Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aser

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Demokratikus Koalíció beelőzte az MSZP-t - derül ki a legújabb közvélemény-kutatásokból. A biztos szavazóknál (akik eldöntik egy választás kimenetelét) a DK 13, az MSZP 10, az LMP 7, az Együtt 2 százalékon áll. Az eredmény egy hosszabb trendbe illeszkedik: Gyurcsány pártja…..
aser 2016.05.18 15:02:13
@Moin Moin: Annak ellenére,hogy megemlítik a PM-et,vajon miért nem közölték,hogy a PM hány 5-ot kapott?
Aztán bevagonírozzák megint nagymamát, csíkos rabruhát kap, csalánból készültet, ez már melegebb, sőt még facipővel is ellátják, meg egy új bugyival is. Sokáig utazik, nagyon sokáig, és mintha jobb lenne az úton, a Jóisten legnagyobb meglepetésére, mint magában mormolja, az ellátás. Mikor…..
aser 2016.03.27 19:30:53
Történelem-hamisítással vádolta meg Mahmud Abbasz, a Palesztin Hatóság (PH) elnöke Benjámin Netanjahut, aki szerinte "még Hitlert is felmenti bűnei alól, csak azért, hogy nekünk árthasson", az izraeli ellenzék vezetője pedig a holokauszt relativizálásával gyanúsította meg az…..
Magyarország az új Izrael? Na, nem úgy. És persze nem is szándékozok alaptalan párhuzamokat találni Izrael és a palesztinok viszonya, valamint Magyarország és a tegnap a magyar határzárat ostromló multikulturális világutazók összeütközése között. És nem fogok most igazságot…..
aser 2015.09.18 02:40:23
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Elhagyott,árva gyerekeket hurcolnak magukkal,hogy ezzel család látszatát keltsék.Így könnyebben fogadják el őket menekültnek.
Ha bejutottak Magyarországra(EU),otthagyják az úton a gyereket.Tele van ilyen eldobott gyerekekkel a Fóti gyerekváros.
Nehéz politika felhang nélkül ma akár egy sort is írni a menekült-válságról. Hírek, képek, kommentek özönlik el a netet, a megoldás még csak körvonalazódni sem látszik, ellenben mindenki mondja a maga abszolútnak vélt igazságát, a realitásoktól néha teljesen elszakadva. Ez…..
2012. november 29-én a  zuglói Képviselő-testület döntést hozott  egy mobil rendőrségi pont létrehozásáról. A konténer és berendezése 9 millió forintba került, csakhogy a Fogarasi úti áruház parkolójába letett konténer majd éve üresen áll. Pedig ejh, de…..
Néha nem ártana gondolkodni. Amikor a szociális érzékenységéről és visszafogott életmódjáról híres Rogán Antal megszólal menekültügyben, az majdnem mindennek az alja. Nem akarja a kebleit mutogató, helikopteren közlekedő, komoly létszámú személyzetet foglalkoztató…..
  " A Fideszes képviselők nem értettek egyet az előterjesztéssel"  - írja a zuglói Fidesz facebook oldala a nemrég megszavazott "Ingyenes raktár biztosítása migránsok ellátására" előterjesztésről, de azt valahogy elfelejtették a posztban megemlíteni, hogy a kerületi…..
aser 2015.08.03 08:12:53
@Nemere16: Ez egy üresen álló pince.Senkit nem fog zavarni,amikor oda hozzák és onnan elviszik a ruha csomagokat. Hiszen az épület előtt egész nap közlekednek,megállnak,és elindulnak autók és gyalogosok is.A lakóknak nem kell ezért egy Ft-ot sem fizetniük.
Viszont annak a jótékony cselekedetnek segítése,amit a Menhely Alapítvány a menekültekért végez,zuglóra és a zuglói lakosokra is jó fényt vet.
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
aser 2015.07.20 07:41:46
@Shikaka: Tényleg nem kötelező a szurkolói kártya.De aki meccset akar látni,annak meg kell adnia a pénztárosnak az összes olyan adatát,ami rajta van a szurkolói kártyán! És ezt a személyi igazolványából fogják kiírni! Így sokkal lassabb lesz a jegyvásárlás.
Vagyis ettől nem fog nőni a nézőszám.
Ki mást szándékoznak puccsszerűen ráeröltetni a paraolimpikonokra, kinevezni a Magyar Paralimpiai Bizottság élére, mint Szabó Lászlót? Vannak ilyen fidesz-Orbán közeli emberek, akik mindig felbukkannak, mindenhez értve minden állásra alkalmasak. Ők a családhoz - a fidesz…..
Lassan már egy éve felügyelő bizottság nélkül működik a Magyar Nemzeti Bank, és sorra jelennek meg az egyre botrányosabb hírek a jegybank körül. Tavaly nagy vihart kavart, hogy 100 milliárdokat vert el alapítványain keresztül a bank oktatási célra és műtárgyak…..
Mint arról beszámoltunk, egyszer már lebukott a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., hogy saját gazdasági igazgatójuk, Vida István testvérének az érdekeltségében álló cégnek adtak közbeszerzés nélkül milliós megbízást, ezt mégis újra meglépték. A Magyar Narancs egy…..
"Konstruktív egyeztetés folyik" - nyilatkozta új polgármesterünk. És lőn kiegyezés, azaz nagykoalíció. Az egyeztetések eredményeképpen sikerült 63 bizottsági posztot létrehozni, és Magyarország legmagasabb képviselői honoráriumait megszavazni. Nem túlzok, érdemes összevetni…..
aser 2014.11.24 08:46:56
@jaegtoer: Ha lehiggad,akkor nem a valóságot írta volna meg?
Nem érted,hogy itt a civilek pártok általi kisemmizéséről van szó?
Hol van a választói akarat ebben az új Önkormányzati vezetésben?
Választáson elért eredmény szerint kell elosztani a vezető beosztásokat is!
Összefogás...37,04%
Fidesz.......37,50%
CivilZugló....9,27%
Jobbik........8,05%
LMP...........7,59%
Zöld Zugló Az első... 2014.11.17 20:58:00
Üdvözlöm Önöket – Üdvözöllek Titeket, Barta János vagyok a zuglói Lehet Más a Politika Budapest Főváros XIV. kerületi önkormányzati képviselője. Ebben a blogban is szeretnék tájékoztatást adni a képviselő testületi munkámról, az LMP helyi elképzeléseiről, egyben…..
Rimonim Szilárd Sziklaszirt 2014.07.13 11:45:14
A hadműveleteknek neve van. Itt mindig. Tények, röviden összefoglalva: A Gázából folyamatos, már több mint fél éve tartó rakétatámadások után 2014. július 7-én éjszaka Izrael Szilárd Sziklaszirt néven hadműveletre kényszerült a gázai övezetet ellen. Cél: a Hamasz…..
Ez a hónap nálunk az ünneplésről szól. Májusban lesz az Európa-nap, amelyre egész napos fesztivállal készülünk az Erzsébet téren, egy tíz kilométeres futóversennyel pedig Magyarország uniós tagságának első tíz évét ünnepeljük. Emellett megemlékezünk a vasfüggöny leomlásának 25. évfordulójáról is,…..
Ahogy az esős május után egyre biztosabban érkezik a nyár és a jó idő, mindannyian készülünk már a nyári pihenésre. A szünidő előtt azonban még egy sor szuper zenés produkcióval és egy fergeteges szezonzáró bulival készülünk nektek, ahol fellép a Balkan Fanatik, valamint a Parfüm című dalhoz készült…..
Az Európa-nap (május 9.) az európai béke és egysége ünnepe. Ezen a napon a történelmi jelentőségű „Schuman-nyilatkozat” évfordulóját ünnepeljük Unió-szerte. Robert Schuman francia külügyminiszter 1950-ben elhangzott híres beszédében arra tett javaslatot, hogy hozzanak…..
Kérem nyomtassa ki, írja alá és terjessze ezt a  Petició Liget  az ismerősei között.  A Városligetről lakossági fórumot szervezünk április 4-re a Lipták Villába, (Hermina út 3-5) este 18 órára.  Jöjjön el, hallgassa meg érveinket, mondja el véleményét. Vendégek: Ráday…..
Választási kampányában jó szokásához híven szemérmetlenül  és gátlástalanul az önkormányzat, azaz a köz  pénzét, eszközeit használja. Március 8-án, nőnapon egy Fiat Freemontból pakolják ki a zuglói fideszesek (lásd narancsdzsekik) a virágokat a Bosnyák téren. A…..
aser 2014.03.18 15:18:06
@R Andi: Csak oda kell menni és a helyszínen odaadják.Ott kell aláírni az igénylő kérvényt is!Személyi és lakcímkártya kell.62 év felletti életkor,vagy rokkant igazolvány a fiatalabbaknak.
JóVáros Blog Mentőöv 2014.02.08 08:39:02
Mégpedig egy nyerésesélyes Összefogás Jelöltnek. Konkrétan Pál Tibornak az MSZP-ből. Minden averzióm ellenére, amit a Szocialistákkal szemben érzek, ennyit meg kell tennem. Mivel a DK úgy döntött, hogy az általam is korábban fölvázolt lehetőségek közül az Összefogásban…..