Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apakutya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfiharisnya Minek? 2008.08.12 15:08:00
Mostanában sok szó esik arról, hogy a férfiak körében egyre nagyobb divat a harisnyanadrág.Múltkor a Velveten tárgyalták, most az Ourfashion blogon került elő a téma.A dolog megítélése elég vegyes. Általában a hivatalos írók, illetve a komolyabb cikkek szerzői tartózkodnak a…..
apakutya 2008.10.27 11:39:22
Szerintem nyugodtan engedheted. Az, hogy kedveli a női ruhákat nem jelent feltétlen egyet azzal, hogy most kiüt rajta az őrület és akár travi, vagy egyéb lesz belőle, és ettől kezdve csak ebben hajlandó járni kelni.
Magam is kedvelem a harisnyát, de nem verem nagy dobra soha, hogy éppen rajtam is van - e, vagy éppen nincs. Ettől, hogy ilyen vagyok, még meghitt boldogságban élek a feleségemmel, és együtt nevelegetjük a fiainkat.
Egyébként lehetséges, az, ha ragaszkodtok a másik személyéhez, hogy a köztetek levő bizalmat is megerősíti a pozitív döntésed.

Egyet viszont ne csinálj többet ha lehetséges: Azt aki téged szeret, és már azzal, hogy azt kéri tőled, hogy felvehesse a harisnyádat, megalázkodott előtted, tovább alázod azzal, hogy a rózsaszín bugyidat, meg a szoknyádat is ráerőlteted.

Ahogy írtad, a végén még el sírta magát.

Sok magunkfajtát nem ismerek, de biztosan vagyunk néhányan olyanok mint a barátod. Normális életet élünk -nem képmutató módon, mint néhány látens buzi... - azzal, hogy néha küzdünk magunkkal (legalábbis én), hogy férfias - e, vagy nem. Az átlag férfinál érzékenyebbek vagyunk, és nem vagyunk "dupla Y kromoszómás" tesztoszteron gyárak. Végső soron, nem a ruha dönti el ezt.

Vannak egyébként férfiaknak szánt darabok is amik sokban persze nem különböznek a nőitől, érzésre mégis ugyanazok.

A magam részéről kizárólag hidegben, hordom, meg kerékpározáskor. De azt az érzést, amikor rajtam van nehezen tudom szavakba önteni.

További szép napot! (Fő a bizalom!)

Mert melegít. Mert kényelmes, kellemes viselet. Mert szexi. Mert vannak egészségügyi előnyei. Általában ezek a jellemző válaszok azon férfiak esetében, akik általános ruhadarabnak, és elsősorban nem speciális öltözködés részeként hordanak harisnyát. A melegít ugye nem…..