Regisztráció Blogot indítok
Adatok
witchcraft

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Asztal Mondj véleményt! 2009.10.09 14:01:02
Vannak olyan élelmiszerek és élvezeti cikkek, amelyek esetében egy-egy típus teljesen különböző lehet. Ilyen például a bor. Valaki a pinot noir-ra esküszik, más pedig a furmintra. Van aki az előbbit, más az utóbbit preferálja.Miért ne lenne ez hasonlóképpen például a…..
Dr. Jack Kevorkianről mindenki hallott már, ő az az orvos, akit Doktor Halál néven is szokás emlegetni, mert bizonyítottan legalább 130 esetben segített halálos betegeknek a másvilágra szenderülni. A téma már évek óta filmért kiáltott, istenigazából azon lehet csak csodálkozni,…..
witchcraft 2009.07.07 14:44:11
@KopaszMercis: egy kicsit elengedted a szárakat, de sebaj, a "faszparaszt" az biztos sokat használt és pozitív jelző körödben, szűkebb körödben. Fasza gyerek vagy és méghozzá kopasz is! Cool!
@a_tom: szerintem egyik cím se talál. de még gondolkozhatsz rajta.
witchcraft 2009.07.07 15:22:38
@KopaszMercis: látom itt sokan osztjuk az észt. majd elmúlik.
@lajosss-t támadjátok a hiányos angol tudásáért. ti meg szépek vagytok, ahogy Hofi mondaná. :D
witchcraft 2009.07.07 15:43:21
@KopaszMercis: uff! beszéltem.
Van egy-két kamuszagú rész a sztoriban, főleg ez az újságos majomkodás, de ki tudja, egy újságban mit meg nem engedhet magának az ember. Persze tanulság is van sok, hajrá.Peti, az öltönyös Kedveseim! Több, mint fél éve olvasom a blogot, és szinte minden másodikból magamra…..
witchcraft 2009.01.29 18:44:29
@Lord Eatalott: neked rossz tapasztalataid lehetnek, vagy olyanok a környezetedben lévő nők, de sajnos vannak ilyen nők, és nem is kevesen, de ez ugyanígy érvényes a férfiakra is.
witchcraft 2009.01.29 18:15:30
@CatMother: valamit félreértettél, én csak tapintatos akartam lenni, egyáltalán nem hazudok magamnak, főleg h nincs miért. ezért fejeztem ki így magam, de mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, nyilván.
ha ma hisztis vagy esetleg segíthetne rajtad egy kis figyelmességgel a kandúr, ha van ilyen neked. :)
witchcraft 2009.01.29 18:16:59
@CatMother: én most vízipipázom, ajánlom neked is. megnyugtat.
Kedvenceink, a mindig mindenre kapható, bármiről bármit és annak az ellenkezőjét is séróból bebizonyító brit tudósok ezúttal a TCA-t tették kísérleteik célkeresztjébe, s a jelek szerint nem is nyúltak mellé annyira. Egy NASA által kifejlesztett eljárás ugyanis kísérleti…..
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
A szakítósblog egyik legizgalmasabb indításával van dolgunk, amiben a lány a barátjával kalandozik, hogy utána reggel szerelmes legyen egy harmadikba. Innen loptuk Egy barátommal töltöttem az éjszakát - kalndoztunk egymással. Másnap megjelent a lakásán egy haverja. Zavarba…..