Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crypto Quide

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Crypto Quide Metaverzum kezdete 2022.01.11 20:59:48
Gondoljuk, hogy észrevetted a Facebook vagy a Messenger alkalmazásokban a változást, vagy legalább a hír eljutott, hogy a Facebookból metaverzum lett, ahogy Mark Zuckerberg, a Facebook-alapítója nyilatkozott a változtatásokról. Igaz, a „metaverzumusításból” még semmi sem érzékelhető, csak annyi,…..
Az év első blogja, miről is szólhatna, mint a jövőről, hogy mi is várható a kriptopiacon? Minden jel szerint a 2021-es év egy nagyszerű év volt a kriptovaluták számára, amelyek teljes piaci értéke 2,3 billió dollárra emelkedett a tavalyi év elejétől, a 800 milliárd dollár alatti értékről.  Egy kis…..
Crypto Quide Magyar kriptovaluták 2021.12.21 23:04:57
A mai blogbejegyzésünkben pár hazai, magyar kriptovalutát mutatunk be. A kriptovaluták fejlesztésekor a maguk egyszerűségében nem maradtak meg, nem ragadtak le ott, hogy csak egy online fizetőeszközt hozzanak létre, hanem társadalmi értéket is akarnak teremteni velük, és egyben ez a másodlagos…..
Crypto Quide 2022.01.02 20:37:03
@arthurthedent: Ez egy nagyon jó észrevétel, bár mi a fejlesztés alatt azt értjük, hogy nem egy egszerű és átlagos coinokat szeretnének létrehozni, hanem egy olyan valutát, amely értékkel bír, s ezt nem lehet egyik napról a másikra létrehozni. Sok időt és energiát igényel, s ezt a folyamatot már nevezhetjük "fejlesztésnek".
Továbbá a kripto egyik meghatározása így szól: "A kriptovaltával összefüggésben a kripto kifejezés arra az összetett kriptográfiára utal, amely lehetővé teszi a digitális valuták fejlesztését és feldolgozását, valamint tranzakcióit decentralizált rendszereken keresztül."
Crypto Quide 2022.01.02 20:50:54
@kvp: Igen, ez így van, bár érdekesnek és fontosnak tartjuk ismertetni (azokkal akik esetleg még nem hallottak róluk) ezen valuták létezéséről. Természetesen rengeteg idő- és energiabefektetésre lesz szükség, míg ezek a magyar valuták teljesértékűek és teljesen elfogadottak lesznek, bár ez egy nagyon jó kezdet, hogy a magyarok is jelen vannak és sikereket értek el e téren (is).
Ti hisztek az újévi fogadalmakban? A kriptopiac bennfentesei így az év vége felé is már a jövőre gondolnak, hogy mit is hoz a kriptoipar a világ számára 2022. A nagy befektetők, azon gondolkodnak, hogy hogyan tudják a 2022-es évet még jobbá tenni a 2021-nél, hiszen a piac minden területe nagy…..
A mai nap folytatjuk az előző bejegyzésünk témáját, tehát 7 befolyásoló tényezőt tárgyalunk meg ma, a számolást is onnan folytatjuk, így nem árt, ha most tévedtél ide, vagy tudatosan kattintottál ránk, akkor ajánljuk, hogy ide kattintva olvasd el az előző részt is. Egy kis ismétlés nem árt, így…..
Nem tudjuk, hogy mennyire követtétek múlt héten az árfolyamot a kriptopiacon, de eláruljuk, hogy nagyot zuhantak az egyes kriptovaluták árfolyama, nagyon-nagyot, ezért úgy gondoltuk, hogy írok azon tényezőkről, amelyek befolyásolják.   A kriptovaluta vagy bármely más eszköz árát különböző tényezők…..
Crypto Quide Top 5 crypto valuta 2021.11.25 15:33:48
Ma a legjobb öt kriptovalutával fogsz megismerkedni, azaz megtudhatod, hogy melyik valutába érdemes befektetni, hogy sikeresebb legyél. Röviden, egyszerűen bemutatjuk a keletkezésüket, ahogy az előző blogbejegyzésben (Crypto valuta megszerzése) is leírtuk, nagyon fontos, hogy informálódjunk arról a…..
Crypto Quide 2021.11.30 11:54:13
@KisLajos: Köszönjük a javaslatot, igaza van. A következőkben igyekszünk a legújabb valutákról is írni. :)
Crypto Quide 2021.12.10 08:25:26
@Evelyn_01: Mi úgy tartjuk, hogy nincs rossz valuta, csak gyenge, hiszen nem mondjuk egy 50 banisra sem, hogy rossz, hiszen azért 50 banira is lehet venni legalább egy cukorkát. Viszont érdesnek találjuk azt a téma ötletet, hogy írjunk a rövid életű kriptovalutákról, utána nézünk. Köszönjük! :D
Ma is hoztunk egy esetet egy amerikai milliárdos üzletember és az ő kapcsolatáról a kriptovaluta piacával, amikor az embereket arra ösztönözhette és minket is arra bíztathat, mint kezdő befektetőket, kezdő kereskedőket, hogy kirptovalutákba fektessünk. Szó lesz, hogy milyen valutákba érdemes…..
Crypto Quide 2021.12.10 08:20:36
@Evelyn_01: Erre a választ a következő blogunkban fogjuk ismertetni, de egyenlőre csak annyir árulunk el, hogy nem feltétlenül csak a millárdosok, és az ő szavaik határozzák meg, nem ők befolyásolják a kriptopiacon az árfolymot. Tarts velünk és kifejtsük részletesebben.
Crypto Quide Squid Game (SQUID) 2021.12.07 19:11:57
Felmerülhetett az a kérdés, hogy miért ez a cím, miért írunk egy sorozatról? Nyugi, nem gondoltuk meg magunkat a blog témáját illetően, és nem is untuk bele a crypto világába, hiszen nem csak a sorozat imádók őrültek meg a Netflix saját gyártású, 2021-ben megjelent dél-koreai Squid Game sorozatától,…..
Crypto Quide 2021.12.10 08:17:28
@Evelyn_01: A fejlesztők eltűnése előtt, ahogy írtuk a blogbejegyzésben is, körülbelül 40 ezer ember lett a csalók áldozata, de mióta a Binance kriptovaluta tőzsde kezeli, azóta nem tudjuk, hogy hányan vették meg, de a www.coingecko.com/hu oldalon 754 személy kedveli a SQUID valutát, és a jelenlegi, 2021.12.10-én 73 553 002 USD értékben van érme forgalomban a piacon.
Crypto Quide Non-fungible tokenek 2021.12.09 19:26:50
Ma, az egyik olvasónk kérésére az NFT tokeneket fogjuk bemutatni egyszerűen, hogy mik is azok, hogyan juthatunk hozzá és mire lehet felhasználni. Az NFT-nek, azaz a nem helyettesíthető tokennek van jövője, ezeknek van eszmei értékük?   Az előző bejegyzésekben is olvashattad, és ezáltal képet…..
A mai blogbejegyzésünk a kriptovaluta fogalmának a tisztázása. A crypto világának a felfedezését az alapoktól fogjuk kezdeni. Elsősorban, hogy mi az, hogyan működik, mire használják és milyen technológiákat használnak. Továbbá, hogy mik az előnyeik és hogyan tudják ezeket tárolni.   A…..
Crypto Quide 2021.11.30 12:02:23
@KisLajos: A legújabb blogunkban azokról írunk, akik befolyásolják a kriptovaluta piacát, azaz a milliárdosokról (cryptoquide2021.blog.hu/2021/11/30/mekkora_befolyassal_bir_elon_musk_a_kryptovalutak_piacara), de legközelebb egy-egy olyan emberről fogunk írni akik meggazdagodtak, hogy ők hogyan csinálták, melyik kriptovalutába fektettek bele. Tartson velünk továbbra is :D
Crypto Quide 2021.12.09 10:13:41
@Evelyn_01: Köszönjük szépen, reméljük, hogy a továbbiakban is velünk tartasz :D
A kriptovaluta megszerzéséről fogunk ma mesélni, ahogyan azt a korábbi blogbejegyzésünkben megígértük, hogy ha nem olvastad az előzőt, akkor még megteheted, kattints ide.  A mai blogban írni fogunk, hogy milyen lépéseket kell megtenni, mielőtt nekifogunk, hogyan kerülhet a tulajdonunkba, hogyan…..
Crypto Quide 2021.11.30 11:48:56
@KisLajos: Nagyon örvendünk, hogy bele mertél fogni, a célunk az volt, hogy adjunk egy kis löketet, és közelebb hozzuk a kriptovaluta világát az emberekhez, mert tapasztalataink alapján sok ember, azért nem mer belefogni, mert olyan távolinak tűnik ez a világ. Várjuk a fejleményeket és sok sikert kívánunk a Crypto Quide csapata :D
A tény az, hogy egy nagy ember kijelentése, lehet ez egy milliárdos akár egy híresség befolyásolni tudja a kriptovaluták piacát, ráadásul nem is kis mértékben. Az interneten ugyanakkor rengeteg álhír is terjed ami sokszor felesleges pánikot is okozhat. Mai bejegyzésünkben Elon Musk, mérnök,…..
Számos blog és vlog készült már a crypto (kripto) valuta működéséről, hogy hogyan is tudsz vásárolni digitális pénzt digitális térben, mert tulajdonképpen a kripto valuta jelentése és működése erről szól, de ezt majd a következő blogbejegyzésben részletesebben is kifejtjük. Most felmerülhet az a…..