden korban kitűnik, de a világ és az ember bizonyos együttállása kell ahhoz, hogy a…..
Wallstreetbull 2014.04.16 11:34:25
@Hock: "Kádár János nagyon büszke lenne most Orbán Viktorra..."

Nem. Az ilyen méretű nyíltszíni seggnyalást Kádár már nem igényelte. Az ő idejében már olyan versek se születtek, mint Csóri gyomorforgató hódolása, amelyet egy kommentelő itt beidézett.
Rákosi Mátyás az, aki büszke lenne Orbán Viktorra !
Wallstreetbull 2014.04.16 11:43:25
@Lali73: "...ez a hangulat valóban szöges ellentétben áll"

A mondat helyes folytatása: ... mindazzal a hangulattal, amely egy józan ítélőképességű, jó erkölcsű és ízlésű, önálló gondolkodásra képes embert elfoghatja hasonló szituációban.
Wallstreetbull 2014.04.16 11:58:56
@Lali73: A diktatúrákkal való összehasonlítás teljesen jogos, mert ez a fajta gyomorforgató hozsannázás csak ott fordulhat elő. Súlyos tévedés, hogy a seggnyalás attól seggnyalás, mert kötelező lenne, azaz nincs meg a választás szabadsága. A primitívebb ízlésű embereknél a seggnyalás spontánul, belülről felhorgadóan jön, az autokratizmus felé tendáló rezsimek, mint az Orbán-rezsim csak felbátorítják ezt a késztetést.

Orbán manapság kb. annyira képviseli a demokráciát, ahogy a jegesmedve a vegetáriánizmust. Ahogy szép lassan a Nyugat, a kapitalizmus, a nagytőke, a profit stb. szitokszóvá vált nála és (állampárt)társainál ill. híveinél, ahogy ő és pártja gyakorlatilag elfoglalta az államhatalom minden kis szegletét, ahogy az állami centralizáció és kizárólagosság behatolt a mindennapi élet szinte minden szegmensébe, úgy vált ő, párttársai és hívei Rákosi Mátyás legjobb magyar tanítványaivá !
Y-GEN A méret a lényeg 2014.02.27 22:43:48
  Következzen négy mondat a zsarnokságról az államadósságról:           Nem vagyunk nehéz helyzetben, ha a rezsim legújabb kudarcát próbáljuk pellengérre állítani. Az államadósság elleni keresztesháború megsemmisítő vereségének bizonyításakor…..
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
Wallstreetbull 2014.02.12 14:00:39
@Hohó60: "Ez az 1 millió forintos adósság-baromság nem tudom, melyik elmebeteg fejében született meg"

Tudod mekkora hitelről van szó ?
Kb. 12 milliárd Euró.
Tudod mennyi háztartás van az országban ?
Kb. 3.700.000
Tudos mennyi ma a Ft középárfolyama ?
308,31
Innentől rádbízom a számolást, és ne szégyeld ha elmebetegnek fognak egyesek titulálni, mert nem vagy az ! :)

"arra alapoztok, hogy most a "hitel" szó szitoknak számít, eleve negatív töltete van a primitív választók fejében"

Fidesz elmúltnyolcéves mantrájának a következménye lett, hogy a hitel szitokszó lett Magyarországon. Úgyhogy örülök, hogy beláttad, Orbán a választók primitívségét használta ki, hogy hatalomra került.
Senki még ilyen ügyesen nem használta ki magyarország történelemben a választók primitívségét, mint ő ! Mondhatni, ő ebben a legnagyobb.

"NE FELEJTSÉTEK, HONNAN VANNAK A SIMONOK NEVÉN LÉVŐ PÉNZEK"

Simicska csak 2013-ban naponta(!) 875 millió közpénzt kaszált --> www.hir24.hu/belfold/2014/01/10/napi-875-millio-kozpenzt-kaszalt-a-kozgep/
Ő a Simon millióival egy ultipartiba se szállna be !

Amúgy még egyszer megjegyzem: nem az atomerőmű bővítésével, nem a hitellel, sőt még csak nem is az oroszokkal van bajom, hanem azzal, hogy a Felcsúti Pocakos úgy hozta meg ezt (ráadásul titkos) döntést, mint egy fáraó.
Innentől csak hit kérdése, hogy jó döntés volt-e vagy sz*r. De amit kevesen döntenek el, ott igencsak megnő a valószínűsége, hogy sz*r lesz a döntés. Márpedig itt minden idők legnagyobb magyarországi állami beruházásáról van szó !
Wallstreetbull 2014.02.12 14:24:36
@Hohó60: "Te tanulj meg olvasni. Nem számszakilag vitattam a milliót"

Bocsáss meg, de akkor tanulj meg írni, mert az hogy "ez az 1 millió forintos adósság-baromság nem tudom, melyik elmebeteg fejében született meg", két dologot jelenthet:
tagadod a hitelnyújtás tényét vagy tagadod az összegét. Minden további dolog beégésleplező terelés, ez van ! :)
(Az összeget amúgy azért említettem, hogy az egyszemélyi döntés kolosszális horderejét érzékeltessem !)

"Persze azzal nem foglakozol (...), hogy az energia Fidesz nélkül sem fog ám magától keletkezni 15 év múlva sem."

Ellentétben veled evidenciákkal nem foglalkozom. Helyette a bizánci döntéhozatalt bíráltam, mert az - ilyen horderejű dologokban - nagy valószínűséggel fostalicska minőségű lesz, aminek terhét még az unokáink is nyögni fogják.
Wallstreetbull 2014.02.12 14:42:29
@Hohó60:
Kemény vagy önmagadhoz !
Múltkoriban a Paksi szélkakas c. posztomban már írtam arról, hogy mennyire szánalmas a politikai elit véleményváltozása az oroszokhoz való viszonyhoz. Mostanság kezdem azt kívánni, hogy bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma az üggyel. De nem ez. Hanem az, hogy hogyan is akarjuk elkötelezni…..
Wallstreetbull 2014.02.05 16:24:08
@Kürtös: "Ez igaz, de a rablóprivatizációt ez sem menti fel."

Ki akarja felmenteni ?! Csak jeleztem, hogy ökörség azt állítani, hogy rendszerváltáskor lett szétverve a magyar gazdaság. Nem lehet szétverni azt ugyanis, ami jóval korábban (az 1948-as államosításkor) már szét lett verve.
Most amúgy a neokomcsi fidesz indult el az államosításaival (MOL, MAL, RÁBA, nyugdíjpénztárak, dohányárusítás stb.) a szétverés útján.
Wallstreetbull 2014.02.05 16:36:31
@Kürtös: Ezt se vitatom. Mindazonáltal még mindig ökörségnek tartom azt az állítást, hogy rendszerváltáskor lett szétverve a magyar gazdaság, mivelhogy nem lehet szétverni azt, ami már jóval korábban (az 1948-as államosításokkor) szét lett verve.
Wallstreetbull 2014.02.05 16:55:47
@bigmax: "Sose volt magyar gazdaság,ez egy földműves ország."

Nem zavar, hogy a mezőgazdaság is része a gazdaságnak ? Amúgy már legalább 30 éve a földművelés a GDP-ben 10%-nál is kevesebbel részeseik, tehát a közélet bunkóságára a magyarázatot valahol máshol kell keresni.
Tyúkudvar Te miért vagy vega? 2014.02.04 11:46:21
Miért lesz valaki vegetariánus és utasítja el a húsevést, illetve egyéb állati eredetű termékek fogyasztását? Régóta foglalkoztat ez a téma, most pedig kiváló apropó a megírásához, hogy mi is elfogyasztottuk tyúkudvarunk törzsgárdáját. Korábban az önmagukat 296-os…..
A legtöbben szkeptikusan tekintünk az 1960-80-as évek szovjet építészetére. A negatív véleményeknek persze van alapjuk, ezzel együtt számos olyan építmény is született a Szovjetúnióban Hruscsov és Brezsnyev ideje alatt, amik inkább tűnnek egy science-fiction film díszletének,…..
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
Cifra Kaloda 2014: Rezsi Wars (16+) 2013.11.10 20:32:27
A Békemenet leszámol a magas számlákkal. A mozgóképet 16 éven felül, nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.             ..
Wallstreetbull 2013.11.11 17:28:41
Balog miniszter úr újabb jogalkotási gyöngyszemmel örvendeztette meg a hazai jogtudósokat (meg úgy általában minden adófizetőt), amikor nevét adta a köznevelési intézmények random átnevezéséhez. Szokás szerint visszaható hatállyal. Az intézmények átnevezését a Klebelsberg…..
    Áder Jánosnak nincs választása. Az Alaptörvény S cikke szerint az Alaptörvény módosítását a köztársasági elnök öt napon belül aláírja. Pont. Nincs szó kivételekről. Megtehetné-e azt, hogy nem írja alá, arra hivatkozva, hogy őrködik az államszervezet…..
Wallstreetbull 2013.03.13 10:25:46
@Lencsés István: "Az állampolgár pedig örüljön hogy jót kap . "

A jogállamot lebontó fostalicskát miért nevezed jónak ?
Wallstreetbull 2013.03.13 11:08:59
@fuhur: Ne bántsad ! Az antiimperialista, piac-, bank,- tőzsde,- stb. ellenesség, azaz a bolsevista mentalítás mára a fideszhívőség alapkritériuma lett !
Botrányosnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben azt a bírósági döntést, amely a rezsicsökkentés ügyében a kormánnyal szemben a gázszolgáltatóknak adott igazat. Részletek itt. Orbán Viktor természetesen hazudott a bírósági döntés interpretálásában -…..
Wallstreetbull 2013.03.12 12:34:18
@Fejesrob: "Azt gondolom, létezik olyan kormány, amely képes erőfölényét becsületesen használni"

Idáig minden jel arra mutat. hogy ez az, amire a jelenlegi kormányzat a legteljesebb mértékben képtelen !

(Számtalan példa van erre, de talán a leglátványosabb a rövid idő alatt már negyedszer módosított gránitkősziklamárványba vésett alaptörvény esete, hogy a visszamenőleges törvényalkotásról, a magántulajdon szentségének magasról való lesz*rásáról, tandíjügyben a szájból segget csinálásról stb. ne is beszéljek !)
Wallstreetbull 2013.03.12 16:50:21
@Lencsés István: "...visszatérne a normalitás ( gyengébbek kedvéért konzervativizmus ) , amire egyébként a Kormány is törekszik a nagyon jó Alkotmánnyal és módosításaival"

Jézusom, téged borogatni kéne, annyira hányingerkeltő ez a ömlengés, amit terjesztesz ! Amit "gránitba vésnek", aztán mindjárt módosítanak, azt NAGYON SZ*RNAK nevezik mondenütt a világon, és nem nagyon jónak (alkotóikat pedig nagyon hülyének) ! A kormány meg kb. annyira konzervatív amennyire Sztálin elvtárs konzervatív volt: gátlástalan balkáni lótolvajok szövetségévé vált az állampárti és pártállami kormányzat, merthogy mást nem tűrt meg maga mellett a felcsúti !

"Remélem hamarosan nem lesz rá alkalom hogy névtelenül lehessen kommunikálni az interneten"

Igen, most már csak ez maradt hátra a narancstáliboknak, az internet elhalgattatása ! Mocsok nehéz feladat, ezt még maradéktalanul stratégiai szövetséges testvérpártotoknak, a Kínai Kommunista Pártnak se sikerült, pedig ott van rá ember dögivel !
Wallstreetbull 2013.03.13 10:59:23
@Lencsés István:

"Én tényt írok ."

Nem írsz tényeket.

"Kit érdekel hogy a világon mit gondolnak ?"

Minden normális embert.

"A kormány konzervaítv ha hiszed ha nem ."

Sokféle konzervativizmus van, lásd gepnarancs.hu/2011/06/hol-helyezkedsz-el-a-politikai-terkepen/
Orbáné valahol Sztálin közelében van.

"Ez hazugság"

Nem hazugság. Ahogy folyamatosan próbálják átverni az EU-t (lásd "félrefordított" anyagok), ahogy egy tál lencséért baltás gyilkost engednek el, ahogy "szabad" volt maradni a nyugdíjpénztárakban, mind-mind a balkábóni lótolvajok sunyi, gátlástalan mentalitása.

" Ilyenek nincsenek : " .... narancstálibok .... " "

Hiogyne lennének: az agyatlan fanatikus fideszhívők, akik akkor is helyeselnének, ha holnap a Felcsúti (természetesen visszamenőleges hetályú) rendeletbe foglalná, hogy a sz*rnak habcsók íze van.

"A FIDESZnek meg nem testvérpártja a Kínai Kommunista Párt"

Valóban, nem testvérek, csak jó barátok lettek ! :)
Művelődj, tájékozódj ! --> www.origo.hu/itthon/20091202-hivatalos-partkozi-kapcsolatokat-letesitett-a-fidesz-a-kinai-kommunista-parttal.html
A négyszögletű kerek erdőben megszületett az Alaptörvény 48-dik módosítása. A módosítást XIV. Viktor király saját maga terjesztette be, önmagával vitatta meg és egyhangúlag fogadta el. Miután néhány éve megszüntette az alkotmánybíróságot, majd a független…..
Roppant szórakoztató a kormány rezsicsökkentő kommandójának legújabb akciója. A hírek szerint ugyanis most már ők diktálják az időjárást. De nem ám csak úgy, hogy megmondják, milyen idő legyen. Az is rajtuk múlik milyen idő volt. Legalábbis erre gondolhat a naiv olvasó, ha…..
Wallstreetbull 2013.02.28 08:38:53
@Rendíthetetlen Álamkatona: Nem értelek. Már most törvény írja elő, hogy a közüzemi szémlákon feltüntetésre kerül (narancs színű alapon),hogy a Fidesz kell szavazni.
Wallstreetbull 2013.02.28 10:20:59
@Arisztogatya: "a vilagvege hangulat, ami mar vagy egy eve megy az indexen, az mar hiteltelen nyafi szamomra"

Sajnos ha a fidesz már az időjárási adatokat is is magasról lesz*rja visszamenőleg (és az mindegy, hogy hülyeségből vagy cinizmusból), akkor a "világvége hangulat" nem is olyan elrugaszkodott érzés Orbánisztánban...

(Érdekes viszont, hogy amikor a GDP zuhanását kell magyarázni, akkor egyből citálják az iszonytató időjárási adatokat !)
Wallstreetbull 2013.02.28 13:25:18
@Arisztogatya: "Ja, h azzal az adossag alomannyal es tulzotdeficit-eljarassal mar szarnyalni kellene az orszagnak?"

Igen, azt igérték a választásokon, hogy elegendő nagyarányú győzelemmel elzavarni a hazúg kommunistákat, és létrehozni egy erős, hiteles (azaz fideszes) kormányt,
és máris úgy megnő a bizalom a nemzetközi befektetői világban, hogy mindenki ide fog tolongani
a., hitel nyújtani nevetségesen alacsony kamatért
b., tőkéjét termelő beruházásba fektetni.

Ehhez képest az unortodoxiával, a folyamatos szabadságharccal, a jogállamiság lesz*rásával mindezeknek PONT az ellenkezőjét érték el !
A  Fent és Lent nem pártszócső, így néha ütköznek az álláspontjaink.  A hallgatói szerződés is ilyen téma, ezért ahelyett hogy  kinyilatkoztatnánk, lehet más a párbeszéd alapon mindkét érvrendszer nevében megszólalunk. Ez az írás a hallgatói szerződés…..
Wallstreetbull 2013.02.22 09:04:44
@dean23: "A legnagyobb poén meg az lesz mikor ellenőrizni akarják az egészet 10-15 év múlva! Majd mehetnek egyesével a perek"

És bizony jó pofára fog esni a sok lepkeagyú, nagyonhülye fideszes, akik azt hiszik, hogy a Nyugatra pattant diplomásoktól sikerrel vissza tudnak egy büdös buznyákot is követelni !
Melyik nyugati bíróság adna igazat a Nyugat haldoklásáról pampogó, a keleti bizáncizmust építgető magyar kormányzatnak, amikor az uniós alapelvekre magasról szaró törvényeit próbálja érvényesíteni valahol ?!!!
Wallstreetbull 2013.02.22 09:14:02
@azbesztos: "Amióta ez a kormány van, az ország megerősödött"

Zuhan a GDP, zuhan az ipari termelés, zuhannak a reálbérek, a versenyszférából elbocsátottak csak rabszolgamunkát kapnak (ha szerencsések) az éhbér feléért közmunka címen, 1920 óta (beleértve 1944-et is !)nem épült olyan kevés lakás, mint tavaly, a régióban mi jutunk a legdrágábban hitelért -
és közben van pofád azt ideböfögni, hogy "az ország megerősödött" ????!

Simicska politikai és pénzügyi hatalma nem az ország, te nagyonhülye !
Alig több mint egy évtizede jelentett csődöt Argentína. Per pillanat úgy néz ki, hogy a bili könnyen kiborulhat 2013-ban is. Felesleges lenne gazdasági mutatókkal próbálkozni a feltételezés alátámasztása érdekében, az argentin hivatalos adatoknak még annyi köze sincs a…..
Blogosz Szóval akkor... 2013.02.12 17:01:15
Megkaptam persze én is Orbán Viktor miniszterelnök levelét. Akárcsak többszázezer anyaországon kívül élő magyar. Azt írja: „Tisztelt Honfitársam! (...) Tudnunk kell egymásról, és rendelkeznünk kell minden fontos, aktuális információval Magyarországról. Ezért a magyar…..
Wallstreetbull 2013.02.13 13:09:25
@kunbéla000001: Pont valami ilyesmit akartam írni ! Hogy csak az döntsön a magyarországi dolgokról szavazatával, aki döntésének KÖVETKEZMÉNYEIT nap mint nap, az élet számtalan szegmensében viseli vagy belátható időn belül viselni fogja !

A többieknek a szpíker hallhatatlan szavaival: jó szurkolást !
Wallstreetbull 2013.02.13 13:14:53
@Jakab Andor: Hülyeséget beszélsz. Örs nem azért nem avatkozik be szavazatával a magyar belpolitikával, mert nem tartja etikus dolognak más farkávak verni a csalánt,
hanem csak mert egyformán elege van mindkét oldalból.

Micsoda különbség !
A Class FM 2009-es indulása óta Kőváry Anett szerkesztette a rádió híreit, egyben ő volt a hírolvasójuk is, két éve pedig beszállt Sebestyán Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Morning Show-jába is. A Blikk infói szerint Kőváry elbocsátását átszervezéssel indokolta…..
Wallstreetbull 2013.02.01 08:48:25
@nawazzeg: "nagyon sok butaság elhangzott a híreiben"

Csak egyre lehet gondolni: nem hangsúlyozta elég jelentőségteljesen és elég gyakran a központi mantrát, miszerint a magyar gazdaság egyetlen hatalmas és végelláthatatlan sikertörténet a fülkeforr diadala óta.
Vagy valami hasonlóra. A csatorna ugyanis az állampárt pénzgyártója.
A tudjukkik megint támadásba lendültek. Most nem egy körkörös összeesküvés próbálja megdönteni a Fényességest, személyesen, mint tavaly ilyenkor. Most ismét a tudjukkik gyengítik a forintot. Az NGM most meg is nevezte személyesen az első számú közellenséget. Nem más, mint a…..
Wallstreetbull 2013.01.22 10:44:36
@toportyánzsóti: Yuppiek ?! Az alcsúti lótolvaj/mágus és egyre hülyébb csapata rég kinőtt már a Yuppie korból !
Az Index megkérte a frissen államosított oktatási intézmények munkatársait, hogy osszák meg a tapasztalataikat az átállás sikeréről. A megkeresésre jobbára anonim válaszok érkeztek. A sanda gyanúm azt súgja, hogy ennek az üzenetnek köze lehet a…..
Wallstreetbull 2013.01.16 10:43:52
@kublerek: "Orbán egy politikai bünüző!!!"

Pontosítsunk, ahogy többen is már beletrafáltak: Orbán egy piti balkáni lótolvaj, aki azt hiszi át tud verni mindenkit.
(Először egy igazi politikai bűnöző tette helyre, aki a baltás gyilkos ügyében b***ta át a palánkon...)
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
Wallstreetbull 2013.01.16 09:10:05
@rurodatu: "a demokráciában viszont a legnagyobb gazemberek a képünkbe röhögnek a milliárdjaikkal"

A diktatúrákban is. Azzal a különbséggel, hogy ott leverik a vesédet, ha tenni akarsz valamit ellene !