Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fischerkalman@t-online.hu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok. Konyhai eszköztárunkból…..
Sok anyuka küzd azzal, hogy a gyereke nem hajlandó zöldséget enni. Az én gyerekeim rengeteg nyers gyümölcsöt és zöldséget esznek (akár brokkolit, karfiolt, karalábét, répát, paprikát, paradicsomot, bármit, de főleg Marci, CSAK nyersen!), ami a legegészségesebb, szóval alapvetően boldog vagyok, de…..
Szegénység Ki a szegény? 2015.04.24 06:25:53
Olvasónk dolgozik, van hol laknia, nem éhezik, de a létfenntartáson kívül nem tud másra költeni. Ő most szegénynek számít, vagy sem?   Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi témákban…..
fischerkalman@t-online.hu 2015.04.24 07:35:38
Olvasónk anyagi lehetőségei nem engednek meg kettőnél több gyermek felnevelését, de hiába próbál felelősségteljes megoldással élni, nem hajlandóak a művi meddővé tételt engedélyezni számára. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a…..
Olvasónk azoknak igyekszik tanácsokkal szolgálni, akik nehéz körülmények közt élnek és valahogy szeretnék átvészelni ezt a nehéz időszakot. Ti hisztek a közösség erejében? Szoc gondozó vagyok, nem új a nap alatt a posztoló története, élete. Lenne pár tanácsom, de nem…..