Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriel Wayland

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jeles évforduló alkalmából meglepetéssel készültünk a kedves Olvasóknak: a Vindgardia honlapján letölthetővé fogjuk tenni a Viszályok ideje teljes szövegét! Készül a pdf, epub és azw3 változat is, egy-két napon belül felkerül a https://vindgardia.hu/VI.html oldalra. Ráadásul a digitális…..
Miután Szlobodnik Gábornak, a Viszályok ideje kiadójának sikerült megállapodnia több árusítóval, a könyv - a Gábor által kiadott többi játékkönyvvel, így A Végzet Prófétáival és a Karavánkísérőkkel egyetemben - az alábbi budapesti és vidéki városokban is kapható lesz február…..
Viszályok ideje Vélemények 3. 2022.12.03 07:38:28
Október elején megjelent egy újabb vélemény a könyvről Bubu blogján. Ő már az egyik előző változatot is tesztelte, így örömmel olvastam, hogy a végleges verzióban történt javítások tetszettek neki. A Viszályok idejéből közben egy utánnyomás is elkészült. Természetesen ezek nem nagy példányszámú…..
Zajlik az élet a Viszályok ideje körül! Újabb három ajánló jelent meg a könyvről, zömében pozitív véleményekkel: a Fantázia Világ youtube-csatornán Neményi Tamástól az lfg.hu-n Branimir tollából a gamer365.hu-n Nagy-Sz. Ferenctől Ugyanekkor a zagor.hu-n a Viszályok ideje fórumán érdekes…..
A megjelenése óta eltelt időszakban három hosszabb vélemény látott napvilágot a Viszályok idejéről: az első a kronikak.hu-n, szerzője Gulandro a második a Lidércfény magazin augusztusi számában, Jimmy Cartwright írása, a harmadik pedig a zagor.hu-n, a Viszályok ideje fórumán, Skorponok…..
Viszályok ideje MEGJELENT! 2022.07.11 16:00:25
Örömmel jelenthetem, hogy múlt pénteken végzett a nyomda a könyv kinyomtatásával, és mára le is szállították az összeset. Tehát ma, 2022. július 11-én megjelent a Viszályok ideje! Mától megvásárolható Mr. Sci-fi & Fantasynál! Köszönjük a támogatást és a vásárlást! Írjátok meg a véleményeteket a…..
Viszályok ideje Célegyenesben 2022.06.19 11:10:31
Elkészült a könyv új, végleges borítója, amelyet ezúton be is mutatok nektek: Meglehetősen vaskos kötetről van szó: A5-ös méretben 340 oldal. A fejezetpontok száma 368, a karakterszám pedig 540 000. A borítót és a kalandlapokat a Vindgardia Hősei-könyvek grafikusa, Juhász Ernő készítette, a…..
A mostani bejegyzésben néhány gondolatot szeretnék megosztani arról, hogy miben különböznek a szabad bejárású játékkönyvek a hagyományosaktól - először az író, azután az olvasó szemszögéből. Játékkönyv írására sokféle módszer van, és nyilván minden szerző a magáéra esküszik. A hagyományos, lineáris…..
Helyzetjelentés: múlt héten leadtam a kéziratot, így a könyv már a nyomdában van. A tördelés és a nyomdai átfutás kb. másfél hónapot vesz igénybe, addig a türelmeteket kérem. De reményeim szerint június végén mindannyian kézbe vehetjük a Viszályok idejét! A könyv még bővült, így összesen 368…..
A Viszályok ideje a tervek szerint júniusban fog az olvasók kezébe kerülni. Addig is kedvcsinálóként közzéteszek egy rövid részletet, amelyben a szabályok és a háttértörténetek mellett 40 fejezetpont található. Ebben elkezdhetitek mindkét karakter kalandját, bejárhatjátok Eingurd déli részét,…..
Hosszú idő telt el azóta, hogy először papírra vetettem e könyv első mondatát: „A királyság fővárosa, Eingurd a Dabbok-hegység lábánál terül el.” A Viszályok idejét 2012 augusztusában kezdtem el írni, a Szlobodnik Gábor által a zagor.hu-n meghirdetett 2. játékkönyvíró-pályázatra. A pályázat…..
Viszályok ideje Áttekintés 2021.12.19 15:29:14
Eingurd királysága békésnek tűnik, ám a felszín alatt olyan ellentétek forrnak, amelyek könnyen végromlásba taszíthatják az országot. A király halott, a bárók közül többen pártütést fontolgatnak. Háború közeledik. Rheana, a Béke istennőjének papnője elindul, hogy felkutassa az új király…..
Üdvözöllek, kedves olvasó! Hogy mi is az a Viszályok ideje? Egy saját készítésű fantasy játékkönyv ("lapozgatós könyv"), amely reményeim szerint 2022 első felében nyomtatásban is megjelenik. Addig is ezen az oldalon adok közre kedvcsinálónak szánt anyagokat, részleteket a könyvből. Ha mobilról…..