Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wass12

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyünk egy nagy levegőt, és fogadjuk el: annak ellenére, hogy a blog szerzőinek körében nem volt átütő siker a Minecraft, valami zsenialitás biztos van benne, ha már eurómilliomos lett belőle egy szimpatikus svéd fiatalember.  Azt is megértem, hogy a Lego-gyár úgy működik,…..
A karácsonyi szezon legbetegebb játéka következik, hölgyeim és uraim. A Poltergifts várvédő játék, csak ebben az otthonunkat kell megvédeni a karácsonyfa alatt megelevenedő, horrorfilmbe illő ajándékoktól, úgymint késes baba, karmos-agyaras mackó és társai. Szerencsére olyan…..
Aki nem tudja, annak elmondom, hogy egykor még nem a Köztársaság háborúzott a szakadárok ellen, hanem a Mandaloriaiak és a Jedi lovagok írtották egymást. Azóta viszont már sok változás történt a galaxisban. A régi mandaloriai harcosok azóta száműzve lettek (és úgy tudják,…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/str_view/feed", "width":"500", "height":"400", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
A macskás játékok a gyengéim. Az Adventurous Eric viszont nem ezért nyűgözött le. Egy macska egy napját kell végigkövetnünk, sajna, szó szerint, mivel típusát tekintve az általam eléggé utált maze-game, vagyis a "mozgasd az egérkurzort a megadott útvonalon"-fajta. A…..
Nem tartozik a legszebb játékok közé Mateusz Skutnik Submachine-sorozata, ez alól nem kivétel a hatodik rész sem. Viszont a játék az elejétől a végéig nagyon érdekes, főként annak, aki az előző részeket is végigjátszotta, úgy ugyanis a kerettörténet is a helyére kerül - az…..
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
wass12 2009.05.08 15:18:13
@Kutyakupac:
Amikor a főhős kinéz a pilótafülke ablakán, megjegyzi, hogy "Miért kényszerleszállnak az űrhajók mindig sivatagbolygókon? Miért nem tudtunk kényszerleszállni egy trópusi tengerpart-bolygón?" Utalás lenne a Pitch Black-re?
A Final Ninja a legkedveltebb Nitrome-játékok közé tartozott a KMK pályafutása során. Most megérkezett a folytatás, a Final Ninja Zero, ami az előzményeket mutatja be. Az új pályákon kívül én nem vettem észre nagy változásokat (a feladat továbbra is eljutni a pálya végére,…..
wass12 2009.04.12 22:47:50
@DarkDrake:; @M.Peti:
Ez a készítőknek is eszébe jutott:
img7.indafoto.hu/10/9/58849_2812c43204d6b6282e85b6cd30a8382f/3730135_0f59ceaf6a798930aba2480b9580c16a_m.jpg
A kép a 15-ödik pályán "készült", a pálya végét jelentő lift előtti-feletti
"szellőzőakna" végén levő csarnokban.