Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsákkeríni

0 bejegyzést írt és 466 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szardíniai döntetlent követően Danilo állt a DAZN mikrofonja elé, és a védő természetesen korántsem volt elégedett a csapat teljesítményével, de ezúttal a bíráskodásról is beszélt, mivel véleménye szerint jogos büntetőtől fosztották meg a Juventust. „Egyértelműen szomorúságot éreztem az öltözőben…..
Dzsákkeríni 2024.04.20 13:15:13
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Dzsákkeríni 2023.11.04 10:25:59
@steven.h: Na igen...
Dzsákkeríni 2024.02.03 08:31:41
@venember83: Ez innentől ennyi is lesz sajnos. Amíg a szerződésben foglalt mérkőzésszámot, ami minimumra csökkenti a kölcsön összegét, el nem éri, addig kap 5. csereként 2-3 perceket, mint ahogy már legutóbb is történt, aztán mehet a lelátóra. Ahelyett edzőtől függetlenül végigjátszotta volna a tavaszt a Frosinonéban...
Dzsákkeríni 2024.02.18 22:58:08
@Rikoo: Nálunk meg pályán Danilo, Alex Sandro...
Massimiliano Allegri a Verona elleni meccset megelőzően természetesen az elmúlt három meccs negatívumáról is kénytelen volt beszélni, és közben kihangsúlyozta a győzelmek útjára való visszatérés fontosságát. „Egy pontot szereztünk két hazai meccsen, ami egyértelműen nem jó eredmény, holnap pedig…..
A Juventus botlásai és visszaesése után az olasz sajtó újult erővel emelte témává Massimiliano Allegri jövőjének kérdését, s a szakember mentora, Giovanni Galeone is elmondta véleményét az ügyben. "Úgy gondolom, hogy Max maradni akar a Juventusnál. Még egy év van hátra a szerződéséből, s elégedett…..
Dzsákkeríni 2024.02.14 20:17:04
@venember83: Most miért mondod? Tök rég volt Adani riport :)
A hétvégi rangadót követően a pletykalapok továbbra is a Juventus építkezésével foglalkoznak, és a Calciomercato friss értesülései megerősíteni látszanak az eddig is többször felmerülő pletykákat, miszerint a Juventus értékesíteni szeretné Matías Soulét, hogy a klub tőkét gyűjtsön a nyári…..
Dzsákkeríni 2024.02.05 13:38:22
Gianluca Di Marzio tegnap arról számolt be, hogy a Juventus nem tett le középpályás igazolásáról, és a vezetőség több játékos helyzetét is kiértékeli egy esetleges januári ajánlat kapcsán. Ezt követően Romeo Agresti arról írt, hogy Juventus két Serie A tapasztalattal rendelkező játékos kapcsán is…..
Massimiliano Allegri a Lecce elleni vasárnapi meccs előtt a győzelem fontosságáról beszélt, s egyben elmondta, két játékosra továbbra sem számíthat, Adrien Rabiot izomsérülés, míg Federico Chiesa az ismét begyulladt térde miatt nem segítheti csapatát. „A csapat jó állapotban van, tegnap volt egy jó…..
Dzsákkeríni 2024.01.21 14:49:58
@Rikoo: Mondjuk az is para volt :), hülye ez a pali :)
Nicolò Schira értesülései szerint öt klub is érdeklődött Moise Kean helyzetéről az elmúlt két hétben, ám a játékos eddig csak az Atlético Madrid felé mutatott nyitottságot. Az újságíró szerint a spanyol klubbal zajló tárgyalás akár Rodrigo De Paul kapcsán is fejleményeket eredményezhet a Juventus…..
Dzsákkeríni 2024.01.21 14:43:08
@Ethan Hunt: Hát nem török :)
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
A bianconero csapat péntek este a Genoa otthonába látogatott, és a mester a meccs előtt veszélyes találkozóról beszélt, és ez a feltételezés bizonyosságot is nyert. A Marassi gyepén a Juventus korán megszerezte a vezetést Federico Chiesa büntetőjéből, ám a második félidő elején Albert Guðmundsson…..
Dzsákkeríni 2023.12.16 14:33:35
@Gaben Smith: Nálam teljesen üres... Na mindegy.
Dzsákkeríni 2023.12.16 15:58:35
@venember83: Igen lehet, hogy nekem túl nagyok az elvárásaim, amikor leülök megnézni egy meccset egy kiesőjelölt ellen.
Dzsákkeríni 2023.12.16 18:12:32
@venember83: Ebben a témában nagyon hasonló a mi szubjektívitásunk, ezáltal a keresztünk is :)
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
Dzsákkeríni 2023.12.15 23:03:45
@Ethan Hunt: A kispadon meg olyan fejre lenne szükség, amiben van egy halvány elképzelés arról, mit jelent a támadójáték. Amikor állnak egymás mellett a jobbkezével, és a szájukat takarva ötletelnek, hogy most mit lehetne tenni, és eszébe valamelyiknek, hogy figyelj csak, azt a 18 éves török kölyköt ne küldjük be az utolsó 5 percre? Az csak tudja mit kell ilyenkor tenni, ha már nekünk évi 9 millióért fogalmunk nincs! Jó ötlet!
Dzsákkeríni 2023.12.16 00:19:32
@Pavel1988: Kár hogy semmivel sem támasztotta alá a beállása után az általad leírtakat, pedig neki is volt rá szűk fél órája, de kb labdaérintése nem volt... Nincs felépített támadójátékunk, így kár is szídni bármelyik csatárunkat, csak szenved mind ebben az esetlegességben ez a szomorú, a még szomorúbb hogy ez így is marad amíg nem lesz edzőváltás.
Dzsákkeríni 2023.12.16 16:16:15
@Rikoo: Én nem szoktam a statisztikákat böngészni, csak az marad meg bennem amit láttam. És amit láttam az most is rettenet volt nekem. Hátul passzolgatás tanácstalanul, aztán ahogy érkezik a presszing, valaki előrevágja a labdát teljesen céltalanul és jöhet az ellenfél. Jobb esetben ez a labda valamelyik csatárunk irányába megy, mindegy hogy ez Vlahovic, Milik, vagy Kean, de 2-3 védő gyűrűjében, segítség nélkül esélyük nincs megjátszani. Aztán őket divat szídni, hogy milyen gyengék. Tudom hogy Neked szakavatottabb szemed van ehhez, nekem nincs ezirányú végzettségem, de én ennyit látok sajnos nem többet. Sokan mondják hogy legalább most jönnek az eredmények, de ezek is esetlegesek. Nem nagyon van olyan győzelmünk a szezonban ahol adott meccsen végig a kezünkben tartottuk volna a mérkőzést. Na mindegy, szerintem ez nem megszerzett egy pont, hanem elvesztett kettő volt most.
Több forrás szerint Douglas Costa felajánlotta szolgálatait a Juventusnak. A Goal értesülései szerint a klub vezetősége mérlegeli egyelőre a játékos leigazolásának az esetleges pozitív hatásait, de nincsenek teljes mértékben elragadtatva a lehetőségtől. Nicolò Schira szerint a játékos hathónapos…..
A Juventus egykori támadója, a Fehér Toll becenévre hallgató Fabrizio Ravanelli a minap hosszabb interjút adott az olasz médiának, melyben érthetetlennek nevezte, hogy Max Allegri ennyire ragaszkodik a Bologna ellen súlyos hibát vétő Alex Sandróhoz, ezen felül pedig kitért Romelu Lukaku Romához való…..
Dzsákkeríni 2023.08.29 13:14:03
Maurizio Sarri a Sportitalia munkatársának adott interjút a Juventus kapcsán, és elmondta véleményét Cristiano Giuntoli érkezésének várható hatásairól is. „Cristiano Giuntoli a megfelelő ember a Juve ezen történelmi pillanatában. Újjáépítésre van szükség, Cristiano Giuntoli pedig egy fenomén ilyen…..
Dzsákkeríni 2023.07.06 20:38:11
@MGB75: Dzsintonik :) :) :)
Dzsákkeríni 2023.07.06 23:45:51
@MGB75, @Thuglife!: Ez hatalmas amúgy, de akkor úgy kell használni, ahogy MGB kitalálta, fonetikusan leírva! :)
Timothy Weah ma hivatalosan is magára ölthette a Juventus mezét, és első interjújában mindenkit biztosítani akart, hogy keményen fog dolgozni a csapatért. „Izgatottságot, megtiszteltetést, áldást érzek, gyermekkori álmom vált valóra. A világ egyik, ha nem a legnagyobb klubjához kerültem, így…..
A Juventus elbúcsúzott a mai napon Juan Cuadradótól, de a kolumbiai sem volt rest, és a közösségi hálózatokban közzétett búcsúlevelében elköszönt a szurkolóktól és a klubtól. „Köszönöm, Istenem! Csodálatos szerelmi történet. Ennek a végét jelenti számomra a mai nap, miután az elmúlt nyolc évben a…..
Cristiano Giuntoli sikeresen megegyezett a Napoli vezetőivel szerződésének felbontásával kapcsolatban, számolt be a friss eseményről Romeo Agresti. A scudettóig menetelő klub sportigazgatója így a Juventushoz igazolhat, amely klub már jó ideje várja a szakember érkezését, hogy kézbe vegye a mercato…..
Ángel Di María után a Juventus újabb játékostól köszönt el, a szezont kölcsönben a zebracsíkos mezben töltő Leandro Paredes visszatér a Paris Saint-Germainhez, mivel a torinóiak nem véglegesítik keretükben az argentin válogatottal VB-győztes középpályást. "Leandro Paredes kalandja a Juventus…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Dzsákkeríni 2023.06.19 10:56:24
@rockitbaby: Nyílván csak egy nyűg a dolog, de most ez van. Ezért látom úgy, hogy általam leírt irányokba lehet vele elindulni. De mivel a győzelmet sehol sem lehet biztosra venni, valószínűleg a fiatalokat építgetném ebben a sorozatban.
Dzsákkeríni 2023.06.19 21:37:41
Több forrás szerint tegnap egyeztetés történt Massimiliano Allegri és a Juventus vezetőségét képviselő Giovanni Manna között. Gianluca Di Marzio több értesülést is megosztott ezzel kapcsolatban, először is azt, hogy a klub és az edző egységes álláspontot képvisel a folytatás tekintetében, a…..
Danilo a Globo munkatársának beszélt az elmúlt évről, és volt miről beszélni, mert bár a Juventus újabb trófeamentes évet zárt, a védő szerint a szezon során a Juventus kerete bizonyította összefogását és erejét.  „Számomra lehetetlen szétválasztani a személyes sikert a csapat sikerétől. Örülök,…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította harmadik számú kapusa, Carlo Pinsoglio szerződését, aki így 2025 június 30-ig marad a zebramezesek kötelékében. A 33 esztendős játékos a Juventus ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd kölcsönben a Pescara, a Vicenza, a Modena, a…..
Dzsákkeríni 2023.05.25 21:01:59
@Juvino: Az már egy ideje senkit nem érdekel... Egyébként megyünk cirkuszba! :)
A Juventus helyzete korántsem rózsás, az ismét érvénybe léptetett pontbüntetés pedig a tegnapi vereséggel lényegében ellehetetleníti a BL-szereplést, ám ennek ellenére John Elkann a Bocconi Egyetemen tartott eseményen európai reményekről beszélt: „Nehéz időszak ez a Juventus számára, amely klub…..
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
Dzsákkeríni 2023.05.22 21:36:01
Evelina Christillin, az UEFA végrehajtó bizottságának a tagja, és egyben a Juventus szurkolója a minap az Anch'io Sport rádióműsorban beszélt a Juventus helyzetéről és aktuális szezonjáról. „Úgy gondolom, hogy 15 pontnál alacsonyabb büntetésre számíthat a klub. Létezik egy fogalom, ami csak a…..
Dzsákkeríni 2023.05.22 15:25:29
Dzsákkeríni 2023.05.22 19:01:08
@venember83: Nem is biztos hogy lesz ma ítélet? Az meredek azért...
Dzsákkeríni 2023.05.22 20:23:28
@insieme: Nem kellene számolgatni, meg színházat csinálni... Adjanak valamit, aztán csumi. Ha annak ellenére beérünk a negyedik helyre, akkor meg legalább moshatják a kezeiket a szövetségben, az a tetwesgetzir@kosgyász majd úgyis kitilt Európából. Ezért nem értem minek ez a sz@rozás...