Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Develoop

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy rajongója vagyok azoknak a játékoknak, amelyekben mindent, de tényleg mindent kell ilyen vagy olyan módon a lehető legnagyobb távolságra eldobni, ellőni vagy bármi módon röptetni. Ezek azok a játékok, amik igazán hosszadalmas munkakerülésre nem alkalmasak, ugyanakkor a…..
„Ezt még senki sem küldte be? Ez minden idők legjobb disztroja. Tankokat és egyéb járműveket kell egymásnak lökni, borítani, taszajtani, hogy szétrobbanjanak minél többen, minél gyorsabban. Ütközés, recsegés-ropogás, sokféle szép robbanás, fegyver és jármű. A…..
Többen is beküldtétek a SeppuKutiest, például Laci, aki így ír a játékról: „Ebben a borongós hangulatú ügyességi játékban aranyos állatoknak kell a favágások miatt új otthont keresniük, de ehhez sokszor áldozatokat kell hozni. A pályák önmagukban nem nehezek, ám ha…..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..
Develoop 2008.10.18 21:38:50
Én most két hétre eltűnök jól megérdemelt munkakerülésemre (aka. nyaralás), de a blog ezalatt sem szünetel. Előre betárazott konzervposztok élesednek minden hétköznap, nehogy a végén még fellendüljön a gazdaság. Előrebocsátom, nem mai játékok lesznek, mert a régebben…..