Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egynormális

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
erről a témáról már 1-2 napja írni akartam, de akkor csak hibáséknál kommentben válaszoltam az egyik húgyagyú "belső embernek". ("külső" ilyen "véleményekkel" való egyetértéshez nem adná a becenevét sem. szóval a nagy, országos kampányuk arról…..
Gyurcsány a hibás Barátok közt 2008.08.14 16:30:00
A képett Blendi küldte nekünk, az alábbi megjegyzéssel:Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János…..
egynormális 2008.08.19 21:11:50
Kedves Fórumozók!
Bevallom, a kíváncsiság hozott erre az oldalra, miután láttam a plakátokat a blog elérhetőségével. Bár nem érdekel a politika, gondoltam, benézek, mert némi humorérzéket véltem sejteni a cím mögött. Hiszen enyhén szólva is kissé röhejesnek találom, hogy ha esik, ha fúj, minden a Gyurcsány hibája. Félreértés ne essék: én nem vagyok se bal, se jobb oldali, de annyi józan eszem azért van - és lehetne másnak is- hogy nem egy embert kellene diabolizálni és mumust kiáltani. Persze valószínűleg hiába alkotnék itt véleményt, úgyis a "hülye komcsi" titulussal tüntetnének ki a fórum ötletgazdái - akik mint kiderült, cseppet sem rendelkeznek humorérzékkel... inkább azt mondanám, hogy szánalmas, vagy nevetséges.
Bár ebben az egymásramutogatásban mi magyarok nagyon nagy királyok vagyunk. Ahelyett, hogy magunkba néznénk, és próbálnánk hozzátenni valamit ennek a nyomorult országnak az épüléséhez, passzírozzuk bele a szarba. Ehhez nagymértékben hozzájárul persze ViKirály uszító országjárása, amivel családok és barátok között generált összetűzést.
Naná, hogy ez is a Gyurcsány hibája. Meg az is, ha augusztus 20-án esik az eső, a nagy szent magyar ünnepen. Biztos a kommunisták államcsínye rejlik emögött is.
Inkább azt a kérdést kellene feltenni, hogy TI mit tesztek azért, hogy ha külföldön jártok, ne kelljen szégyenkeznetek magyar mivoltotok miatt.
Ó persze a nagy magyaroknak nincs mit szégyellni, hiszen ők nemzeti érzelmeket táplálnak, jó haazfik, és minden bizonnyal az ország épülését szolgálják azzal, ha középületeket vernek szét, masíroznak, embereket félemlítenek meg, nemzeti ünnepeket tesznek tönkre és lejáratják az országot.
És hogy ez ellen a kormány nem tesz semmit - na, ez valóban a Gyurcsány hibája..