Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzperxy11

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Energiagazdálkodásunk koncentrikus körökben írható le: a lakóházak, települések, országok és az Európai Unió szintjén is a jelenleginél jóval nagyobb szintű energiafüggetlenség valósítható meg, sokkal kisebb mértékű környezetkárosítással. (Ezek a koncentrikus körök egyébként felfoghatóak…..
mzperxy11 2021.11.24 10:59:17
A Földet ilyen módon mélyrehatóan megváltoztató találmányok akkor történnek, amikor eljön az ideje. Lehet, hogy nem értesz egyet. Azt mondhatjátok, hogy "Ó, ezeket a dolgokat bármikor kitalálhatjuk, amikor csak akarjuk". A legjobb eljövendő találmányok nem a csúcstechnológia lesz.

Ne lepődjetek meg, ha a legfejlettebb felfedezéseknek, amik gyökeresen megváltoztatják ezt a bolygót, semmi közük a mesterséges intelligenciához vagy a hatalmas mennyiségű számítástechnikához. Mondhatnátok, hogy "vissza az alapokhoz", mert a legjobb találmányok némelyike olyan mintákat és alapvető fizikát fog használni, amelyek mindig is megvoltak, csak még nem gondoltatok rájuk.

"Miről beszélsz?"

AZ AKKUMULÁTOROK ÉS A HÁLÓZAT VÉGE

Hadd beszéljek a mágneses energiakerékről. Lehet, hogy két, vagy akár három kerékről van szó, de van egy egyszerű minta, mágnesek sorozata, amely, ha helyesen van elhelyezve, képes egy kereket pörögve tartani - örökké.

A kis vagy nagy mágnesek egyszerű toló/húzó energiáját használva, egy adott elrendezésben együtt, örökké mozgásban tarthatod ezt a kereket. Ugye tudjátok, hogy a természetes mágnesek nagyon erősek, és nagy erővel tolnak és húznak, pihenő- vagy felfrissülési idő nélkül, mellékhatások és üzemanyag nélkül.
Ez egy hatalmas titok!!! Miért nem láttátok ezt korábban? Rakd őket egy sorba, ahol egymásnak tolják és húzzák őket, és bármilyen méretű kereket meg tudsz forgatni - az idők végezetéig! Mindössze annyit kell tenned, hogy időnként megolajozod a csapágyakat. Gondoltál már erre? Kedveseim, figyeljetek! Ha valamit meg tudtok pörgetni, akkor azt elektromos generátorhoz is csatlakoztathatjátok. Elektromosság, bármilyen mennyiségben, örökké!

Szeretném, ha elgondolkodnátok azon, hogy ez mit jelent. Képzeljétek el! Nincsenek elemek. "Kryon, miről beszélsz. Kell, hogy legyenek elemek." Képzeljétek el a kedvenc készüléketeket. Talán egy telefont? Mi lenne, ha akkumulátor helyett egy apró, miniatűr, pörgő mágneses motor lenne benne, amely valós időben táplálja a készüléket - örökké! Nemcsak hogy nincsenek elemek a jövőben, de nem kell semmit sem tölteni. Minden elektronikus dologba, amid van, be van építve a saját apró, pörgő generátora.

"Kryon, ekkora lehet ez a kerék?" Nos, gondolkodjunk: Minden, amit mondtam, felnagyítható. Tehát egy elektromos autóban egy akkumulátor helyett egy nagyobb, forgó elektromos motor van alatta, amely mindig áramot szolgáltat annak, amit most szuperkapacitásnak fogunk nevezni. Mindig lesz elég áram ahhoz, hogy több száz és több száz és több száz mérföldet menjünk anélkül, hogy valaha is megállnánk. És még alvás közben is áramot termel a "szuperkapacitás". Soha nem áll le.

Én a bolygón létező minden egyes épület egyéni áramellátásáról beszélek - anélkül, hogy bármilyen hálózathoz csatlakoznának. SE VEZETÉKEK, SE KÜLSŐ FORRÁS. Soha többé semmilyen időjárási minta nem fog leállítani egy várost, vagy nem fognak meghalni emberek, mert nem kapnak áramot - mert az ott van odakint egy kis forgó motorban, ami soha nem áll le, és mindig jár, hogy bármit is kelljen működtetni. A mágnesesség a válasz. Ez ingyenes, azonnali és mobil áram mindenki számára.

A bolygó minden kontinensén annyi elektromosság állhatna rendelkezésre, amennyit csak akarnak vagy amennyire szükségük van, hogy azonnal energiát tudjanak szolgáltatni a falvaknak, kórházaknak, kommunikációnak, az interneten keresztül történő tanításnak és még sok másnak. Az internet működne, bármi történjék is. El tudjátok képzelni, amikor mindenki beszélhetne mindenkivel? A kultúrák és kontinensek elkezdenék gyógyítani magukat, és végre elkezdenének tanítani.

Mindez egyetlen felfedezetlen mintából - egy mágneses tömbből - történhetne. Ha ezeket a mágneseket úgy rakjuk össze, hogy úgy nyomják és húzzák egymást, hogy örökké forogni fognak, bármilyen méretre testre szabható - miniatürizált vagy masszív. Hajókat és autókat tudnak meghajtani - és örökké működnek. Nincs olyan erőforrás, amelyet könnyebb és biztonságosabb lenne felhasználni a bolygó energiaellátására, mint a mágneseket. Nem égetnek el természeti erőforrásokat, nincs környezetszennyezés, és teljesen biztonságos.

Jelenleg az áramszolgáltatók az egész földön bajban vannak. A fosszilis tüzelőanyagok bajban vannak, ha még nem vetted volna észre. Az atomenergia, az energia egykori Szent Grálja, egyértelműen bebizonyította, hogy rendkívül veszélyes! Az elfogadott tömeges energiatermelési rendszerek mindegyike csődöt mond.

Elmondom nektek, hogy ennek a földnek (USA) az áramszolgáltató vállalatai, még ha gőzt, szelet vagy napfényt használnak is, mindannyian nagyon várják ezt a találmányt! Egyszerű, hatékony, nincs szükség hatalmas beruházásra. ŐK lesznek majd azok, akik legyártják és eladják az egységeket, továbbfejlesztik őket és egyre több felhasználási módot találnak, hogy mindannyian megszabadulhassatok mindenféle áramhálózattól. Szóval mondom nektek, ez egy új világ, és az "energiabizniszben" dolgozók lesznek az elsők, akik ezt használni akarják majd.