Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norby / hajrá chelsea!

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpia még mindig tart, de már a második forduló következik Angliában. Óriási rangadót vagy derbyt nem találunk a programban, de pár mérkőzés pikánsnak vagy érdekesnek ígérkezik első olvasatra. Erősen bízunk benne, hogy az első forduló langyos meccseihez képest, az iram…..
A liga alsóbb bugyraiba merülünk alá, megtekintjük a feljutókat és szembesülünk a rendszerint itt tanyázó Cottbus-Bielefeld párossal is. Bitang kemény lesz a bentmaradás ügye, minden bizonnyal ismét csak az utolsó forduló második félidejében dől majd el az üdvözülés és a…..
Folytatódik a Bundesliga csapatok tüzetes bemutatása, átigazolásokkal, számokkal és némi esélylatolgatással tudunk szolgálni - a Bayern, Werder, Schalke dobogó után, most a mezőny nagyja kerül vasvilla tekintetünk kereszttüzébe. Mivel a jóslatokat - érdemei elismerése mellett -…..
Norby / hajrá chelsea! 2008.08.23 18:29:27
Szavunk sem lehet, minden kincstári optimizmust és egyéb pártoskodó jóindulatot félretéve mondhatjuk, kiváló fordulóval kezdődött a Bundesliga, az új edzők bemutatkozásával is elégedettek lehetünk. Azzal meg különösen, hogy az egyre ínségesebb időkben (TV6 – BL,…..
Hááát, ezek biztos nem normálisak. Az még csak-csak megemészti az ember, hogy az PL gurujai leszarják az olimpiát. Dehogy a Sziget sem érdekli őket, az már arcátlanság. Így igazi para lesz nekünk a szezonkezdés. Hajnali négyig be kell fejezni a beharangozót, hogy CsehLaci úszása…..
Amíg Britanniában mindenki a grúz-orosz rangadóra az olimpiára figyelt, László 'Áj tink' Csaba igyekezett gyorsan megerősíteni csapatát. Persze csak azután, hogy szegény Wellt jól elverték 3-2-re, és megcsodálhattuk a mester első diadalittas nyilatkozatát (reméljük, ebből még…..
Norby / hajrá chelsea! 2008.08.19 23:26:03