Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evelyn_01

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Crypto Quide Non-fungible tokenek 2021.12.09 19:26:50
Ma, az egyik olvasónk kérésére az NFT tokeneket fogjuk bemutatni egyszerűen, hogy mik is azok, hogyan juthatunk hozzá és mire lehet felhasználni. Az NFT-nek, azaz a nem helyettesíthető tokennek van jövője, ezeknek van eszmei értékük?   Az előző bejegyzésekben is olvashattad, és ezáltal képet…..
Ma is hoztunk egy esetet egy amerikai milliárdos üzletember és az ő kapcsolatáról a kriptovaluta piacával, amikor az embereket arra ösztönözhette és minket is arra bíztathat, mint kezdő befektetőket, kezdő kereskedőket, hogy kirptovalutákba fektessünk. Szó lesz, hogy milyen valutákba érdemes…..
Crypto Quide Squid Game (SQUID) 2021.12.07 19:11:57
Felmerülhetett az a kérdés, hogy miért ez a cím, miért írunk egy sorozatról? Nyugi, nem gondoltuk meg magunkat a blog témáját illetően, és nem is untuk bele a crypto világába, hiszen nem csak a sorozat imádók őrültek meg a Netflix saját gyártású, 2021-ben megjelent dél-koreai Squid Game sorozatától,…..
Crypto Quide Top 5 crypto valuta 2021.11.25 15:33:48
Ma a legjobb öt kriptovalutával fogsz megismerkedni, azaz megtudhatod, hogy melyik valutába érdemes befektetni, hogy sikeresebb legyél. Röviden, egyszerűen bemutatjuk a keletkezésüket, ahogy az előző blogbejegyzésben (Crypto valuta megszerzése) is leírtuk, nagyon fontos, hogy informálódjunk arról a…..
A mai blogbejegyzésünk a kriptovaluta fogalmának a tisztázása. A crypto világának a felfedezését az alapoktól fogjuk kezdeni. Elsősorban, hogy mi az, hogyan működik, mire használják és milyen technológiákat használnak. Továbbá, hogy mik az előnyeik és hogyan tudják ezeket tárolni.   A…..
Evelyn_01 2021.12.09 08:56:34