Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Touch-Kó

0 bejegyzést írt és 462 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeken töltöttem az elmúlt éveimet. Hüppögök, de nincs mit tenni: eladom a régi Macjeimet! Mielőtt feltenném valamilyen adok-veszek oldalra, gondoltam, felajánlom nektek is.Nemcsak jó állapotban vannak, de blogtörténelmi jelentőségük is közismert. Ezeken indult be az Appleblog,…..
Van ok örülni, mert a Lion jól sikerült, az Air bővítése majdnem hibátlan, legfeljebb a 3G-s modem hiányzik belőle, a mini meg gyorsabb és olcsóbb lett, még ha ki is került belőle az optikai meghajtó.Ezzel együtt a fehér kis MacBook kurvára fog hiányozni.Nekem is volt egy ilyen…..
Elég szép növekedés után 11 százalékos piaci részesedést ért el az idei második negyedévben az Apple. Tavaly ilyenkor még csak 9 százalékon álltak és ne felejtsük el azt sem, hogy a komoly forgalomnövekedést okozó gépfrissítés még csak most jön. Bár azt nagyjából…..
Touch-Kó 2011.07.16 04:17:46
@almauser: Igen a szamokat jobban szeretnem tudni.
Tudsz valamit?:)
Appleblog Heti Apple-csaj: Sofía! 2011.07.01 16:30:00
A 38 éves, tehát abszolút MILF-kompatibilis kolumbiai Sofía Vergara a tökéletes nő: csodás a neve, kicsit kemény az arca, dúsak a keblei, ráadásul szinte mindenben kipróbálta magát: volt ő már odahaza színész, komikus, műsorvezető, ráadásul szinkronszínészettel is…..
Touch-Kó 2011.07.03 13:08:39
Appleblog Százezer program iPadre 2011.07.01 08:23:00
Nem hinném, hogy a világtörténelemben valaha is feljegyeztek volna ilyen platformburjánzást, amikor alig másfél év alatt öt (vagy hat? ezt sosem tudtam) számjegyűre duzzadt volna az alkalmazások száma. Pedig most egy ilyen vízválasztóhoz érkeztünk, ha ugyanis arra kérjük az App…..
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
Touch-Kó 2011.07.01 09:45:12
En ugy gojdolom, hogy a parlamentben az kepviselok a mi beosztottjaink. Azok az emberek ertunk dolgoznak, azert, hogy jobb legyen, hogy konnyebben eljenek a Magyarok. Ez a Te orszagod,ennek ellenere latszolag nem ez van mar eleg regota.

Mr Orban kitalalta, hogy az egykulcsos adorendszer a legjobb.A gazdagoknak biztosan, de a por nep, a lakossag nagy ersze, akik kozul ra szavaztak, nem erdekli
Aztan Mr Orbankitalalta azt is, hogy a 65 evnel fiatalabb tuzoltokat, katonakat, pilotakat, rendoroket vissza kell hivni dolgozni, mert nem mukodik megfeleloen a nyugdijrendszer.
Szivbol kivanom Mr.Orbannak, hogy egyszer egy 65 eves tuzoltonak kelljen felmaszni a letran, hogy megmentse az O, es kedves csaladja eletet.. Egy 65 eves ember, aki mellesleg egesz eleteben halalra stesszelte, es dolgozta magat, nem biztos, hogy ugy maszik letrara, mint ahogy varjak. Menjen irodai munkara? Ennyi irodistara nincs szukseg!
Mi a helyzet a vamosokkal?
Ugye nemregen osszevontak az adohivatallal, tobb mediaban szerepelt a nyilatkozat, hogy akkor elkuldenek a nyugdijhoz kozel allo embereket nyugdijba, korkedvezmennyel.
Most azokat az embereket akarjak visszahozni?
Fingjuk sincs, mit csinalnak.
Rendorok?A 65 eves rendornek kelljen segiteni Mr Orban-nak es kedves csaladjanak.
Mindezt ugy irom, hogy nagyon gondolkoztam, hogy kire szavazzak anno..
Fideszre akartam, mert tetszett amit igertek, es ugye az MSZP utan szepen is hangzott minden.
Azota mar kulfoldon elek, es jobban, mint otthon...
Azt javaslom, hogy Mr Orsos.. Hmm. Akarom mondani, Mr Orban es a tisztelt Haz a ciganyokkal, maradjon is otthon. Elobb utobb ellopjak a maradek penzt, akik adokat fizetnek, meg fogjak unni, es lelepnek. Aztan maradnak az eltartott emberek, akik lustak dolgozni, meg Mr Orban es bandaja, nomeg az elozo tancoslabu miniszter ur. Remelem ra fognak jonni, hogy amit csinaltak, az eppen nem a legjobb az orszagnak, es a tisztesseges adofizetoknek.
Bar addigra keso lesz..
Rengeteg helyen megírták, hogy XVI. Benedek pápa twittelni kezdett. Első rövid üzenete a következő volt: „Kedves Barátaim! Épp most indítottam el a News.va-t. Áldott legyen Jézus Krisztus Urunk! Imáimmal és áldásaimmal, Benedictus XVI” Arról azonban kevés hír esett,…..
Touch-Kó 2011.06.29 17:27:32
@retsam89: Haat, ez mekkora hozzaszolas:DDD
LOL
Mostanában ugye sokat láthattuk ezt az ikont:Látszólag egy viszonylag szabálytalan felhő körvonalát láthatjuk, ami azonban Takamasa Matsumoto számára mégis valamiféle szabályosságot mutatott. Ezért elkezdte jobban megvizsgálni a dizájnstükköt.Először is megrajzolta a felhő…..
A Net Applications ugyan csak az eszközök webes jelenlétét méri, mivel azonban a mobilok és tabletek használhatóságát, kihasználtságát, elterjedtségét ennél jobban nem is nagyon lehetne mutatni, remek statisztikát kapunk a valódi rangsorról.Ezek alapján elmondhatjuk, hogy a…..
Csak a szopás van ezekkel a fehér gépekkel. Emlékeztek még arra, hogy a 2006-ban bemutatott inteles modellek gyakorlatilag éveken át ugyanazt a hibajelenséget produkálták? A burkolat sárgult és repedt, és a jelenség olyan méreteket öltött, hogy az Apple garancián kívül is…..
Nemrég kezdődött csak az egyik legérdekesebb Apple-per, amiben a cupertinóiak nekimentek a Samsungnak, mondván, hogy lemásolták az iPhone-t és az iPadet. A Samsung érdekes beadvánnyal válaszolt: az ügyvédeik azt kérik, hogy kézhez kaphassák a még meg nem jelent Apple- termékeket…..
Touch-Kó 2011.05.30 12:13:50
@Részegfilmes:
Szerintem megynyertek, es a Samsungnak meg kell mutatnia a kovetkezo project terveit. Szerintem eleg felismerheto a hasonlosag a telefonok kozott, kivancsi leszek, mi lesz majd a kovetkezo generacios Samsungok designja. Ugyanis Apple-rol nem masolhat, igy egyenes ut a zsakutcaba.
Touch-Kó 2011.05.31 11:41:10
@Részegfilmes:
Az iPhone elobb mutatkozott be, mint a samsung erintos telefonja. Ha jol emlekszem 2007 januarjaban volt az Apple bemutatoja. A samsung meg utana jott ki az omniaval, illetve az f700-al
A következő nagy dátum tehát június 6, ekkor tartja az Apple a következő keynote-ot a WWDC-n. Azt már hónapok óta tudjuk maga Phil Schiller szájából, hogy az idei WWDC a szoftverekről szól majd:Ebben az évben bemutatjuk a Mac OS X és az iOS jövőjét. Ha Mac OS X vagy…..
Így péntek délutánra már nem találtam olyan hírt nektek, ami úgy izomból átütné az ingerküszöböt, így aztán fogadjátok szeretettel Sanyi találatát, ami a Skype - így immár a Microsoft - weboldalán egy MacBook Airrel mutatja meg, milyen is egy laptop. Értem, hogy ennél nincs…..
Tíz éves születésnapját ünnepelte tegnap az Apple Store intézménye, a cupertinóiak impozáns épületei, gondosan megtervezett belső terei, később Geniusai először 2001-ben mutatkoztak be a nagyközönségnek. És akkor egy korabeli vélemény a Channel Marketing vezetőjétől, aki…..
Emlékeztek, írtam nemrég a MAC Defender nevű malware-ről Macre, volt ugyan egy halvány rossz érzésem vele kapcsolatban, de aztán együtt röhögtük ki a fenyegetés valós súlyát. Úgy tűnik azonban, hogy a megérzésem jó volt, mert a Mac-júzere sorra szopják be a dolgot, de a…..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
Hát ha Csaba már elkezdte múlt héten ezt a pornós vonalat a heti Apple-csaj rovatban, a nászút heteire kivett szabadsága alatt én sem fogom vissza magam. Gyuri küldte be nekem Camille Crimson fotóját, amin egy MacBookkal pózol a kis vörös. És találtam egy iPades képet is, szóval…..
Eljött a nagy nap, és erről természetesen Utazónk sem akart lemaradni. Hazautazott Csaba és Dóra közös nagy igenjére, hogy megnézze, hogy néz ki egy analóg esküvő.Mi nemsokára átadjuk magunkat a féktelen tivornyának, bár nem tervezem, de szerintem ma még táncolok az asztalon…..
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
Touch-Kó 2011.04.28 08:38:09
A cikk iroja egy liberalis majom!!
Egy kis lista, emlekeztetoul:
Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.
Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert.
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt.
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése.
+ erdőirtások, kábellopások, mindennapos gyilkosságok, idősek elleni terror, stb, stb, stb.

Remelem bekoltozik a szomszedodba, egy kissebb vigany csalad, mondjuk ugy19-20 fo, es minden nap szembesulni fogsz a liberalista elvakultsagoddal te PATKANY!
Azt ugye már tudjuk, hogy bazi Apple-adatközpontok épülnek valamiért, valahol, valamikor. Az Észak Karolina-i projekt után az Egyesült Államokban és Európában is sorra húzzák majd fel az almalogós parkokat, most pedig azt is megtudtuk, hogy kire vár a feladat, hogy a kezébe vegye a…..
Csak annak meglepő Daniel Alegre, a Google ázsiai területi vezetőjének kijelentése, aki az Android előtt, és a versenyhivatali vizsgálódások közben nem követte figyelemmel a két cég kapcsolatát. A vezető ugyanis most azt állította, "nem lát iPhone az Android ellen…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
Mint azt a pénteki közvetítésen ígértem, megkértem az Andrássy úti iStyle-ból az első vásárlót, számoljon be a gyors tapasztaltairól, amiket hétvégén szerzett.Íme a beszámoló: Mikor először kézbe fogtam, nagyon rácsodálkoztam, milyen vékony is valójában. Nem volt még…..
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..