Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itellu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezért nagy lehetőség az App Store, az ingyenes programok közt a listát ugyanis most egy olyan alkalmazás vezeti, amit egy gyerek készített. A Bubble Ball nevű szoftvert eddig kétmillióan töltötték le, pedig nincs mögötte profi fejlesztőcsapat, nem igényfelmérések alapján…..
itellu 2011.01.17 15:54:25
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
itellu 2009.12.06 23:48:03
@sreetfighter: ebben az esetben viszont nincs mitől aggódnod, hiszen alapszabály az utakon is, hogy az erősebb kutya baszik, szóval ha nagydarab állat vagy nem lehet probléma. De ha azt írod, hogy ugyan is kiszállsz a kocsiból, akkor az ugyanis-t egybe kell írni. Nem kukacoskodom, csak ha már blogolsz, érted...
A NY Times mai címlapjától volt ismét hangos a magyar média. Ám kiderült, hogy felesleges volt a nagy aggodalom, a nagy múltú amerikai napilap ugyanis az évtizedek óta tartó Lazio-Róma ellentétekről beszélt, és nem a magyarországi romaellenességről. (A képre kattintva látszik,…..
A színpadról vörösen izzó, gonosz robotszemek merednek a hatalmas, örjöngő tömegre; egy televarrt kezű, raszta hajú feka fehérre festett arccal üvölt valamit világról és tűzről; a sárga, "Follow Your Leader" feliratú pólóban feszítő szőke srác - szokásához…..
itellu 2008.11.06 01:56:57
Autófília Csíkszemeket akarok! 2008.09.07 13:00:00
Jónapokat kívánok! Én rájöttem, hogy elegem van a mai autógyártásból. Nagyon Elegem. Cicaszemek mindenhol, legfőbb érték a CO2 és az NVH. Na de kérem, ki gyárt akkor kívánatos, szép autókat, amire az ember azt mondja: Kuntás!1990-es évek. Aki most olvassa ezeket a sorokat, az…..
Mivel pár nap kimaradt, ezért itt egy brutális adag, engesztelésül :)…..
itellu 2008.09.07 07:18:22
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..