Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
patas 2011.06.16 20:02:16
@Fánkevő Fáncsi:
"Svájcból illegálisan az EU-ba behozott" szerintem az illegálisan a kulcsa
44 éves korában elhunyt Mike Starr, az Alice in Chains egykori bőgőse. A zenész évek óta kábítószer- és gyógyszerfüggő volt, 2009-ben a VH-1 Celebrity rehab című valóságshowjában kendőzetlenül beszélt addikciójáról, és mindent megpróbált a leszokás érdekében. Salt Lake…..
patas 2011.03.09 11:45:31
Szombat este újra NightRide! SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL. TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál. IDŐJÁRÁS: fogalmam sincs... időjárás tuti lesz.…..
zoli voltam Búcsú a hetijegytől 2010.08.17 10:33:00
Nem csak fizikailag, az már megvolt egy gyors ollómozdulattal tegnap. Az a helyzet, hogy fölösleges lenne kínlódni meg pózolni: jövőre valószínűleg redukáljuk a Szigetet, kábé három nap lesz belőle. Nem arról van szó, hogy már nem tetszik (de lentebb majd írok egy kisebb…..