Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vhisine

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy megszerezhetetlen Queen-könyv miatt kerültem először a netes aukciók közelébe. A sajnos azóta megszűnt HQFC (Hungarian Queen Forum & Club) fórumában ajánlotta valaki, hogy a Vaterára valaki föltette. Azonnal ott voltam, regisztráltam és 371 Ft-ért elvittem a többiek…..
Vhisine 2009.08.17 12:58:49
Elég gyakran nézelődök az aukciós piactereken... Ha könyvet, vagy dvd-t akartok venni akkor a legjobb hely a www.aukcio.ittvettem.hu, csak könyvből 110EZER van és nagyon jó áron, bolti ár alatt.
Mondjuk ruha nem sok van, de nem a "kinaipiacos" és "seconhandes" dolgok mint a teszveszen. Szerintem nem mindegy, hogy milyen eladói társaság van egy-egy piactéren. A Vatera a leggázabb mind közt, többször is átvágtak és sajnos nem csak a felhasználók, hanem maga a vatera mint intézmény is, nagyon gusztustalanok, nem megyek oda többet az biztos...
A Vatera és Tesz-Vesz üzletpolitikájában csalódott ügyfeleket próbálják a szinte gombamód szaporodó aukciós portálok magukhoz csábítani. Elemzők szerint az ingyenességet ígérő feltörekvő site-oknak komoly esélyük van a nagyok megszorongatására.Forrás: Terminal -…..