Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jabozeo

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mókás akcióval készült a Wizz Air pünkösdre. Azon a két napon, amikor a legkevesebben ülnek a net előtt, s vélhetően a foglalások száma is csatornaszinten van, nyilván kell valamit csinálni, de mégse a jegyárakhoz nyúltak hozzá. Sehol egy 20 százalékos akció, viszont 33…..
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Búcsúzom tőled 2012.03.25 17:55:00
Csikorgás, csikorgás, csatt. Így kezdődött az a napfényes, de hűvös szeptemberi reggel, amikor szertefoszlott az álmom, hogy hagyhatom tisztességben megöregedni az autómat. 518i-t, 1984-ből. Pedig azt szerettem volna, ha kellemes rozsdapöttyökkel, de a tartóelemek épségét szem…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Jabozeo 2011.03.01 19:12:08
Jabozeo 2011.03.01 19:22:18
@Péter 2: Ez igy igaz de mint nalunk ott is van a neveknek jelentese
– Vitya, megvan még a CZ tartályod? – kérdeztem telefonon, de a válasz helyett egy szívrohammal küzdő férfi mélyről jövő hörgését hallottam. – Nem gondolod komolyan, hogy felteszed a Yamahára? – mondta a döbbenettől szaggatottan, minden szó után kapkodva…..
Télen a Himalája végtelen bércei közt nem ritka, hogy mínusz harminc fokig süllyed a hőmérő higanyszála. Sőt, vannak olyan helyek, ahol már higanyszál sincsen. Érthető, hogy az utazó csak speciális felszerelések segítségével bírkózhat meg az extrém körülményekkel és…..
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Jabozeo 2010.12.03 09:56:18
 Alig néhány nap alatt körbeszáguldotta a webet az alábbi videó, sőt, hivatalosan már el is tűnt onnan. Én az alábbi címet találtam, beágyazom ide, hogy aki még nem látta, végig tudja nézni. Már ha végigbírja. Egyszerű karbantartási rutinfeladatról van szó,…..
Jabozeo 2010.09.16 18:56:57
@Bangkok Charlie: Tenyleg nem egy videot neztunk :-)
Ott nem nagyon akasztgatja be magat ez igaz.

De csak ha jol szamoltam akkor csak 65 metert maszik. A tobbit lifttel. Magyarorszagon sok 65mnel magasabb torony van lift nelkul ott is igy csinaljak.
Jabozeo 2010.09.17 08:18:24
@Parmezanidész: Szokni kell, en mostansag nagyon ritkan de szoktam maszni amikor valami nagy gond van. Amikor hosszu ido utan eloszor megyek akkor akkor tenyleg majdnem ossze... magam. Aztan egyszercsak elmulik es akkor mar lehet nezelodni stb... Elmulik az hogy milyen magasan is vagyok 20 meter utan mar ugyis mindegy :-)

En csak olyanra vagyok hajlando felmenni ahol ki tudom kotni magam es hasznalom is...
Jabozeo 2010.09.17 09:29:33
@ipartelep: Ez nagyon jooooo!!!!!
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Jabozeo 2010.09.10 09:26:12
@Robis: Aha az akkor valahogy egyertelmubb. En tanzaniai autoval probaltam lejutni delafrikaba, jo kis keveredes volt pedig az meg nem is a legrosszabb resz..
Volt ám egy második felvonása is a világjáró Subaru 360-kipróbálásának, ugye ez az az autó és esemény, amiről a múlt héten írtam, olvassák el kérem, ha akkor nem sikerült, szerintem nagyon érdekes, bárkinek. Imrével ugyanis a riport kötelező témáin kívül - hogy készült…..
Jabozeo 2010.08.31 22:24:11
@Csikós Zsolt: Elvegre olaszorszagban allandoan sut a nap minek a lampa. Japan viszont a felkelo nap orszaga, reggel en is fel szoktam kapcsolni a villanyt ha tul koran kelek. Teljesen logikusak a fejlesztesek.
Jabozeo 2010.08.31 22:27:54
@Csikós Zsolt: elvegre Olaszorszagban allandoan sut a nap minek a vilagitas. Japan viszont a felkelo nap orszaga, en is fel szoktam kapcsoni ha veletlen nagyon koran kelek :-)
Karotta Közlöny Inspiráció I. 2010.08.24 13:03:00
Három éve szeretném kiposztolni a Rauh Welt Porschékat. A dolgok mai állása szerint senki sem készít az én szememnek lenyűgözőbb autót.     A Rauh Welt németül nagyjából cudar világot jelent, és egy japán versenygarázs neve.     A helyet egy Nakai-san nevű…..
Jabozeo 2010.08.24 18:34:41
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Jabozeo 2010.07.17 17:01:29
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Pinarello egy orszaguti gep a Pinarello gyar egyik legolcsobb orszagutijat hajtom.

www.pinarello.com/ita/fp1_479.php

Persze hogy nem egy csucsteljesitmeny de nekem jol esett. Gondoltam ha megosztottad a bicajozasod reszleteit akkor akkor megteszem en is de nem azert hogy felulmuljalak...
Jabozeo 2010.07.17 17:58:44
@Johnnyboy: Most eppen egyik oldalon sem lehet setalni es fenykepezni nyugodtan mint turista mert sok a biciklis es engem zavart pl mert a gyerekekre kellett figyelnem allandoan.

Viszont szerintem jo hogy sok a biciklis. Ugyhogy igy legalabb az egyik oldalon lehetne nyugodtan setalni.

Vagy legyen egyik oldalt csak gyalogos masik oldal megosztott...

Lehet enegem most moderalni fognak mert nem irtam egyetlen buzit vagy seggfejt sem.Ugy latom mostansag kotelezo.
Jabozeo 2010.07.17 18:21:46
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Most tevedtem eloszor ide a kerekagyra de most megneztem nehany cikket. Ugy latom a cikkek temajatol fuggetlenul mindegyiknel ugyanez a vegnelkuli anyazaas van a kommentekben. Azt hiszem inkabb maradok biciklizesnel, autozasnal es gyaloglasnal. Tehetek rola hogy nekem mindegyik tetszik?:-)

Jo tekerest a piros feher bicikliddel!!;)

En holnap reggel megyek egyet koran amikor meg huvos lesz.
Szinte hetente előfordul, hogy valamelyik kollégánk/ismerősünk idejön, vagy küld egy levelet, melyben tanácsot kér. Mivel az olvasói levelek és kérdések rendre kikerülnek honlapunkra, így ezeket a belső leveleket megtartjuk magunknak. Pedig - mint olvashatják azt alant - sokszor mi…..
Jabozeo 2010.05.15 19:33:51
www.autoscout24.it/Details.aspx?id=176794455

Multipla forever!

Gyarilag gazzal
Nem volt vita egy percig sem. Nem is lehetett volna, hiszen a képeket először megpillantva azonnal tudtam, hogy kiomlott belekben térdig gázolok, ha kell, de ez az autó ott lesz a standunkon. Nem volt rá szükség, akit kérdeztem, az csak bólintott. Winkler a V8 miatt, Bende az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Jabozeo 2010.03.04 14:39:22
Minden bizonnyal vannak tesztek, írások, melyekkel nem ért egyet, más véleményen van a szerzővel, egyszóval nem elégedett. Aztán persze vannak olyanok is, melyek tetszenek, netán megnevettetik, jókedvre derítik önt. Jó és rossz napok, de tán a mérleg nyelve a jó felé billen…..
Jabozeo 2009.12.12 17:24:14
  Eredetileg más címet terveztem, de győzött bennem a jó. Mindenesetre Clarksonról van szó, pontosabban az ő véleményéről. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Eredetileg mindenki balra hajtott. Ma majdnem mindenki jobbra. Minek kellett ennyit kavarni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Jabozeo 2009.10.30 13:36:59
@_FoxiMaxi_: sot meginkabb..
Jabozeo 2009.10.30 13:43:55
@dennisthemenace: lye tenyleg kosz a kiigazitast! :-)

Ok tiszteletben tartom a velemenyedet
Jabozeo 2009.10.30 14:07:44
@Bajusz.: Ugy gondolom hogy ehhez hasonlo dolgok esteleg akar jobb minosegben sok mas europai orszagban is megvannak csak sokkal kevesebb reklamot adnak nekik
Kóczián Péter Made in Local 2009.10.08 19:06:12
Kína csak egy lokális hatalom. Nem több és nem kevesebb. Messze még a kínai világuralom. Kína azért erős, mert alulértékeli a valutáját. Olcsóvá teszi az exportját, s ezért letarolja a világpiac egy részét. Az elmúlt másfél évtizedben ezzel annyi pénzt kerestek, hogy még…..
Jabozeo 2009.10.09 06:51:47
@ratman_: Nalunk eppen most vittek at a fejleszteseket Kinaba mert gyorsabbak olcsobbak es JOBBAK! Es en egy nagy cegnel dolgozom A nalunk dolgozo tobbszaz fejleszto most marad munka nelkul. Ok most elmnenek tanitani zoldsegesnek stb... Mar el is kezdododtt a folyamat...
Jabozeo 2009.10.10 16:46:06
@ratman_: Vegulis azt hiszem egyetertek veled abban hogy nagyon vegyes a kep mindket orszagban es nagyon sok tenyezotol fugg az hogy valoban sikerrel fognak-e jarni vagy nem. Kezukben van a siker lehetosege hogy tudnak e elni vele majd meglatjuk.

Egyetertek avval is hogy nekik is hatalmas problemaik vannak es nagy kerdes hogyan fogjak megoldani... Attol is fugg mi hogy fogjuk megoldani a mienket. Hogyna fogunk lepest tartani... Ha most mi nekik adjuk a a fejleszteseket es ok nem lesznk kepesek a sikerre akkor egyszer csak senki sem lesz...

Azt hiszem nagyon erdekes dolog sokaig lehetne vitatkozni ezen

Pl azon is hogy a tavkozlesben azert is nyernek mert a kinai allam hatalmas penzeket fektet belejuk es igy viszik el az uzeleteket elolunk..

Vajon meddig fogja az allam ezt tamogatni naluk..

Sok sok erdekes kerdes

Meg nem voltam Kinaban valamikor december kornyeken megyek.. Nagyon varom hogy sajat szemmel is lassam mirol is beszelunk valojaban :-)
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
 Hogyan lett a férjem az al kaida filmese XDD Azzal kezdődött, hogy szabadszellemű emberek lévén már vagy tíz éve évi szabadságunk idején járjuk Európa útjait egy, a férjem által kisteherautóból kialakított, lakóautóval. Bárkinek tudom ajánlani a nyaralás eme…..