Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kferro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 10-én mutatjék be a kétórás Killing Kennedy című filmet, amit Bill O'Reilly azonos című könyvéből készített a National Geographic és Sir Ridley Scott cége. A címszereplő Rob Lowe lesz, de szerepel még benne Ginnifer Goodwin és Michelle Trachtenberg is.    …..
kferro 2013.10.17 08:53:42
@tiszavirag777: Ha nem tetszenek neked sixx kritikái, nem bírod a stílusát, avagy a személye valamiért nem elfogadható számodra, úgy ne látogasd ezt az oldalt, keress másikat. Biztos van olyan blog, ahol pozitívabbakat írnak egy számodra tetsző műsorról...
Ha az AMC valamibe belefog, arra oda kell figyelni. Nem divatból vagy hype-ból, hanem azért, mert még az olyan hamvába holt próbálkozások, mint a Rubicon is jóval érdekesebbek és eredetibbek volta, mint a network tévék sorozatainak legjobb pillanatai, nem is beszélve egy Walking…..
A mostani klipben Belfast és környéke kap kiemelt szerepet, ahol, mint kiderül, nagyon fasza forgatni. MIKOR LESZ MÁR ÁPRILIS? ..
Subba Subba prevenció 2011.11.04 10:49:00
kferro 2011.11.04 12:16:48
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
kferro 2011.06.21 09:46:13
@Anak:

Stannis szerepére az imdb.com Gerard "This is Spartaaaa" Buttlert írja.
kferro 2011.06.21 11:19:47
@Knapp:

Ezt én is így gondolom.
Vagy még inkább: "Hogy rakna rájuk koronát a dothraki király!"
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..