Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kék lámpás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt elájultam volna az energia áremelés mértékétől és a katásokat érintő problematikától, vagy a sajnálkozó empatikus könnyek kicsordultak volna a szemeimből, eszembe jutott, hogy több, mint 10 éve igyekszem holisztikus szemszögből rávilágítani arra, hogy nagyon nagy baj van a magyar emberek…..
Ismét eltelt négy év, melynek értékelése után mindenféle túlzás nélkül megállapítható, hogy a jelenlegi magyar politikai garnitúra ugyanolyan moslék, mint amilyen 30-40 évvel ezelőtt volt. Némi „előrelépés” csupán annyiban történt, hogy ma már a politikusoknak látványosan ott lóg az árcédula a…..
kék lámpás 2022.03.06 15:34:59
@Evamaria: Arra gondolsz, hogy valamilyen módon egymást fogjuk elpusztítani? Bevallom, ezt a gyakorlatban azért nehéz elképzelnem. Ugyanakkor sokat gondolkozom azon, vajon ez a megosztottság, utálkozás és széthúzás belénk van kódolva valamilyen módon? A magyarság arra ítéltetett, hogy soha ne élhessen másokkal és önmagával békében? Ez valami karmikus dolog ránk nézve? Másfelől viszont nagyon hiszek abban, hogy a sorsunkat mi irányíthatjuk, tehát a mi felelősségünk az, hogy most ott tartunk, ahol, talán ezt érdemeljük.
Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melyre úgy vélem, hogy a legjobb indulattal sem lehet azt mondani, hogy boldogságot és jólétet hozott a népünk számára. A 2021-es esztendő mintha kissé megkongatta volna néhány ember fejében a vészharangot, többen elkezdtek ébredezni s talán mozgolódni is.Szemmel…..
kék lámpás 2021.12.07 11:58:01
Kedves Evamaria!

Köszönet az előrejelzésért, nagy segítséget nyújt a következő évre való felkészüléshez.

Én is úgy látom, hogy nagyon sokan kezdenek rájönni, miről szól ez az egész mesterségesen gerjesztett covid járvány. Hát nem az egészségünk védelméről. Személy szerint én bizakodó vagyok, látva, hogy mekkora tüntetések zajlanak Európa szerte a korlátozások és a kötelező oltás ellen, de vannak kétségeim, kitartanak-e a társadalmak az ellenállásban, és csak reménykedem, hogy nem sikerül az embereket végleg megtörni. Ami látszik, hogy csak közös erővel lehet fellépni a média, politika és a gyógyszergyárak hazugságai ellen.

Ami a magyarországi helyzetet illeti, sokat gondolkodom a jövő évi választások lehetséges következményeiről, és talán elképzelni sem tudom, mi várhat ránk. Kíváncsi lennék, mit gondolsz, elmozdulhat az ország ebből a túlfeszített polgárháborús állapotból egy békésebb irányba, vagy még ennél is kiélezettebb lesz a megosztottság? Szerintem sokáig nem tartható fenn a mostani állapot. Hosszú idő óta most érzek először némi reális esélyt a kormány leváltására, megbuktatására, de valahogy nem látom, a gyakorlatban miként valósulhatna meg. Ha buknak, óriási, talán helyrehozhatatlan károkat hagynak maguk mögött, ha maradnak, számomra teljes újragondolásra lesz szükség, hogy egyáltalán mit érdemes ebben az országban kezdeni az élettel...