Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ézsaiás

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
urlek urls 2014.08.11 19:30:31
itt ..
hirdetéstesztketto dfgdf 2008.10.27 14:09:49
gdfgdfgdfg..
Bizony, bizony: táskás nap lesz a mai, mert legalább 3 olyan kiegészítőre bukkantam ma és tegnap, ami megér egy-egy bejegyzést.Először is itt az új, őszi Louis Vuitton Embrossed Speedy táskája, amely fekete színével, klasszikus formájával biztosan nagy kedvenc lesz a szezonban.…..
Ugye a januári meetup egy héttel később, egészen pontosan ma lesz. Lássuk a menüt: A Felhasználók hatalomátvétele a fizetési megoldásokban (Mónus Ádám: Abaqoos)Kromatográfiás méréstechnika Linux környezetben (Vomberg István)Wireless mesh networking protokol (Maróy Ákos -…..
Micsoda megérzésem volt, mikor a volume rövidítést és mellette az egyes számot használtam a címadáskor elöző postomban. (bár a volume ugyebár kötet és nem rész, szóval ez legyen most part 2.)A facebook, a plaxo és a google (!) belépett a DataPortability.org kezdeményezésébe.…..
Képzeljük el, hogy a ferencvárosi müvházban működő bélyeggyűjtő szakkör, aminek aktív tagjaként sok ismeretségre tettünk szert belépésünk óta, évi küldöttgyűlésén elhatározza: lebontják a nyilvánosságtól őket elzáró falakat, azaz mostantól egy időben, egy…..